- 4 Eylül 2018
- 18.760
- 72.094
- 598
- Konu Sahibi Melekhatun
İrmigin kafacegzinde sayende yeni bir şema olustu. Manisalilar da muhafazakar olabiliyormuş.Manisalıyım. Bana denize gittin mi dedin ya orda haykırdım, eşim noluyor dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İrmigin kafacegzinde sayende yeni bir şema olustu. Manisalilar da muhafazakar olabiliyormuş.Manisalıyım. Bana denize gittin mi dedin ya orda haykırdım, eşim noluyor dedi.
Konya'dan göç etmişlerdir. Konya dışında yok çünkü.İrmigin kafacegzinde sayende yeni bir şema olustu. Manisalilar da muhafazakar olabiliyormuş.
Bu sefer gerçekten örnek vermek amaçlıAy sende şakır şakır doğurursunda bizde rahatlarız öf be
Valla bizim eve girerse ayvayı yedi zaten, eşimde bende dalarız ben korkmam hırsızdan mırsızdan, geceleri yürüyüşe çıkıyorum ya, bazen burnunun ucunu göremeyecek abiler serbest uçuşta seyir halindeyken evleri karıştırıp bizim binaya geliyorlar, binadan çıkarıyorum sen hayırdır birader diyeİnşallah o hırsız sen hariç herkese girer abla Bu kadar g.tünün gölgesinden korkan tiplere uyuz oluyorum.
Yok yok bulunmaz. Konya'dan özellikle gidiyorlar ki temsil etsinler. Ama işlerini iyi yapıyorlar bak irmik bile öğrenmiş hemen.Konya'dan göç etmişlerdir. Konya dışında yok çünkü.
Üff yine yanlış alıntı olmuş.internetim adam gibi çekmediği için doğru alıntıyı bekleyene kadar yıl olur.neyse yazayım bari.şu çiş muhabbetini taliban üyelerine anlatsan onlar bile şaşar kalır valla o yobazlıkla.hayatımda böyle şey duymadım.bu arada bu adam karısını aşk tanrıçası falan sanıyor galiba.vayy be kadına bak çiş sesiyle bile etkileyebilecek düzeyde bir yandan da hayranım bu kadar kıskanç insanlardaki kendini ve partnerini önemli görme durumuna.ben kırk yılda bir kıskanacak oluyorum.onda bile aman ne yaoacaklar benimkini, herkes işinde gücünde diyorumİrmigin kafacegzinde sayende yeni bir şema olustu. Manisalilar da muhafazakar olabiliyormuş.
Valla yapmıyoruz, gördüğün gibi, o kadar saçma sapan konuşmasına rağmen ilginç bir şekilde rahatım ve güzel cevap verdim, konu sahibi de aktif galiba hala, konusuna gelse güncelleme yapsa fena olmaz.Valla bizim eve girerse ayvayı yedi zaten, eşimde bende dalarız ben korkmam hırsızdan mırsızdan, geceleri yürüyüşe çıkıyorum ya, bazen burnunun ucunu göremeyecek abiler serbest uçuşta seyir halindeyken evleri karıştırıp bizim binaya geliyorlar, binadan çıkarıyorum sen hayırdır birader diye
Bugün hırsızı görenlere hadi üstüne gidemediniz silah bıçak vardır diye bari bağırsaydınız diyorum illa bizim mi çıkmamız lazım, tamam haklılar hırsızlık diye gelip insanları öldürenler de var ama bir tepki göster bir polisi ara bir şey yap, bir şey yapar korkarız diyorlar, ne yapalım onların evini de biz mi koruyacağız
Bu arada gözümden kaçmadı, topikte halaaa aynı olay dönüyor doymadınız mı yahu banlanacaksınız bu gidişle
Sonunda cevap vermeyecek de olsan bir mesajımı alintiladinÜff yine yanlış alıntı olmuş.internetim adam gibi çekmediği için doğru alıntıyı bekleyene kadar yıl olur.neyse yazayım bari.şu çiş muhabbetini taliban üyelerine anlatsan onlar bile şaşar kalır valla o yobazlıkla.hayatımda böyle şey duymadım.bu arada bu adam karısını aşk tanrıçası falan sanıyor galiba.vayy be kadına bak çiş sesiyle bile etkileyebilecek düzeyde
O şeref bana aitSonunda cevap vermeyecek de olsan bir mesajımı alintiladin
2022 bitiyor, birileri hala buna şaşırıyor. Paran oldu mu her şeyi yaparsın tatlım.nasıl yani siz götürüyorsunuz
Nasıl yani? Sizin mi paranız oluyor? Kendinizin mi?2022 bitiyor, birileri hala buna şaşırıyor. Paran oldu mu her şeyi yaparsın tatlım.
Parası var Başka şeyler gerekiyor sanki.2022 bitiyor, birileri hala buna şaşırıyor. Paran oldu mu her şeyi yaparsın tatlım.
Parası da olsa bir kadın, kadın başına o parayı harcayamaz. Başında erkek olmayan kadın markete bile gidemez ki. Televizyon izlemek istese kanal değiştiremez. Erkeğin salona atılmış pis çorabı bile yeter kadına güç vermeye. Ersiz olmaz.Parası var Başka şeyler gerekiyor sanki.
Bilen bilir cuma ulu camiideyim. Ekmeğimizdeyiz elhamdülillah.Nasıl yani? Sizin mi paranız oluyor? Kendinizin mi?
gibi sanıyorumParası var Başka şeyler gerekiyor sanki.
Ee manken çünkü. Belli bir yaşa geldiğinde peşinden daha gençleri geldiği için kariyer denen şey tıkanıyor çünkü.Çok küçük bir azınlık.ne hareketli hayatlar yaşayan mankenler bile bir süre sonra yuva istiyor.şakır şakır doğuruyorlar valla.kariyer falan dinleyen bile yok.
Bende bırakmaya çalışıyorum. Çiş bandı denedim. 21 günde çişe son gibi kitaplar okudum. Kendimi kuruyemişe verdim. Ben zaten aktif işeyici değildim. Benimki klozet tiryakiliğiydi. 2 yaşında alıştım ben bu merede tuvalet eğitimi sırasında.Ben evlendigimden beri işemedim. Eşim yasaklamıştı. Ne kadar istesen de sesi gizleyemezsin, en iyisi istemeyi bırakman demişti. İlk zamanlar zor oldu bırakması ama bıraktım.
Ayyyyyy her şeye bir cevap yetiştirme telaşı. Tercih etmiyorum diyor kadın. Tesettürlüler oje süremez demiyor. Konuşmak için konuşma, biraz sus be!Tesettürlü olup oje süren makyaj yapan bir sürü insan var ben görüyorum marketlerde kasiyer kızları kırmızı bordo ojeleri uzun tırnakları var
Senin bu fanteziden haberin yok galiba Rosa:) Vücudundan çıkan atık neticede ya. Üstünde bu kadar düşünmek aşırı gereksiz. Çişe de cinsel manalar yüklemezsin ama yaaa.
Bu hakim olamama olayını geçin. Karşısında profesyonel ağır siklet boksör olsa sinirlendirse el kaldırabilir mi ? Alttan alır tahrik edici söz bile söyleyemez.Sinirlenince kendine hakim olamamasından