• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın iş yerindeki kız

Kusura bakmayın ama bildiğin cilveleşme hatta flört var burda. Diğer arkadaşlar gibi iyimser olamayacağım. Mesajlaşma şekli selfie atmak falan ne demek. Yok gözümde yeri ayrı yok işten alıp bırakma falan okurken sinirden deliye döndüm. Adam mesafeli olsa kız yüz bulamaz o kadar net diyorum size. Ayrıca ben kızlarla anlaşamıyorum yiaaa diye dolanan kadınların birçoğu erkek meraklısı. Bir an önce çözüm bulmanız umuduyla.

Kız şımarık rahat bir kız, çocukça davranan.Eşimin dediğine göre herkese öyleymiş ama eşimin kızın gizunde ayrı yeri varmış sorumlusu kızın iş yerinde her şeyi eşime soruyor
E yani o kadar ilgi gösterirse eşiniz kıza, gözünde yeri ayrı olur tabi. Diğerleri ağzının içine düşmediği için eşinizin yerinde değillerdir.

Bu uyandırma işi ya sevgili yada arada flört varsa olur.
Alarm denen bir şey var. Alarm kurmak birinin uyandırmasını beklemekten daha kolaydır çünkü.
İstisnası da olmaz.
Bunu kendine görev edinip sürekli araması normal değil.
Eşiniz kıza ilgi duyuyor yada ilgisi hoşuna gidiyor.
Ama mutlaka bir şeyler var.
Normal bir erkek ilgisi olmadığı insanı uyandırmak gibi angaryalara girmez.
Hiç bir erkek ilgisi yoksa bu kadar uğraşmaz yani.

Kız şımarık rahat bir kız, çocukça davranan.Eşimin dediğine göre herkese öyleymiş ama eşimin kızın gizunde ayrı yeri varmış sorumlusu kızın iş yerinde her şeyi eşime soruyor

İnanmayın bu sözlere. Eşiniz bildiğin aranıyor. Kızın herkese karşı öyle olduğunuzda asla düşünmüyorum. Çünkü bu ciddi bir efor gerektirir. Kız her sabah herkese mesaj falan atamaz, böyle bir şey yok. Ve çocukça davranması da ilgi istediğini net açıklıyor. Böyle davranması da bir taktik.

Arkadaşlar ben burada şunu anlamıyorum aldatildigi zaman kadınları neden aklamaya çalışıyorsunuz? Evli çocuklu adamla bu kadar fingirdesmek ne demek ? Ne manaya gelir yani ? Kaba tabirle söylerdim ama hoş olmaz. Kadın veya erkek fark etmez ahlaksızlık iki taraflı . Sürekli kalıp cümleyle kızla alakası yok yazıp duruyorsunuz ya çok itici oluyor . Normal değil evli çocuklu bir erkekle flörtleşmek 22 yaşındayken de insan gayet aklı başında . Şimdi yazarsınız erkeğin suçu yok mu diye . Boyle bir adamla evli olsam onu yüz kere bosardim . Ama boşanmadan önce onu iş ortamında aile ortamında da rezil ederdim . Artık yani şu hemcinsim olayından gına geldi . Her kadın ahlaklı ve iyi değil .

Her şey bir yana eşiniz neden kızı uyandırmayı kendine vazife edinmiş? Kötü niyet yoksa bile çok saçmalamış.

