- 22 Temmuz 2019
- 760
- 499
- 53
eee ben nedemek istedim acaba senden farkli mi söyledim? ayni seyi yazmisiz..Yok artık ... Tanımadan etmeden nasıl böyle rahat konuşabiliyosunuz nasıl bir vebale girdiğinizin farkında mısınız?
@Umutlabak1622 anlattığına göre ben de garip buldum. Hani adam coşmuş da seni seviyorum diyememiş de , mehmedi seviyorum demiş gibi... İnşallah öyle bişey yoktur ama çok feci bişey bu
Sadece bu mesajlaşma mı var? Toplum içinde de konuştukları gibi mi konuşmuşlar?
Senin eşinle aran nasıl?
eski konulara naisl bakiliyor ?Şimdi baktım biraz konularınıza.
Biri surat astı, diğeri uzun baktı vs. bunlardan birşey çıkmaz aslında, niyet okumaya çalışıyorsun devamlı, buna da psikoloji dayanmaz bi süre sonra her şeyi ona yormaya başlarsın. Senin bize anlattığın şekilde okuyoruz biz de olayları, biz de çok tarafsız bakamayız aslında. Bilemiyorum.
Kız dizüstü elbiseyle aşağı indi, eşim ne diyeceğini şaşırdı falan demişsin, yani böyle bi durumda sen de öylece izliyor musun buna daha cok şaşırdım. Emin olamadığın için mi bu kadar soruyorsun yoksa kocanın ilgisinden eminsin de kocam o kadına giderse ne yaparım diye mi soruyorsun?
Diyelim ki emin oldun, hislerin doğru çıktı, ne yapmayı düşünüyorsun?
Eşinle aran iyi mi normalde? Kardeşinle gelinin arası nasıl? Çocuklarınız var mı?
eee ben nedemek istedim acaba senden farkli mi söyledim? ayni seyi yazmisiz..
Cocuklar var kardeşim kıskançtır karisi cekinir kardeşimden.. Diz üstü elbise olayından bir gun önce ben esimi sıkıstirmistim uzak duracaksın diye acaba ben öyle dedim diye tavırmi yaptı.. Yoksa afalladi diye kiskandimi demek istedi canimŞimdi baktım biraz konularınıza.
Biri surat astı, diğeri uzun baktı vs. bunlardan birşey çıkmaz aslında, niyet okumaya çalışıyorsun devamlı, buna da psikoloji dayanmaz bi süre sonra her şeyi ona yormaya başlarsın. Senin bize anlattığın şekilde okuyoruz biz de olayları, biz de çok tarafsız bakamayız aslında. Bilemiyorum.
Kız dizüstü elbiseyle aşağı indi, eşim ne diyeceğini şaşırdı falan demişsin, yani böyle bi durumda sen de öylece izliyor musun buna daha cok şaşırdım. Emin olamadığın için mi bu kadar soruyorsun yoksa kocanın ilgisinden eminsin de kocam o kadına giderse ne yaparım diye mi soruyorsun?
Diyelim ki emin oldun, hislerin doğru çıktı, ne yapmayı düşünüyorsun?
Eşinle aran iyi mi normalde? Kardeşinle gelinin arası nasıl? Çocuklarınız var mı?
cocuk konusunda konusmuslar.. Yani çocukların hepsi belli canim o konuda şüphem yok o kadarda degilDemek ki çocuk ikisinin demişsiniz ya o cümlenize yazdım
Tavsiyeler için çok tsk ederim.. Toplum içinde samimiler bazen sessizler.. Esim ona yakın durmaya calisiyor konuştukları zaman mutlu oluyor eski konularımi okuyun lutfenHerkes kendi hayat tecrübesi dünya görüşü çerçevesinde tavsiyede bulunur.
Ben de az çok kendi bilgilerimde yola çikarak şöyle tavsiyede buluna bilirim.. bir hadis var " kayın ölüm gibi tehlikeli diye.."
Eger ailenizi kurtarmak isityorsanız eşinizi seviyorsanız, müsbet tarafları coksa onu bu yalnıştan döndürün. düştüğü bu rezil durumdan kurtarmaga calışın. dini sağlam bir psikoliğa danışın destek alın..
Belki kocanız da bu alcak durumdan rahatsız, kalbine soz geciremiyor, kalbi kaymıştır..Her insanın iradesi muhkem olamıyor.... Destek alın dedigim gibi. Önemli bir konu.. Fatih Civelekoglu youtubede gormuştüm onu tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim yanıtınız için.. Aynen benim düşündüklerim biliyormusunuz bu böyle devam edecek hep kucuk düşeceğim eski konularımi okuyun lütfen.. Bu arada hisleri konusunda saçma sapan davranıyor aynen öyle tam isabet bencede boyleNiye bu kadar garipsenmis olay anlamadım. Sanki hiç çevrenizden gördüğünüz duyduğunuz şeyler değil gibi. Konu sahibi arkadaşım ne yazik ki sen öyle hissediyorsan öyledir. Bı adam bı kadına bakarken şehvetle mı aşka la mi hangi hisle bakıyor en iyi eşi tanır herhalde. Sonuçta eşinin her bakışını öğrenecek bir yaşanmışliklari vardır. Muhtemelen eşin düşündüğün gibi hissediyor ama kendine bile tam anlamıyla itiraf etmiyor. O hisleriyle de farkında olmadan saçma sapan davranıyor. Esinin senin yegenlerini sormak için gelininize mesaj atması ne alaka? Neyin akrabalığı bu? Çok merak ediyorsa sana sorsun , olmadı senin kardeşine sorsun. Ben daha ileri gideceğini sanmıyorum ama sürekli böyle saçma sapan davranarak seni küçük düşüreceği kesin. Buna dayanmak çok zor. Hele sen hala eşini seviyorsan bu olayı aklından çıkarıp önüne bakabileceğini sanmiyorum. Yok bizim ki ask evliliği değil benim ona karşı duygularım da yoğun değil önemli olan düzenimiz bozulmasın diyorsan kardesinizle ailecek görüşmeyin.
