Kocamın iş yerindeki kız

Kıza mesaj atacağım da eşime söyler iyice büyür diye atamıyorum iş yerine gidip bire bir görüşeceğim ya da varlığımı belli edeceğim

Başka erkeklerle nasıl olursa olsun ama bu şahıs senin eşin olamaz. Resmen flört bu yani her sabah aramaşma be mesaj kafayı sıyırmış olmalı ve eşin aşırı rahat bunu sen yapıyor olsan ne olurdu acaba.. bence kesinlikle rahatsız olduğunu dile getirmelisin eşine evli ve cocuklu olduğunu hatırlatmalısın. Eğer niyeti başkaysa senin hayatından kıymetli zamanını calmasın bebek var sonuçta.

Kıza mesaj atacağım da eşime söyler iyice büyür diye atamıyorum iş yerine gidip bire bir görüşeceğim ya da varlığımı belli edeceğim
Konuya ortadan dalıyorum. Bu son mesajınızı gördüğüm için. Lütfen kıza gidip mesaj atmak çekip konuşmak gibi bir şey yapmayın. Kendinizi küçük düşürürsünüz diye düşünüyorum ben.
Burda sizin dizginlemeniz gereken kişi, eşiniz. Eşiniz arıyor soruyor alarm gibi kızı uyandırıyor foto atıyor bilmem ne.. bu yakınlığa izin vermese o kız o mesajlarda “m”leri bile uzatamaz.

Eşinize açık açık konuyu daha fazla irdeleyip de eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. Takipte kalın. İşyerine gidiyorsanız yine gidin ama kendinizi göstermek için gidin sadece. Kızla birebir konuşmak şuan için bence yapılacak en yanlış hareket.

Arkadaşım. Bak eşin kıza asılıyor. Asılmak ne kelime ya bildiğin yürüyor, iş atıyor. Bir de yetmiyor sen bunun lafını edince kızacak diye korkuyorsun. Sen neyden korkuyorsun? Sen ahlaksızlık mi yaptın? Sen neden korkuyorsun? Boşar gider ortada kalırım mı diyorsun sorun ne tam olarak? Normalde şu an eşinin altına yapması lazımdı korkudan. Neden Sen korkuyorsun?

Eşinize söylerse söylesin onlar utansın. Baya flört etmişler ben aldatma sayarım bunu. Baskasına ilgi duyan kocadan koca mı olur.

Hayır canım aramiyor artık söylediğimden beri. Bu konuyu açma artık dedi. İşe geç kalırsa işler bana kalıyordu dedi erteleniyordu gibi bir şey söyledi
Eşiniz çok arsız. Hem başka kızla flört ediyor hem de bu konuyu aćma birdaha diye efeleniyor mu . Ben şurda kriz geçirdim ne pislik biri

şimdi şöyle, eşin kızdan hoşlanmış, ilgisini istiyor. Kız yüz veriyor, vermiyor, farkında ya da değil bilmiyorum. Ancak bir erkek bu şekilde diyaloga girdiği bir kadını arkadaşı olarak görmez. Yıllarca içinde saklasa bile hafif hoşlantı vardır. Bazı erkekler bu ufak hoşlantılarını asla belli etmezler. Dikkatli olmanı öneririm.

ders çalışma, çalıştırma, yaş küçüklüğü vs derken üzgünüm yine matruj konusu geldi aklıma...

Teşekkür ederim mantıklı fikriniz için

Bişey diyim mi çok tehlikeli sularda yüzüyor eşin ve aralarında bence bi çekim var gece gündüz beraberler bide mesajlaşıyorlar.
Eşin ondan sorumlu ise yaptığı iş için sorumludur uyandırma servisi yapmasına gerek yok sevgili flört gibi takılıyorlar görmüyor musun.
Yıkardım ortalığı net benim eşimde fabrikada çalışıyor ne alaka bide benekle kendinin dorprğradını atmış kıza.
Bi konu vardı Burda komşunun kaç yaş küçük kız kardeşi soru çözdürmeye geliyordu adamdan hamile bile kaldı gele gide

Ay yazik kizcagiz zihinsel engelli herhalde, hicbir isi kendisi yapamiyor. Acaba bir calar saat mi armagan etseniz kendisine, belli ki oyle bir seyin varligindan da haberi yok.

Koca kisisine diyecek bir sey bulamiyorum zaten, ona uygulanacak tarife belli de..

Korkutmuş sanırım genel olarak beni fakat bundan sonra sen nasıl istersen öyle olsun dedi

Acil bişey yapman lazım acil ben olcam adamı öyle bi hırpalarım ki boşanıcam diye kıyameti kopar korksun otursun yerine bişey yapıyorsa da

Esiniz cok gevsen kusura bakmayin. Kizin telefonunda alarm yok mu, annesi calisan ilkokul, ortaokul cocuklari bile yeri geliyor kalkip hazirlanip okula gidebiliyorlar, bu kiz neden zihinsel engelli gibi davrnaiyor. Bu nasil bir fantezi ya ???
Kesinlikle adam heyecan yaşıyor ve flörtleşiyor.. Çok tehlikeli bir durum tam sınırda.. Sınırı aşmak üzereler.

Kocanız uyandırma servisi değilse suç kocanızda. Tüm hareketler eşinizden kıza doğru. Eşek kadar insan kendisi uyanamıyor mu? Uyanamıyorsa anası babası arasın eşinize ne oluyor. Sabahın köründe fotoğraf atmalar falan. Zaten aynı iş yerine gitmiyor mu bir ara iş yerinde de gösterebilir. Uyanır uyanmaz başkasının aklına gelmesi çok rahatsız edici.

Bir de şunu eklemek istiyorum ben de ilk işe başladığım dönemlerde direktörüm benden 10-15 yaş büyüktü gerçekten bir abi gibi seviyordum. Evli falan değildi ona rağmen iş yeri hariç iletişimimiz geç kalacaksam onu haber vermek ya da hastaysam gidemeyeceksem onu söylemek üstüne kuruluydu. Kaç yıl birlikte çalıştık bir gün çok kar yağmıştı 4 saatte eve gidebilmiştim ertesi gün ona çok üzülüp beni eve bırakmıştı başka da arabasına bindiğim yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…