Bu tarz ilişkilerin sınırını asıl belirleyen kişi evli olan taraftır. Eşinize ne kızın uykusundan, sınavından, dışarıdaki işinden?
Basbayağı farklı bir yakınlık kurmuş karşı tarafla.
Eşiniz adam gibi durursa kız da ona göre davranır.
Bu kesinlikle doğru bu arada konu sahibi.
Evli olan kişi samimiyeti belirlemelidir.
Yani kıza o yolu açan eşiniz.
Benim eşim ilçede öğretmen. Tahmin ederseniz ki geneli bekar kadın. Genelde yeni atama gelenler hatta. Eşim bir dönem arabayla gelip gidiyordu. Kadın erkek herkes yazardı araçta yer var mı diye. Bu sene başka öğretmen arkadaşı araçla getiriyor. O kadın öğretmenlerden biri el alışkanlığı mıdır bilmem sürekli benim eşimi arayı bilmem kimin aracında yer var mı diye soruyordu. Bir iki sabahları aradığında açtı sonra ondan da sıkıldı. Hocam her seferinde neden ben sorayım sizin için yeri beni aracı yapmayın kendiniz arayın dedi geçti. Kadın bir daha arayamadı. Yine aynı şekilde o arkadaşı babalar gününde de sizin de babalar gününüz kutlu olsun yazmıştı cevap vermedi mesela ne alaka diye. Yani bu tarz samimiyet kurmak isteyenler olabilir. Eşinizde bitiyor iş.
Mesafe kurmayıp kızı her sabah sıkılmadan arayan eşte sorun var. Benimki sinir olurdu mesela neden bana angarya olsun derdi:

sorun kocandaki gereksiz samimiyet.
uyandırmalar bilmem neler kendi selfisini falan atmalar, arabayla bırakmalar.
çok biliriz böylelerini çok.
allah uzak etsin evlerden dışarı bir kocan var.
kızın da hoşuna gidiyor muhtemelen bu ilgi. farklı yönde ilgi duymasa bile iş yerindeki sorumlusuyla bu kadar samimi olması, sorumlunun bu kadar ilgilenmesi ve bunun bir erkek olması egosunu tatmin ediyordur
ha 20 senelik arkadaş dost olurlar ciğerini bilir falan o başka bi konu ama burası sadece iş yeri ve bu sadece bir iş arkadaşlığı olmalı.
ben genelde iş yerindeki karşı cins muhabbetlerde ve arkadaşlıklarda art niyet aramam çoğu zaman evdeki eşin kuruntusu da olabiliyor çünkü
lakin seninki kuruntu değil.
ve kocan problemli.
iş yeri dediğin bugün var yarın yok, iş arkadaşıyla bu derece samimiyete de hiç gerek yok.
İşyerlerinde “gevşek evli erkek” modeli vardır. Beyaz yakalılarda çok ikonikleşmiş bir modeldir. Medeni durumuna bakmadan kadınların ağzının içine düşer. Genelde kadınlar ondan nefret eder ama o kendini sempatik sanar. Bir tane ilgisine biraz karşılık veren kadın görünce nevri döner ve b.kunu çıkarır (konu sahibinin eşi gibi). Adam gözümde tam olarak böyle canlandı. Hatta twitterda bununla ilgili bir tweet vardı. Konu sahibi eşi için kadınlarla samimi demiş, adamın ofiste bence böyle takılıyo olma olasılığı yüksek.

Eklentiler

• IMG_7842.jpeg
    IMG_7842.jpeg
    187,9 KB · Görüntüleme: 65
20 yaş küçük değil bizde 18 yaşında stajyer olarak işe başladık sorumlumuzla bir defa bile böyle samimi konuşmadık bu kişi kadın da oldu onla bile böyle samimi şımarıkça konuşmazdık. İş resmiyeti bunu gerektirir eşiniz o samimi ortamı isteyerek oluşturmuş hiç hoş şeyler değil

Arkadaşlar ben burada şunu anlamıyorum aldatildigi zaman kadınları neden aklamaya çalışıyorsunuz? Evli çocuklu adamla bu kadar fingirdesmek ne demek ? Ne manaya gelir yani ? Kaba tabirle söylerdim ama hoş olmaz. Kadın veya erkek fark etmez ahlaksızlık iki taraflı . Sürekli kalıp cümleyle kızla alakası yok yazıp duruyorsunuz ya çok itici oluyor . Normal değil evli çocuklu bir erkekle flörtleşmek 22 yaşındayken de insan gayet aklı başında . Şimdi yazarsınız erkeğin suçu yok mu diye . Boyle bir adamla evli olsam onu yüz kere bosardim . Ama boşanmadan önce onu iş ortamında aile ortamında da rezil ederdim . Artık yani şu hemcinsim olayından gına geldi . Her kadın ahlaklı ve iyi değil .
Size çoğu noktada katılıyorum evet evlilik birliği içinde ihanetten eş sorumludur ama o kadının da hiç suçu yok mu yani. Evli olduğunu bile bile yaklaşıyorsun adama ahlaksızlık bu ben mağaramda mutluyum ya.