anladığım kadarıyla kocanın başka kadında gözü olduğundan, ilgi duydugundan eminsin şüphen yok.Çok şükür ya düzgün yorumlar gelmeye başladı takmışlar bu şüpheyle bu şüpheyle.. Ya ben şüpheleniyorum demiyorum adam vazmigecer dahami ileri gider bu kiza karsi diyorum hala suphe diyorlar
valla kardeşimin esine göz koyacak kadar şerefsiz kocayi ben bir dakka yanimda tutmazdim neyin ilerisi gerisi.Eltim değil ya benim erkek kardeşimin esine
Tesekkurlertamam sonradan bende dedim ya.
ben savundum hatta seni..
Teşekkür ederimYa kadın buraya sıkıntısını yazmış birde bizlere ispatlamak zorunda değil merak eden sayfasına girer bakar niye birde böyle üzüyorsunuz ki olmaz diye bisey yok oluyo duyuyoruz bende kısa zamanda bir arkadaşımdan duydum adam yegeninin karısıyla kaçmış ahlak yoksunu şeref yoksunu insanlarda var arkadaşa çözüm odaklı yaklaşın zaten kadın bunalmış birde bizler bunaltmayalım
Ne kadar doğru demissiniz aynen saçma sapan hareketler yapiyorNiye bu kadar garipsenmis olay anlamadım. Sanki hiç çevrenizden gördüğünüz duyduğunuz şeyler değil gibi. Konu sahibi arkadaşım ne yazik ki sen öyle hissediyorsan öyledir. Bı adam bı kadına bakarken şehvetle mı aşka la mi hangi hisle bakıyor en iyi eşi tanır herhalde. Sonuçta eşinin her bakışını öğrenecek bir yaşanmışliklari vardır. Muhtemelen eşin düşündüğün gibi hissediyor ama kendine bile tam anlamıyla itiraf etmiyor. O hisleriyle de farkında olmadan saçma sapan davranıyor. Esinin senin yegenlerini sormak için gelininize mesaj atması ne alaka? Neyin akrabalığı bu? Çok merak ediyorsa sana sorsun , olmadı senin kardeşine sorsun. Ben daha ileri gideceğini sanmıyorum ama sürekli böyle saçma sapan davranarak seni küçük düşüreceği kesin. Buna dayanmak çok zor. Hele sen hala eşini seviyorsan bu olayı aklından çıkarıp önüne bakabileceğini sanmiyorum. Yok bizim ki ask evliliği değil benim ona karşı duygularım da yoğun değil önemli olan düzenimiz bozulmasın diyorsan kardesinizle ailecek görüşmeyin.
Ve benim kardeşim çok kıskançtır kendide bilir bunu.. Ona rağmen erken saatte mesaj atmayı göze almış ve seviyorum mehmeti ve cocuklari yazmış ya.. Esimle aram idare eder isteYok artık ... Tanımadan etmeden nasıl böyle rahat konuşabiliyosunuz nasıl bir vebale girdiğinizin farkında mısınız?
@Umutlabak1622 anlattığına göre ben de garip buldum. Hani adam coşmuş da seni seviyorum diyememiş de , mehmedi seviyorum demiş gibi... İnşallah öyle bişey yoktur ama çok feci bişey bu
Sadece bu mesajlaşma mı var? Toplum içinde de konuştukları gibi mi konuşmuşlar?
Senin eşinle aran nasıl?
Değil mi benim erkek kardeşim çok kıskançtır üstelik esimde bilir bunu... Ve sanki ima eder gibi seviyorum mehmeti ve cocuklari yazmisMsjlasma neden? Konusmaya yer ariyo bildigin, pis herif
Nasil? Senin yengene mi sarkiyorDeğil mi benim erkek kardeşim çok kıskançtır üstelik esimde bilir bunu... Ve sanki ima eder gibi seviyorum mehmeti ve cocuklari yazmis
Size bir sey daha diyeceğim korkuyorum kizlar ya ustume gelmeyin ama soylersem
???Size bir sey daha diyeceğim korkuyorum kizlar ya ustume gelmeyin ama soylersem
Eski konularınızı okumadım ama gerçekten eşinizin,yengenize mesaj atması garip birşey.fakat bazı ailelerde normal karşılanabilir bilemiyorum.bende gorumcemin eşinin numarası yok.aklima almak dahi gelmedi.acaba hani bazı erkekler vardır iyi niyetlidir sohbet etmeyi sever çok sınır bilmez ama kalbinde kötü niyet yoktur,öyle bir durumda olabilir bence hemen olumsuz dusunmeyin.birde ne soylicekseniz söyleyin neden kizalimkiSize bir sey daha diyeceğim korkuyorum kizlar ya ustume gelmeyin ama soylersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?