Kadın pas vermezse ne olur? pas verirse koşmaya başlarda hiç mi korkmaz ya risk sonuçta buKocan kadina yurumus iste isik ariyor.bence kadin masum
Cidden midem bulandı.askina bu hesap fake mi? bu aslinda erkek demeden yorum yapın.. Erkek değilim sahte hesap değilim.. Esimin aileden bir kiza ilgisi var onu gorunce ustunu başını düzeltmeler, uzun bakislarina tanık olmam..kiz da evli.. Ama bu durum yeni değil uzun süredir var sadece esim imkansız görüp bakar bakar durur dedim ve farklı sehirlerdeyiz diye sürekli aklıma takmadım.. Kolay değil evi yuvayı dağıtmak ortaya düşsem akrabayiz diyecekler fesat kalplisin diyecekler.. Senede 3 4 kez görüşüyoruz.. Aralarinda iliski yok eminim öyle olsa aile birbirine girer.. Ya bir imkansız durumu mu var bir yorum yapın.. Kocanin Mesajlarına bak dediniz ya baktım.. Kiza sabah sabah mesaj atmış cocuklarla ilgili kizda cvp yazmış konuşma cocuklar hakkında.. Msjin sonunda kizin kocasinin adı Mehmet diyelim.. Benimki seviyorum Mehmeti ve cocuklari yazmış kizda bizde seni yazmış.. Ne alaka şimdi bu Mehmet ne alaka.. Ben birsey anladım ama bakalım sizdemi aynı şeyi düşündünüz..
ya Allah aşkına benim diğer konuyla ilgim yok ya benim konum aynı kisieski konularına ithafen yazılmış sanırım. kendisi dememiş.
Tabiki çok zor anlamaya çalışıyorum aklım almıyor yani burdan anladığım kadarıyla bunları yaşayanlar varmış tek degilimCidden midem bulandı.
Sizin için de çok zor olmalı
Tek olmamanız olayı normal kılmıyor ki insanın içi kavrulur ya böyle bir şüpheyleTabiki çok zor anlamaya çalışıyorum aklım almıyor yani burdan anladığım kadarıyla bunları yaşayanlar varmış tek degilim
Aynen... Direkt diyemiyorum ama bu yolla üstü kapalı deyim anlarsın ya da anlamazsın gibi sanki değil miŞifreli konusmuslar sanki.
Kadina ben seni seviyorumun şifreli versiyonu mu acaba?
İftira atmak istemiyorum oyuzden kesin bir şey diyemem.
Ama ben boyle sey hissetsem aninda boşanirdim.
Başkasini sevenin hayatimda yeri yok.
Ya bu bir risk ya nasıl göze alıyor nedir bu yaTek olmamanız olayı normal kılmıyor ki insanın içi kavrulur ya böyle bir şüpheyle
Hissetiklerim..Ya siz de yangına körükle gitmeyin, nerden çıkardınız gelinin haberi bile yok belki hissediyor konduramıyor.
Ne riski ya ahlaksızlık resmen sabahın köründe ne mesajı ayrıca engel at numaraya kaldırırsa demek ki var bişeylerYa bu bir risk ya nasıl göze alıyor nedir bu ya
ya Allah aşkına benim diğer konuyla ilgim yok ya benim konum aynı kisi
cocuklarla ilgili bi adam neden baskasina yazar ? hemde bi kadina ? sacma .. demekki cocuk ikisinin. seviyormus baksana mehmeti (kadini) aslindatuhaf.. ben böyle algiladim
Şimdi birseyler yazacak herkes çok tepki verecek diye korkuyorum bir dugunde oldu bu olay eski konularımdan okuyun lutfenYok artık ... Tanımadan etmeden nasıl böyle rahat konuşabiliyosunuz nasıl bir vebale girdiğinizin farkında mısınız?
@Umutlabak1622 anlattığına göre ben de garip buldum. Hani adam coşmuş da seni seviyorum diyememiş de , mehmedi seviyorum demiş gibi... İnşallah öyle bişey yoktur ama çok feci bişey bu
Sadece bu mesajlaşma mı var? Toplum içinde de konuştukları gibi mi konuşmuşlar?
Senin eşinle aran nasıl?
Anladiniz beni bende bir an mehmetin üstünden kiza demis gibi hissettim valla bir an coşmuş tutamamisŞimdi birseyler yazacak herkes çok tepki verecek diye korkuyorum bir dugunde oldu bu olay eski konularımdan okuyun lutfen
Dans konusunu okudunuz değil mi... Bu uzun bir süredir böyle başlarda dikkatimi cekmedi ama sonra sonra hani iyice dikkatimi çekmeye başladıMerhaba, eski konularınıza da gözattım ve durum gerçekten çok çirkin. Sizin kıskanç olmanızda bence durumu ateşlemiş gibi çünkü içinize bir kere şüphe düşmüş eşin yada gelininizi yaptığı herşeyi acaba ne yapmak istedi diye algılama boyutuna geçmişsiniz, bu anlattıklarınızda önceki konularda da eşiniz kadar gelininizde baya suçlu ben olsam gelinle adam akıllı konuşurdum eğer kendine çeki düzen vermezsen kardeşime söylerim diye göz dağı verirdim ve gelinle konuştuğumu eşime söylemezdim elimden geldiğince aynı ortama eşimle gelini denk getirmezdim hele uzaktan geliyorlar demişsin kalma konusunda aynı evde asla asla müsade etmezdim her zaman imkansız aşk çok kıymetli olur eşinde eğer anlattığın gibi gerçekten duygu varsa imkansız olduğu için kaptırmıştır kendini o yüzden çook uzun süre aynı ortama sokma eşinin sosyal medyasında ekliyse çaktırmadan al telefonu sil bırak eşin gelin sildi bilsin veya whatsapta engelle sonra numarasını sil bazı şeylere engel koy gelişi güzel bırakmamalısın. Ve herşeyden önemlisi kendine güven dik dur sen benim dediklerimi yapsan dahi sana eşin yada gelin hesap soramaz o yüzden her yerden onlara kapıları kapat ve çaktırmadan sürekli eşinin telefonu kontrol zamanla yıkarsın bu durumu ama eşin bu geline olan duygusu bitsede başkasına duygusu olabilir çünkü açıkcası çok karaktersiz biri gibi.
Evet okudum zaten en çok dikkat çeken bölüm o kısım açık konuşmak gerekirse anlattıklarınıza dayanarak ikiside birbirine ilgili eşin imkansız olduğu için gelin ise senin eşinin ona ilgisi olduğu için ilgili gibi sanırım 2 senelik evlisin düğüne gittin mi eşinle dans etmen yanyana elele oturman gayet normal gelinin surat yapması çok saçma o surat yaptığı içinin eşin seni bırakıp başka masada oturması dahada saçma erkek kardeşin bu durumu az çok farkında mı ?Dans konusunu okudunuz değil mi... Bu uzun bir süredir böyle başlarda dikkatimi cekmedi ama sonra sonra hani iyice dikkatimi çekmeye başladı
Şimdi birseyler yazacak herkes çok tepki verecek diye korkuyorum bir dugunde oldu bu olay eski konularımdan okuyun lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?