Kocamın iş yerindeki kız

Ben gereksiz samimiyet sevmiyorum iş yerinde. Kız sınava hazırlanıyorsa max 20 yaşında çocuktur. Çok kötü niyeti yoktur ama yine de mesafe iyidir
22
Eşiniz size karşı kapı çarpıyor ama elin kızını sabahları uyandırıp, evinden alıyor. Ergenler gibi fotoğraf atıyor, bilemiyorum ama o kapıyı yedirirdim ona.
Haklisi
Çok haklısınız ben de öyle düşünüyorum

İşyerinde kadınlarla anlaşamıyormuş sadece erkeklerle anlaşıyormuş dediniz ya tam olarak gözümde nasıl biri olduğu canlandı. En nefret ettiğim kadın tiplerinden birisi. Tam bir pick me girl. Kadınların hepsi beni kıskanıyor, hiçbiriyle anlaşamıyorum, erkekler çok daha iyi tribinde oluyor böyleleri. Ben kızın eşinize ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ama pick me girller eşiniz gibi enayilerin ilgisini ve emeğini genelde sömürürler. Erkekler de belki ekmek çıkar diye böylelerinin peşinde heder ediyolar kendilerini. Ben eşinizin 20 yaşında kızla arkadaşlık kurmak niyetiyle böyle yaptığını düşünmüyorum. Zaten ağzıyla da söylemiş benim yerim onda ayrı diye. Kendisinin o kız için özel bir insan olduğunu falan düşünüyor muhtemelen. Kızdan duygusal bir ilişki için adım gelse eşinizin hiç de kendini geri çekeceğini sanmıyorum.

Samimiyeti abartmışlar. 10 yıldır aynı yerde çalışıyorum kadınlarla bile bu kadar samimiyet kurmadık. Aralarında bir şey olma ihtimali bulunmasa bile saçma sapan bir yakınlaşma bu.

Kocam ondan aldığı övgüyle ya da sorularını çözerek sanırım kendini ispatlayıp egosunu tatmin etmiş oluyor.

Çok rahatsız edici ya tamam iş arkadaşı olur herkesinde gözünü açar açmaz flört eder gibi hadi uyan felan ben epeyi geri kafalıyım sanırım mağaramda mutluyum arkadaşlar

Hayır canım aramiyor artık söylediğimden beri. Bu konuyu açma artık dedi. İşe geç kalırsa işler bana kalıyordu dedi erteleniyordu gibi bir şey söyledi

Hayır canım aramiyor artık söylediğimden beri. Bu konuyu açma artık dedi. İşe geç kalırsa işler bana kalıyordu dedi erteleniyordu gibi bir şey söyledi
Siz yine de belli etmeden ve konuyu uyandırmadan telini kontrol edin, tepkiniz sebebiyle gizlice iletişime (yakınlığa) devam edebilir.

Kocam ondan aldığı övgüyle ya da sorularını çözerek sanırım kendini ispatlayıp egosunu tatmin etmiş oluyor.
Eşiniz kızı etkilemek için yapıyor bunları. Eşiniz, erkek bir çalışanı asla arabasıyla düzenli olarak almaz, sabahları uyandırmaz, sorularını çözmez. Dediğim gibi bence kızın eşinize ilgisi yok. Sadece her işini halleden, özel şoförlüğünü yapan bir enayi bulmanın keyfini çıkarıyor, arada eşiniz kendisine yürümesin diye eşini, çocuğunu öp gibi cümleler kuruyor bence. Ancak eşinizin kızı beğendiğini ve etkilemeye çalıştığını düşünüyorum. Tekrar söylüyorum, bu yaptıklarını hiçbir erkek çalışan için yapmaz.

Eşinin kıza olan ilgisi o kadar bariz ki. Bu ilgi kızın hoşuna gidiyor belli ki. Aynı zamanda eşini kullanıyor da. Ne yapılabilir bilmiyorum eşin başka kızlarla da samimi konuşuyormuş gevşek bir insan belli ki. Kim sinyal verse ona yürüyecek. Aldatmayı aklına koyan her türlü aldatır

Siz aramadigini düşünüyor olabilir misiniz aramasa ne olacak aynı ortamda muhabbetlerine devam ediyorlardir

Kız eşinize mesafe koymadıkça siz eşinizle konuşunuz diye eşiniz kıza hemen mesafe koyacağını düşünmüyorum. Daha çok size öyle görünmek için çabalayacak. Siz en iyisi takipte kalın ve kıza ondan rahatsız olduğunuz iyice hissettirin.

Kız şımarık rahat bir kız, çocukça davranan.Eşimin dediğine göre herkese öyleymiş ama eşimin kızın gizunde ayrı yeri varmış sorumlusu kızın iş yerinde her şeyi eşime soruyor

sorun kocandaki gereksiz samimiyet.
uyandırmalar bilmem neler kendi selfisini falan atmalar, arabayla bırakmalar.
çok biliriz böylelerini çok.
allah uzak etsin evlerden dışarı bir kocan var.
kızın da hoşuna gidiyor muhtemelen bu ilgi. farklı yönde ilgi duymasa bile iş yerindeki sorumlusuyla bu kadar samimi olması, sorumlunun bu kadar ilgilenmesi ve bunun bir erkek olması egosunu tatmin ediyordur
ha 20 senelik arkadaş dost olurlar ciğerini bilir falan o başka bi konu ama burası sadece iş yeri ve bu sadece bir iş arkadaşlığı olmalı.
ben genelde iş yerindeki karşı cins muhabbetlerde ve arkadaşlıklarda art niyet aramam çoğu zaman evdeki eşin kuruntusu da olabiliyor çünkü
lakin seninki kuruntu değil.
ve kocan problemli.
iş yeri dediğin bugün var yarın yok, iş arkadaşıyla bu derece samimiyete de hiç gerek yok.

Kız şımarık rahat bir kız, çocukça davranan.Eşimin dediğine göre herkese öyleymiş ama eşimin kızın gizunde ayrı yeri varmış sorumlusu kızın iş yerinde her şeyi eşime soruyor
Farkindamisiniz kizi siz tanımıyorsunuz hep eşinizin ağzından anlatıyorsunuz dilinden hiç düşürmemis kizi maşallah ama suçlu kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…