Kocamın iş yerindeki kız

İş ortamlarında oluyor böyle kişiler. Gereksiz bir muhabbet kurma çabasınde oluyorlar her daim. Onlarda bir süre sonra kiminle ne kadar muhabbet edebileceğini bilir ve ona göre davranır.
Burada koca özel şoför, hoca, uyandırma servisi her şey olmuş maşallah. Karısına kızın gözünde ayrıyım diyecek kadar da olayın büyüsüne kapılmış aslında. Bu kadar pervasızca laf edilmez normalde.
Bilmiyorum uyanmış mi yoksa artık uzak duruyorum diyerek konu sahibini mi uyutmaya mı çalışıyor.

Sorun eşinizde. Evli çocuklu bir adam olduğunun farkında değil sınırlarını koruyamıyor. Hatta korumak istemiyor gibi geldi bana. Çok sinir bozucu bu durum düzelene kadar burnundan getirirdim ben olsam. Siz iş yerinde bir erkekle bu kadar foto atmalı aramalı eve bırakmalı bir samimiyet yaşasanız o nasıl karşılardı acaba bir sorsanıza kendisine???

Ya evet ayan beyan aldatılmış üyelerin bile diğer kadına öfkeyle bir şeyler yazmasına tahammül edemeyip konuyu sadece o sözler üzerinden değerlendirme gibi bir durum var. Kocayı aklamadiktan sonra insan aldatılğı kadına nefret kusar tabi, alıp bağrına basacak hali hali yok.

Bebeğimle
Farkindamisiniz kizi siz tanımıyorsunuz hep eşinizin ağzından anlatıyorsunuz dilinden hiç düşürmemis kizi maşallah ama suçlu kiz
Zamanla hepsini birleştirdim ve uyandım artık 2 çocuğum var onlardan sıra gelmedi ki haklısınız

Bebeğimle

Zamanla hepsini birleştirdim ve uyandım artık 2 çocuğum var onlardan sıra gelmedi ki haklısınız
Yanlış anlamayın sizin için zaten zor bir durumdur kirmakta istemem ama dışarıdan görünen bu yani ne yapacağınızı siz bilirsiniz kıza gelene kadar eşinizin size yaptığı şey çok yanlış

Kocasini aklayan da kendi çıkarı için aklar ben öyle düşünüyorum. Ya maddi olarak etinden sütünden faydalanacaktir ya da yalnız kalmaktan korkuyordur. Burada bir bakıyorsun kadınlar sanki bir melek bu erkekler gazozuna ilaç atıyor . Yani bu kadar aklanmaz ya. 23 yaşında girdim iş hayatına mudurumle aynı araçta firmalara gittik iş için yazdığım da oldu her erkeğe sınırları bilerek yaklaştım . Düşünemiyorum evli bir adamın beni sabahları aramasını benim de ona uyandimmmm falan mesajları attığımı . Annem babam yüzüme bakmaz evlatlıktan reddederdi herhalde . Toplumun da bir kuralı olur . O zaman evli olmayan her gördüğüne salça olsun ne güzel.

Üzülmeyin ama eşiniz bu kıza karşı boş değil kesinlikle.ona mi kalmış kızı uyandirmak yada motive etmek.benim eşimde iş yerindeki kızlarla aynı arabada gidiyor ama bı gün kimseyi uyandırdığıni gormedim.bunlar çok gereksiz laçka hareketler.esim bunların bı tanesini yapsa mahvederdim onum

En baştan rezil edecektiniz eşinizi daha ileriye gidemezsin.kapiyi çarparsa yüzüne tokatı yerdi.

Ben de aynısını ona yapardım bakalım nasıl oluyormuş, empati yaptıracaksın yoksa asla seni anlamaz ...

Yorumlrda gordum simdi kiz bide silinen mesaji goruyor o derece takipte siz bi gun o is yerine gidip o kizin agzina.....lutfen ya valla billa...insan ne icin yasar? Namus yoksa neden var ki bu insanlar bu mevzular ne kadar arttti artik ya

Beyefendi küsüp kapı çarpıyormuş ya ben o kapıyı parçalar kafasinda kırarım. O adam evden nasıl çıkacağını bilemez. Karşımda kendi salak diye beni de salak yerine koymaya çalışan adamı olduğu gibi üstünde donuyla kapıya koyarım. Aldatmaya bile bu salak yerine koyma işi kadar kızmıyorum. O gevşek kızı da arar hatta işe gider itin g.tüne sokarım ya gerçekten evli olmayanın sorumluluğu yok diye diye ortalık kerhaneye döndü. Ben düzenimden, her seyimden olacağım o orda hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edecek. Olduu.

E bu flört zaten

E bu flört zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…