- 20 Ocak 2010
- 46.022
- 164.262
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi kumralguzel
-
22Ben gereksiz samimiyet sevmiyorum iş yerinde. Kız sınava hazırlanıyorsa max 20 yaşında çocuktur. Çok kötü niyeti yoktur ama yine de mesafe iyidir
HaklisiEşiniz size karşı kapı çarpıyor ama elin kızını sabahları uyandırıp, evinden alıyor. Ergenler gibi fotoğraf atıyor, bilemiyorum ama o kapıyı yedirirdim ona.
Çok haklısınız ben de öyle düşünüyorumValla hatayı kocada bulurum genelde erkek izin vermezse bişey olmaz sorumlu erkektir kafasında bir insanım ben yanımdaki adamın tavrına bakarım da bu kız da biraz yani nasıl derler afedersiniz yanlış anlaşılma olmasın da kaşınıyor mu derler başına dert ariyormu derler bilemedim bana masum gelmedi hani günah almak istemem tanımam etmem ama ben sevmedim onuda.Genede eşiniz den alıyor bu cesareti sonuç buraya çıkıyor nihayetinde .Çok özür biraz ağır oldu yorum bana öyle gibi geldi .
Kocamın iş yerinde sorumlu olduğu kız var 11 yaş küçük kendisinden. Aynı servisle gidip geliyorlar. Hep eşimin yanına oturuyor. Kız serviste başka birini tanımıyormuş aynı ortamda da çalışınca hep eşimin yanına oturuyor. Kocam sabahları evden çıkar çıkmaz onu aramaya başladı. Önce servise gelmediğinde arıyorum uyanamadiysa uyansın diye dedi. Sonra her sabah arıyorsun dedim. Uyandırmak için dedi.Bir de servis kızın evinin oraya geldiğinde kızı arıyor. Kız bebeğime hediye falan almış eşime de fotoğrafını at demiş. Eşim sabah uyanır uyanmaz kendisiyle bebeğimin selfie çektiği fotoğrafı kıza göndermiş ve hadi uyan artık yazmış kıza. Kız da saniyesinde uyandımmm yazmış. Ayrıca eşime bir gün öncesinden işe geç geleceğini bir belge almak için bir yere gideceğini söylemiş arayarak ve sabahında eşime gittiği yerin fotoğrafını çekmiş bekliyorummm yazmış. Eşim de onu gaza getirici başarabilirsin tarzında şeyler yazmış. Hafta sonları işe gitmek zorunda kalırsa şahsi arabamızla işe gidiyor benim aldığım arabayla. Neyse kıza da haber veriyor birkaç defa da almış iş çıkışı bırakmış kızı. Eşim arabayla geliyorum dediğinde temamm falan yazmış. Yukardaki mesajlarda yazdığı gibi mmm leri uzatarak. İş yerinde yaş mevzusu geçtiğinde ben sizin çocuğunuz yaşındayım demiş eşime. Ve ara bir gün çocuklarınızı benim yerime öpün eşinizi de benim yerime öpün gibi bir şey söylemiş. Açıkçası her yere çekilebilecek bir söz. Şimdi tüm bunların başı var bir de. Kız sınava hazırlanıyordu. Eşim de onun yapamadığı soruları çözüyordu iş yeri ortamında. Hatta bazen telefonuna mesaj olarak da atıyordu. Orada da çocukca immm şey falan tarzında konuşmaları var şımarık şımarık. Neyse sınavdan sonra da bu konuşmaları görünce eşime kızdım. Eşim işyerindeki kızlarla o kızın arasının iyi olmadığını kendisi gibi diğer erkek olanlarla da bu şekilde konuştuğunu söyledi. Ama şunu da ağzından kaçırdı. Sorumlusu olduğu için mi bilmiyorum onun gözünde farklı bir yeri olduğunu söyledi. Ben de daha çok kızdım gözünde farklı bir yere gelmek için ne yaptın diye. Bir süre tartıştık hatta bir gün beni dinlemek istemediği için ayrı yattı benimle. Ertesi gün işten gelince haklısın peki napim sen ne dersen onu yapıcam dedi. Ben de sana karşı bu kadar rahat olmasına sen izin vermişsin bundan sonra dikkat edeceksin dedim. Bu arada da gün içerisinde sürekli arasirlardi işle ilgili. Ne yapmalıyım bundan sonrasında kız eşime yakın davranmaya devam eder mi endişelenmekte haklı mıyım
