Kocamin baskasina bariz ilgisi

eee ben nedemek istedim acaba senden farkli mi söyledim? ayni seyi yazmisiz..

eski konulara naisl bakiliyor ?

Cocuklar var kardeşim kıskançtır karisi cekinir kardeşimden.. Diz üstü elbise olayından bir gun önce ben esimi sıkıstirmistim uzak duracaksın diye acaba ben öyle dedim diye tavırmi yaptı.. Yoksa afalladi diye kiskandimi demek istedi canim

Tavsiyeler için çok tsk ederim.. Toplum içinde samimiler bazen sessizler.. Esim ona yakın durmaya calisiyor konuştukları zaman mutlu oluyor eski konularımi okuyun lutfen

Çok teşekkür ederim yanıtınız için.. Aynen benim düşündüklerim biliyormusunuz bu böyle devam edecek hep kucuk düşeceğim eski konularımi okuyun lütfen.. Bu arada hisleri konusunda saçma sapan davranıyor aynen öyle tam isabet bencede boyle

Çok şükür ya düzgün yorumlar gelmeye başladı takmışlar bu şüpheyle bu şüpheyle.. Ya ben şüpheleniyorum demiyorum adam vazmigecer dahami ileri gider bu kiza karsi diyorum hala suphe diyorlar
anladığım kadarıyla kocanın başka kadında gözü olduğundan, ilgi duydugundan eminsin şüphen yok.

ileri gidip gitmemesi önemli mi. adam seni sevse aşık olsa başkasına gözü kaymaz. demek ki sevmiyor.

bunla ileri gitmese yarın baskasiyla gider sevmeyen adam. sal gitsin.

Teşekkür ederim

Ne kadar doğru demissiniz aynen saçma sapan hareketler yapiyor

Msjlasma neden? Konusmaya yer ariyo bildigin, pis herif

Ve benim kardeşim çok kıskançtır kendide bilir bunu.. Ona rağmen erken saatte mesaj atmayı göze almış ve seviyorum mehmeti ve cocuklari yazmış ya.. Esimle aram idare eder iste

Size bir sey daha diyeceğim korkuyorum kizlar ya ustume gelmeyin ama soylersem

Size bir sey daha diyeceğim korkuyorum kizlar ya ustume gelmeyin ama soylersem
Eski konularınızı okumadım ama gerçekten eşinizin,yengenize mesaj atması garip birşey.fakat bazı ailelerde normal karşılanabilir bilemiyorum.bende gorumcemin eşinin numarası yok.aklima almak dahi gelmedi.acaba hani bazı erkekler vardır iyi niyetlidir sohbet etmeyi sever çok sınır bilmez ama kalbinde kötü niyet yoktur,öyle bir durumda olabilir bence hemen olumsuz dusunmeyin.birde ne soylicekseniz söyleyin neden kizalimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…