Kadın yada erkek herkese yazan yürüyen olabilir. Eşler düzgün duracak.
Kadına da bir erkek ilgi duyabilir. Kadın nasıl bunu çözüyorsa ve eşine yansıtmıyorsa erkek de yansıtmayacak.
Aynı durumu bir kadın yaşasa her gün sabah aramazdı mesela adam izin vermezdi. Kocasının gözüne sokmazdı.
Burada koca adam olsa kadının gözüne sokmadan bu işi bitirir kadına izin vermezdi. Ondan ben burada karşı tarafa değil eşe sinirleniyorum. Eş izin vermeyecek.
Bir ilgi görünce hemen böyle kaşı gözü oynayacaksa o eşte sorun vardır

Size çoğu noktada katılıyorum evet evlilik birliği içinde ihanetten eş sorumludur ama o kadının da hiç suçu yok mu yani. Evli olduğunu bile bile yaklaşıyorsun adama ahlaksızlık bu ben mağaramda mutluyum ya.
Yok böyle birsey ya . Burada o kadar okuyorum ki . Nedir yani bir toplumda yaşıyorsak insan olarak hepimizin birbirine karşı sorumluluğu var. Etik değerlere herkes uymak zorunda . Uymayan da belli yolun yolcusudur kadını veya erkeği farketmez . Bir insan her gün telefonla ne konuşacak evli bir adamla ? Evli bir adam "belirli" çıkarları olmadan neden kadını özel araçla taşısın her gün alarm gibi arasın ? Yani dünyanın neresine gidersen git bu ahlaksızlık. Eskiden erkeklere birşey söylenmiyordu şimdi de kadınlara herhalde .

Kocamın iş yerinde sorumlu olduğu kız var 11 yaş küçük kendisinden. Aynı servisle gidip geliyorlar. Hep eşimin yanına oturuyor. Kız serviste başka birini tanımıyormuş aynı ortamda da çalışınca hep eşimin yanına oturuyor. Kocam sabahları evden çıkar çıkmaz onu aramaya başladı. Önce servise gelmediğinde arıyorum uyanamadiysa uyansın diye dedi. Sonra her sabah arıyorsun dedim. Uyandırmak için dedi.Bir de servis kızın evinin oraya geldiğinde kızı arıyor. Kız bebeğime hediye falan almış eşime de fotoğrafını at demiş. Eşim sabah uyanır uyanmaz kendisiyle bebeğimin selfie çektiği fotoğrafı kıza göndermiş ve hadi uyan artık yazmış kıza. Kız da saniyesinde uyandımmm yazmış. Ayrıca eşime bir gün öncesinden işe geç geleceğini bir belge almak için bir yere gideceğini söylemiş arayarak ve sabahında eşime gittiği yerin fotoğrafını çekmiş bekliyorummm yazmış. Eşim de onu gaza getirici başarabilirsin tarzında şeyler yazmış. Hafta sonları işe gitmek zorunda kalırsa şahsi arabamızla işe gidiyor benim aldığım arabayla. Neyse kıza da haber veriyor birkaç defa da almış iş çıkışı bırakmış kızı. Eşim arabayla geliyorum dediğinde temamm falan yazmış. Yukardaki mesajlarda yazdığı gibi mmm leri uzatarak. İş yerinde yaş mevzusu geçtiğinde ben sizin çocuğunuz yaşındayım demiş eşime. Ve ara bir gün çocuklarınızı benim yerime öpün eşinizi de benim yerime öpün gibi bir şey söylemiş. Açıkçası her yere çekilebilecek bir söz. Şimdi tüm bunların başı var bir de. Kız sınava hazırlanıyordu. Eşim de onun yapamadığı soruları çözüyordu iş yeri ortamında. Hatta bazen telefonuna mesaj olarak da atıyordu. Orada da çocukca immm şey falan tarzında konuşmaları var şımarık şımarık. Neyse sınavdan sonra da bu konuşmaları görünce eşime kızdım. Eşim işyerindeki kızlarla o kızın arasının iyi olmadığını kendisi gibi diğer erkek olanlarla da bu şekilde konuştuğunu söyledi. Ama şunu da ağzından kaçırdı. Sorumlusu olduğu için mi bilmiyorum onun gözünde farklı bir yeri olduğunu söyledi. Ben de daha çok kızdım gözünde farklı bir yere gelmek için ne yaptın diye. Bir süre tartıştık hatta bir gün beni dinlemek istemediği için ayrı yattı benimle. Ertesi gün işten gelince haklısın peki napim sen ne dersen onu yapıcam dedi. Ben de sana karşı bu kadar rahat olmasına sen izin vermişsin bundan sonra dikkat edeceksin dedim. Bu arada da gün içerisinde sürekli arasirlardi işle ilgili. Ne yapmalıyım bundan sonrasında kız eşime yakın davranmaya devam eder mi endişelenmekte haklı mıyım
Aslinda varya kotu niyet yok diye dusune dusune toplum bu hale geldi. Bu yastaki bazi kizlar genelleme yapmayayim hayranlik duyuyorlar kendinden yasca buyuk adamlara. Evlenmis adamlara hint kumasi evlenen kadinlarada sansli gozuyle bakiyorlar. Benim kocamla evde esya firlatmali kirmali dokmeli kavgalarima sahit olan alt kat komsumun kizlari kocama hayran hayran bakiyordu. Birkac kes esimle alakali sorular sorunca ben yapıştırıyordum cevabi. Uniforma giyerde bizimki. Tabi bunlar ice seytan disari melek adamlar. Yani sizinkide normal gelmedi bana. Fazla samimiyet var. Eger servis yaklasiyorsa servisci arasin kizi. Cik yaklastik geliyoruz diye. Yada kac yasinda kiz kursun alarmi hergun gelen servis saatini baskasinin aramasini neden bekliyor boyle sacmalik mi var. İsin kotu yani bu aliskanlik olmustur. Birkac gun arayan insan aramadigi zaman onda bosluk yaratir. Hos değil vallahi kim ne derse desin. Matrujun konusunu hatirlatmak istemiyorum hepiimizde yara kaldi o konu. Ama lutfen dikkat edin. Arada isyerini ziyarete gidin ama esinizle arayi bozmayın

