Yaptığı ufak ufak adımları görmezden gelip bunu "kiskanma" olarak adlettiginiz için abartmis da abartmış.Merhaba kızlar, eşimle sevgiliyken mini etek, şort ve tayt vb. giyinirdim. Evlenince tayt, şort, askılı giydirmez oldu. Sadece etek ve elbise giyerdim. Doğum yaptım sadece 5 kilo fazlalığım kaldı ve bu halimi beğendiğini kilo vermemimi istedi. Şimdi pantolon hariç bir şey giydirmiyor onda bile arkam kapanacak. Kargocu gelse bile normal ev halimle kapıyı açtırmıyor üstümde de normal pijama tişört var. Soruyorum neden bu kadar kıskanmaya başladın diye ama cevap yok susuyor. Sizce neden olabilir?
Giydirmez oldu derken? Hangi hakla anlayamadım? Eş falan fark etmez kimse kimsenin kıyafetine karışamaz bu ne çağdışılıkMerhaba kızlar, eşimle sevgiliyken mini etek, şort ve tayt vb. giyinirdim. Evlenince tayt, şort, askılı giydirmez oldu. Sadece etek ve elbise giyerdim. Doğum yaptım sadece 5 kilo fazlalığım kaldı ve bu halimi beğendiğini kilo vermemimi istedi. Şimdi pantolon hariç bir şey giydirmiyor onda bile arkam kapanacak. Kargocu gelse bile normal ev halimle kapıyı açtırmıyor üstümde de normal pijama tişört var. Soruyorum neden bu kadar kıskanmaya başladın diye ama cevap yok susuyor. Sizce neden olabilir?
Merhaba kızlar, eşimle sevgiliyken mini etek, şort ve tayt vb. giyinirdim. Evlenince tayt, şort, askılı giydirmez oldu. Sadece etek ve elbise giyerdim. Doğum yaptım sadece 5 kilo fazlalığım kaldı ve bu halimi beğendiğini kilo vermemimi istedi. Şimdi pantolon hariç bir şey giydirmiyor onda bile arkam kapanacak. Kargocu gelse bile normal ev halimle kapıyı açtırmıyor üstümde de normal pijama tişört var. Soruyorum neden bu kadar kıskanmaya başladın diye ama cevap yok susuyor. Sizce neden olabilir?
Sohbet gruplarina gidiyorsa onlardan etkilenmistirMerhaba kızlar, eşimle sevgiliyken mini etek, şort ve tayt vb. giyinirdim. Evlenince tayt, şort, askılı giydirmez oldu. Sadece etek ve elbise giyerdim. Doğum yaptım sadece 5 kilo fazlalığım kaldı ve bu halimi beğendiğini kilo vermemimi istedi. Şimdi pantolon hariç bir şey giydirmiyor onda bile arkam kapanacak. Kargocu gelse bile normal ev halimle kapıyı açtırmıyor üstümde de normal pijama tişört var. Soruyorum neden bu kadar kıskanmaya başladın diye ama cevap yok susuyor. Sizce neden olabilir?
Görüşlerimiz tamamen zıt ama ben bir insanın başkasını değiştirmeye çalışmasına çok karşıyım , böyle bir düşüncesi varsa bunu en başta sizinle konusmaliydi.Merhaba kızlar, eşimle sevgiliyken mini etek, şort ve tayt vb. giyinirdim. Evlenince tayt, şort, askılı giydirmez oldu. Sadece etek ve elbise giyerdim. Doğum yaptım sadece 5 kilo fazlalığım kaldı ve bu halimi beğendiğini kilo vermemimi istedi. Şimdi pantolon hariç bir şey giydirmiyor onda bile arkam kapanacak. Kargocu gelse bile normal ev halimle kapıyı açtırmıyor üstümde de normal pijama tişört var. Soruyorum neden bu kadar kıskanmaya başladın diye ama cevap yok susuyor. Sizce neden olabilir?
Ben buna kesinlikle katılıyorum, kim ne derse desin. Bir erkek bir kadında neyi eleştiriyorsa, aslında onunla ilgileniyor demektir. Kadınların etek boyuna takılan ve yargılayan adam oraya bakıyordur ve karşı erkeğin de aynı sapkın ve boş zihniyete sahip olduğunu düşünüp böyle davranır. En yakınından yaşadım ve gördüm.Kendi başka kadınların memesine, poposuna baktığı için, size de başkasının bakabileceğini düşünüyor.
Eşim beni sahipleniyor demedim fark ettiyseniz. Bu konu üstüne çok tartışıyoruz ve artık bunalmış hissediyorum sadece danışmak istedim hemen atlamaniza gerek yokYaptığı ufak ufak adımları görmezden gelip bunu "kiskanma" olarak adlettiginiz için abartmis da abartmış.
Bir kaç sonraki aşama kapanmanızı istemesi zaten. Bu bir kıskançlık değil zihniyet meselesi. Sizse kıskançlık diyip içten içe eşim beni sahipleniyor ne güzel dedikçe ayağını biraz daha uzatır az kalmış.
Neden olacak, dışarda mini etek, şort, tayt, askılı giyen kizlara, kadınlara salyalarını akıta akıta bakıp, lanet zihninden neler geciriyorsa; siz giydiğinizde de erkekler öyle yapacak sandığı için...Sizce neden olabilir?