- 3 Şubat 2025
- 26
- 8
- 1
- Konu Sahibi kumralguzel
-
Bu söz esinizin sizi ve cocugu öpmesinin dışında biryere cekilmez sanki..Ve ara bir gün çocuklarınızı benim yerime öpün eşinizi de benim yerime öpün gibi bir şey söylemiş. Açıkçası her yere çekilebilecek bir söz
Eşiniz kızla konuşmak istiyor kız da ondan gelen ilgiye cevap veriyor. Endişelenmeniz gereken kız değil eşiniz.Kocam sabahları evden çıkar çıkmaz onu aramaya başladı. Önce servise gelmediğinde arıyorum uyanamadiysa uyansın diye dedi. Sonra her sabah arıyorsun dedim. Uyandırmak için dedi.Bir de servis kızın evinin oraya geldiğinde kızı arıyor.
Daha büyüğü de konu sahibinde. Böyle bir adama ağzının payını vermeyip normalleştirdiği için.Hatanın büyüğü eşinizde. Sabahları arayıp uyandırması, bebekle birlikte kendi fotoğrafını da atması falan saçmalık. Ergen sevgililer arasında olan davranışlar gibi.
Bariz bir flört var. Bu zamana kadar nasıl kabullendiniz ki?
Kocam bir şey söyleyince hemen sinirlenip kapıyı çeken birisi. Sakinleşince de konuştu benimle. Haklısınız ben de kocamda buluyorum suçu fakat iş yerindeki diğer kızlarla da esprili tarzda konuşur. Gün boyu aynı ortamda oldukları için sorun etmezdim. Bu kızın mmm li mesajlarindan sonra şüphelendimBu hikayen bana geçmedi beybi, kocanı yolman gerekirken gelip dedikodu anlatır gibi rahat rahat anlatmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?