Kocamın iş yerinde sorumlu olduğu kız var 11 yaş küçük kendisinden. Aynı servisle gidip geliyorlar. Hep eşimin yanına oturuyor. Kız serviste başka birini tanımıyormuş aynı ortamda da çalışınca hep eşimin yanına oturuyor. Kocam sabahları evden çıkar çıkmaz onu aramaya başladı. Önce servise gelmediğinde arıyorum uyanamadiysa uyansın diye dedi. Sonra her sabah arıyorsun dedim. Uyandırmak için dedi.Bir de servis kızın evinin oraya geldiğinde kızı arıyor. Kız bebeğime hediye falan almış eşime de fotoğrafını at demiş. Eşim sabah uyanır uyanmaz kendisiyle bebeğimin selfie çektiği fotoğrafı kıza göndermiş ve hadi uyan artık yazmış kıza. Kız da saniyesinde uyandımmm yazmış. Ayrıca eşime bir gün öncesinden işe geç geleceğini bir belge almak için bir yere gideceğini söylemiş arayarak ve sabahında eşime gittiği yerin fotoğrafını çekmiş bekliyorummm yazmış. Eşim de onu gaza getirici başarabilirsin tarzında şeyler yazmış. Hafta sonları işe gitmek zorunda kalırsa şahsi arabamızla işe gidiyor benim aldığım arabayla. Neyse kıza da haber veriyor birkaç defa da almış iş çıkışı bırakmış kızı. Eşim arabayla geliyorum dediğinde temamm falan yazmış. Yukardaki mesajlarda yazdığı gibi mmm leri uzatarak. İş yerinde yaş mevzusu geçtiğinde ben sizin çocuğunuz yaşındayım demiş eşime. Ve ara bir gün çocuklarınızı benim yerime öpün eşinizi de benim yerime öpün gibi bir şey söylemiş. Açıkçası her yere çekilebilecek bir söz. Şimdi tüm bunların başı var bir de. Kız sınava hazırlanıyordu. Eşim de onun yapamadığı soruları çözüyordu iş yeri ortamında. Hatta bazen telefonuna mesaj olarak da atıyordu. Orada da çocukca immm şey falan tarzında konuşmaları var şımarık şımarık. Neyse sınavdan sonra da bu konuşmaları görünce eşime kızdım. Eşim işyerindeki kızlarla o kızın arasının iyi olmadığını kendisi gibi diğer erkek olanlarla da bu şekilde konuştuğunu söyledi. Ama şunu da ağzından kaçırdı. Sorumlusu olduğu için mi bilmiyorum onun gözünde farklı bir yeri olduğunu söyledi. Ben de daha çok kızdım gözünde farklı bir yere gelmek için ne yaptın diye. Bir süre tartıştık hatta bir gün beni dinlemek istemediği için ayrı yattı benimle. Ertesi gün işten gelince haklısın peki napim sen ne dersen onu yapıcam dedi. Ben de sana karşı bu kadar rahat olmasına sen izin vermişsin bundan sonra dikkat edeceksin dedim. Bu arada da gün içerisinde sürekli arasirlardi işle ilgili. Ne yapmalıyım bundan sonrasında kız eşime yakın davranmaya devam eder mi endişelenmekte haklı mıyım
Eşiniz suyunu çıkarmasın. Evli olan o !

