- Konu Sahibi kumralguzel
-
Kıza mesaj atarsa kocası kızarmış is büyürmüş. Buyuyen sadece esinin egosuArkadaşım. Bak eşin kıza asılıyor. Asılmak ne kelime ya bildiğin yürüyor, iş atıyor. Bir de yetmiyor sen bunun lafını edince kızacak diye korkuyorsun. Sen neyden korkuyorsun? Sen ahlaksızlık mi yaptın? Sen neden korkuyorsun? Boşar gider ortada kalırım mı diyorsun sorun ne tam olarak? Normalde şu an eşinin altına yapması lazımdı korkudan. Neden Sen korkuyorsun?
Kocam iş yerindeki çoğu kızla arkadaşça konuşur samimi ortam öyle bunu da öyle düşündüm. Sonrasında fark ettim kızın mmm li mesajları tuhaf gelinceArkadaşım. Bak eşin kıza asılıyor. Asılmak ne kelime ya bildiğin yürüyor, iş atıyor. Bir de yetmiyor sen bunun lafını edince kızacak diye korkuyorsun. Sen neyden korkuyorsun? Sen ahlaksızlık mi yaptın? Sen neden korkuyorsun? Boşar gider ortada kalırım mı diyorsun sorun ne tam olarak? Normalde şu an eşinin altına yapması lazımdı korkudan. Neden Sen korkuyorsun?
Tamam da bu korku niye yani? Sanki sen elalemin adamıyla yazisiyorsun da eşin görecek gibi bir korku. İnanılmaz yani. Bu evlilikteki tek sorun eşinin gevşek ağızlı olması değil bence. Bu kadar korku normal değil.Kocam iş yerindeki çoğu kızla arkadaşça konuşur samimi ortam öyle bunu da öyle düşündüm. Sonrasında fark ettim kızın mmm li mesajları tuhaf gelince
Bundan sonra her şey ben istediğim gibi olacakmış kimse umrunda değilmiş artıkEşiniz çok arsız. Hem başka kızla flört ediyor hem de bu konuyu aćma birdaha diye efeleniyor mu . Ben şurda kriz geçirdim ne pislik biri
Aynı durumu yaşamayan bilemez teşekkürler yorumunuz içinKıza mesaj atarsa kocası kızarmış is büyürmüş. Buyuyen sadece esinin egosu
Bilmedigimi nereden biliyorsun?Aynı durumu yaşamayan bilemez
Hayır ondan değil fakat konuyu uzatınca tekrar tekrar söyleyince öfkeleniyorTamam da bu korku niye yani? Sanki sen elalemin adamıyla yazisiyorsun da eşin görecek gibi bir korku. İnanılmaz yani. Bu evlilikteki tek sorun eşinin gevşek ağızlı olması değil bence. Bu kadar korku normal değil.
Buna inanmayın. Şimdilik gözünüzü boyuyor olabilir. Şüphelendiğinizi anladı. Önlem alıyor kendince.Bundan sonra her şey ben istediğim gibi olacakmış kimse umrunda değilmiş artık
Belki siddet falan vardır böyle derse siddetten korkuyor olabilir eğer öyle ise konu sahibi zaten konuşmalarınızı kayda al mahkemeye sun yüksek bir meblağ ile bosanirsinTamam da bu korku niye yani? Sanki sen elalemin adamıyla yazisiyorsun da eşin görecek gibi bir korku. İnanılmaz yani. Bu evlilikteki tek sorun eşinin gevşek ağızlı olması değil bence. Bu kadar korku normal değil.
Biraz daha güzel üslupla söyleyemez miydinizKumral guzelmis. Demek ki güzelliğinin hiçbir anlamı yok. Biraz da akıllı olmak lazım ama daha fazla cesur
En naif halim bu malesef sen de biraz disli bir hatun olamaz mısın?Biraz daha güzel üslupla söyleyemez miydiniz
Pardon da öfkelenmesi gereken sizsiniz.Hayır ondan değil fakat konuyu uzatınca tekrar tekrar söyleyince öfkeleniyor
Eşim sabah uyanır uyanmaz kendisiyle bebeğimin selfie çektiği fotoğrafı kıza göndermiş ve hadi uyan artık yazmış kıza. Kız da saniyesinde uyandımmm yazmış.
eşime gittiği yerin fotoğrafını çekmiş bekliyorummm yazmış.
onun gözünde farklı bir yeri olduğunu söyledi.
beni dinlemek istemediği için ayrı yattı benimle.
Önce kocanıza varlığınızı belli etmeniz gerekiyor, bu kız gider başkası gelir.Kıza mesaj atacağım da eşime söyler iyice büyür diye atamıyorum iş yerine gidip bire bir görüşeceğim ya da varlığımı belli edeceğim
Yok gayet çocuk gibidir 19 yaşında kız kardeşim var. Arkadaşlarını da tanıyorum. Karşı tarafın kötü niyetini algılamayan çok. Elbet bilerek metres olan vardır ama. Bu durumda suçlu bence evli taraf. Kız ne kadar oynak edepsiz olursa olsun o sınırı çekecek. Evliyim bu arada.20 yaşında bir kişi çocuk olamaz. Kendini bilmeyen biri olabilir ama çocuk asla olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?