Kocam ondan aldığı övgüyle ya da sorularını çözerek sanırım kendini ispatlayıp egosunu tatmin etmiş oluyor.İşyerinde kadınlarla anlaşamıyormuş sadece erkeklerle anlaşıyormuş dediniz ya tam olarak gözümde nasıl biri olduğu canlandı. En nefret ettiğim kadın tiplerinden birisi. Tam bir pick me girl. Kadınların hepsi beni kıskanıyor, hiçbiriyle anlaşamıyorum, erkekler çok daha iyi tribinde oluyor böyleleri. Ben kızın eşinize ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ama pick me girller eşiniz gibi enayilerin ilgisini ve emeğini genelde sömürürler. Erkekler de belki ekmek çıkar diye böylelerinin peşinde heder ediyolar kendilerini. Ben eşinizin 20 yaşında kızla arkadaşlık kurmak niyetiyle böyle yaptığını düşünmüyorum. Zaten ağzıyla da söylemiş benim yerim onda ayrı diye. Kendisinin o kız için özel bir insan olduğunu falan düşünüyor muhtemelen. Kızdan duygusal bir ilişki için adım gelse eşinizin hiç de kendini geri çekeceğini sanmıyorum.
Çok rahatsız edici ya tamam iş arkadaşı olur herkesinde gözünü açar açmaz flört eder gibi hadi uyan felan ben epeyi geri kafalıyım sanırım mağaramda mutluyum arkadaşlarKocamın iş yerinde sorumlu olduğu kız var 11 yaş küçük kendisinden. Aynı servisle gidip geliyorlar. Hep eşimin yanına oturuyor. Kız serviste başka birini tanımıyormuş aynı ortamda da çalışınca hep eşimin yanına oturuyor. Kocam sabahları evden çıkar çıkmaz onu aramaya başladı. Önce servise gelmediğinde arıyorum uyanamadiysa uyansın diye dedi. Sonra her sabah arıyorsun dedim. Uyandırmak için dedi.Bir de servis kızın evinin oraya geldiğinde kızı arıyor. Kız bebeğime hediye falan almış eşime de fotoğrafını at demiş. Eşim sabah uyanır uyanmaz kendisiyle bebeğimin selfie çektiği fotoğrafı kıza göndermiş ve hadi uyan artık yazmış kıza. Kız da saniyesinde uyandımmm yazmış. Ayrıca eşime bir gün öncesinden işe geç geleceğini bir belge almak için bir yere gideceğini söylemiş arayarak ve sabahında eşime gittiği yerin fotoğrafını çekmiş bekliyorummm yazmış. Eşim de onu gaza getirici başarabilirsin tarzında şeyler yazmış. Hafta sonları işe gitmek zorunda kalırsa şahsi arabamızla işe gidiyor benim aldığım arabayla. Neyse kıza da haber veriyor birkaç defa da almış iş çıkışı bırakmış kızı. Eşim arabayla geliyorum dediğinde temamm falan yazmış. Yukardaki mesajlarda yazdığı gibi mmm leri uzatarak. İş yerinde yaş mevzusu geçtiğinde ben sizin çocuğunuz yaşındayım demiş eşime. Ve ara bir gün çocuklarınızı benim yerime öpün eşinizi de benim yerime öpün gibi bir şey söylemiş. Açıkçası her yere çekilebilecek bir söz. Şimdi tüm bunların başı var bir de. Kız sınava hazırlanıyordu. Eşim de onun yapamadığı soruları çözüyordu iş yeri ortamında. Hatta bazen telefonuna mesaj olarak da atıyordu. Orada da çocukca immm şey falan tarzında konuşmaları var şımarık şımarık. Neyse sınavdan sonra da bu konuşmaları görünce eşime kızdım. Eşim işyerindeki kızlarla o kızın arasının iyi olmadığını kendisi gibi diğer erkek olanlarla da bu şekilde konuştuğunu söyledi. Ama