Neden bu kadar garipsediniz art niyet aranmasını ben de bunu anlamadım. Kadın her durumu değerlendirebilmeli, emin olmalı diye burada çeşitli kadınların aklına danışılmıyor mu zaten? Ne malum kvnin zaten konu sahibinin bu kavgalarını bilip yangına körükle gitmediği? Hususi olarak oğlu evdeyken bile "O kadına gitti" demediği?
Her insan sizin gibi, benim gibi ya da bizim çevremizdekiler gibi değil. Bugün açıp basit bir tv programını bile izleseniz çeşit çeşit insan görürsünüz. Yaptığını inkar edenler, olmayanı olmuş gösterenler, gelini sinirden ne yapacağını şaşsın, hatalı davransın diye yangına körükle gidenler... Zaten adamın mesajlarında kusur var, belli aralarında muhabbet döndüğü ama kadın delilini edinmeden, aldatmaya dair elini sağlamlaştırmadan kvnin de gazıyla hareket etse, ne geçecek eline?
Kvnin yerinde olsam telde "Kadının yanında" demem. Böyle bir haber zart diye söylenmez, en azından ben karşımdakinin sinir krizi yaşama riskini hesaplar, söylemem. "Sakin ol bi konuşalım, ben geleyim yanına" der yanına gider, yalnız bırakmadan söylerim mesela. Ufak bebeğiyle evde tek başına eşini bekleyen kadına bu haberi telefonda ekmek sipariş eder gibi vermeyi de yadırgayabilirim. Bu da benim bakışım.