Eşin ile kız resmen flört gibi takılıyor. Tüm bunlar olurken siz ne yaptınız? Bu kız ne zamandır işe başladı? Koskoca iş yerinde bir tek eşin mi varmış? Kızın niyeti belli de eşin de ondan aşağı kalır yanı yok. Durum endişelenme olayını geçmiş kırmızı alarm vermiş. Siz hâlâ öyle olur böyle olur mu diyorsunuz. Senin yanında tamam der kızın yanında ağzına düşer.
Atı alan Üsküdar'ı geçmiş.

Kadın yada erkek herkese yazan yürüyen olabilir. Eşler düzgün duracak.
Kadına da bir erkek ilgi duyabilir. Kadın nasıl bunu çözüyorsa ve eşine yansıtmıyorsa erkek de yansıtmayacak.
Aynı durumu bir kadın yaşasa her gün sabah aramazdı mesela adam izin vermezdi. Kocasının gözüne sokmazdı.
Burada koca adam olsa kadının gözüne sokmadan bu işi bitirir kadına izin vermezdi. Ondan ben burada karşı tarafa değil eşe sinirleniyorum. Eş izin vermeyecek.
Bir ilgi görünce hemen böyle kaşı gözü oynayacaksa o eşte sorun vardır
Burada zaten aynı fikirdeyiz problem yok ama evli bir adamla flörtleşmekte aynı derecede ahlaksızlık biri diğerinden az değil . Bu zaten kadına veya erkeğe yazan yürüyen olabilir olayı da bana göre değil . Nasıl yazabilir ya ? 22 yaşındaki genç bir kadın neden evli ve çocuklu bir adama yazabilir olsun ? Eşler düzgün dursun değil insanlar düzgün dursun . Hepimiz belirli kurallara uymaliyiz bence ahlaksızlık iki kişinin de sorumluluğu . Burada zaten yürüyen adam adam o yola girmiş bu kadın olmazsa diğeri olur . Bu kadının boşanıp boşanmamasi onun sorunu .

Benim sorunum burada yapılan yorumlarla böyle konularda. Niyeyse konularda bir kadını koruma var. Klasik seninle evli olan o adam sorumluluk onda bakış açısı . Etik olan nedir Khomyuk kadının da erkeğin de kıçının başının oynamaması.

Neymiş kocanla konuşursan sinirlenip bağırıp çağırıp kapıyı çekip çıkıyormuş. Kocalarınızdan neden bu kadar korkuyorsunuz anlamıyorum sinirlenip kapıyı çarpıp çıkıyorsa o kapıyı onun kafasını da kırman lazım senin iki kat daha fazla sinirlenme lazım hayret bir şey ya

Back