şunu da ağzından kaçırdı. Sorumlusu olduğu için mi bilmiyorum onun gözünde farklı bir yeri olduğunu söyledi. Ben de daha çok kızdım gözünde farklı bir yere gelmek için ne yaptın diye. Bir süre tartıştık hatta bir gün beni dinlemek istemediği için ayrı yattı benimle. Ertesi gün işten gelince haklısın peki napim sen ne dersen onu yapıcam dedi. Ben de sana karşı bu kadar rahat olmasına sen izin vermişsin bundan sonra dikkat edeceksin dedim. Bu arada da gün içerisinde sürekli arasirlardi işle ilgili. Ne yapmalıyım bundan sonrasında kız eşime yakın davranmaya devam eder mi endişelenmekte haklı mıyım
Bu mesajı gördükten sonra şok oldum zaten"hadi uyan artık yazmış kıza" ya eşiniz, belkide bu ilahi bir mesajdır efendim
Hadi artık uyanalım
Hayır canım aramiyor artık söylediğimden beri. Bu konuyu açma artık dedi. İşe geç kalırsa işler bana kalıyordu dedi erteleniyordu gibi bir şey söylediBizde flortlesirken eşim her sabah beni arardi uyuyakalmayayim diye . Ne alaka ya her sabah iş arkadasini aramak . Banane uyuyorsa uyusun yani iş arkadaşı. Siz yani bu durumdan memnun musunuz bu şekilde üçlü ilişkiden anlamadım
Siz yine de belli etmeden ve konuyu uyandırmadan telini kontrol edin, tepkiniz sebebiyle gizlice iletişime (yakınlığa) devam edebilir.Hayır canım aramiyor artık söylediğimden beri. Bu konuyu açma artık dedi. İşe geç kalırsa işler bana kalıyordu dedi erteleniyordu gibi bir şey söyledi
Eşiniz kızı etkilemek için yapıyor bunları. Eşiniz, erkek bir çalışanı asla arabasıyla düzenli olarak almaz, sabahları uyandırmaz, sorularını çözmez. Dediğim gibi bence kızın eşinize ilgisi yok. Sadece her işini halleden, özel şoförlüğünü yapan bir enayi bulmanın keyfini çıkarıyor, arada eşiniz kendisine yürümesin diye eşini, çocuğunu öp gibi cümleler kuruyor bence. Ancak eşinizin kızı beğendiğini ve etkilemeye çalıştığını düşünüyorum. Tekrar söylüyorum, bu yaptıklarını hiçbir erkek çalışan için yapmaz.Kocam ondan aldığı övgüyle ya da sorularını çözerek sanırım kendini ispatlayıp egosunu tatmin etmiş oluyor.
Siz aramadigini düşünüyor olabilir misiniz aramasa ne olacak aynı ortamda muhabbetlerine devam ediyorlardirHayır canım aramiyor artık söylediğimden beri. Bu konuyu açma artık dedi. İşe geç kalırsa işler bana kalıyordu dedi erteleniyordu gibi bir şey söyledi
Hayır canım aramiyor artık söylediğimden beri. Bu konuyu açma artık dedi. İşe geç kalırsa işler bana kalıyordu dedi erteleniyordu gibi bir şey söyledi
Kız şımarık rahat bir kız, çocukça davranan.Eşimin dediğine göre herkese öyleymiş ama eşimin kızın gizunde ayrı yeri varmış sorumlusu kızın iş yerinde her şeyi eşime soruyorKız eşinize mesafe koymadıkça siz eşinizle konuşunuz diye eşiniz hemen kıza mesafe koyacağını düşünmüyorum. Daha çok size öyle görünmek için çabalayacak. Siz en iyisi takipte kalın ve kıza ondan rahatsız olduğunuz iyice hissettirin.
Farkindamisiniz kizi siz tanımıyorsunuz hep eşinizin ağzından anlatıyorsunuz dilinden hiç düşürmemis kizi maşallah ama suçlu kizKız şımarık rahat bir kız, çocukça davranan.Eşimin dediğine göre herkese öyleymiş ama eşimin kızın gizunde ayrı yeri varmış sorumlusu kızın iş yerinde her şeyi eşime soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?