• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin baskasina bariz ilgisi

kullanıcı adı değişmemiş. yeni üyelik diyorsanız nereden anladınız aynı kişi olduklarını?
Ayy bende bunu anlatmaya çalışıyorumda olmuyor :KK51:
Bu ikisi farklı diyorum çünkü bu konunun sahibi, kardeşi ile ilgili konu açan kişinin sayfasına yorum yapmış sadece. İkisi farklı üye diyorum anlaşılmıyor :işsiz:

Kız senın kardesının esı degılmı esın ne alaka onla konusuyor benım esımın bırak o hareketlerı yapmasını benım akrambam olan bırıyle konusmasını numarası olsa nıye var nerden aldın dıe bosarımm ya ne sacmalık gıtmıs sızın gelıne numaranı bana vermı demıs. Bence sen hıc bısey yapma zaten yapamazsında yapabılecek olsaydın cozum bellı burda sorup durmazdın

Yüreği benim olm
Tam aksine açık açık söyleyin onların nasıl baslamis
Çok mide bulandırıcı bir olay. Aile ortamında başlayan bir ilişki. Sonrasında evlendiler ama sonu çok acıklı bitti. Adam öldü falan film gibi şimdi bugün de yedikçiler buraya da gelmesin anlatmayım. Eskilerin neden haremlik selamlık oturduğunu yavaş yavaş anlamaya başladım çünkü kimin kötü niyetli olduğunu bilemiyorsunuz

Ya kadın buraya sıkıntısını yazmış birde bizlere ispatlamak zorunda değil merak eden sayfasına girer bakar niye birde böyle üzüyorsunuz ki olmaz diye bisey yok oluyo duyuyoruz bende kısa zamanda bir arkadaşımdan duydum adam yegeninin karısıyla kaçmış ahlak yoksunu şeref yoksunu insanlarda var arkadaşa çözüm odaklı yaklaşın zaten kadın bunalmış birde bizler bunaltmayalım

Niye bu kadar garipsenmis olay anlamadım. Sanki hiç çevrenizden gördüğünüz duyduğunuz şeyler değil gibi. Konu sahibi arkadaşım ne yazik ki sen öyle hissediyorsan öyledir. Bı adam bı kadına bakarken şehvetle mı aşka la mi hangi hisle bakıyor en iyi eşi tanır herhalde. Sonuçta eşinin her bakışını öğrenecek bir yaşanmışliklari vardır. Muhtemelen eşin düşündüğün gibi hissediyor ama kendine bile tam anlamıyla itiraf etmiyor. O hisleriyle de farkında olmadan saçma sapan davranıyor. Esinin senin yegenlerini sormak için gelininize mesaj atması ne alaka? Neyin akrabalığı bu? Çok merak ediyorsa sana sorsun , olmadı senin kardeşine sorsun. Ben daha ileri gideceğini sanmıyorum ama sürekli böyle saçma sapan davranarak seni küçük düşüreceği kesin. Buna dayanmak çok zor. Hele sen hala eşini seviyorsan bu olayı aklından çıkarıp önüne bakabileceğini sanmiyorum. Yok bizim ki ask evliliği değil benim ona karşı duygularım da yoğun değil önemli olan düzenimiz bozulmasın diyorsan kardesinizle ailecek görüşmeyin.

kullanıcı adı değişmemiş. yeni üyelik diyorsanız nereden anladınız aynı kişi olduklarını?
Umutlabak1622 ve Pelinkya üyeliği aynı kişi değil, kullanıcı adı değişikliği olmadığı gibi, bu 2 üyeliğin birbiriyle bağlantısı söz konusu değil.

Umutlabak1622 açtığı ilk konudan beri eşinin erkek kardeşinin eşine ilgisinden bahsediyor, erkek kardeş konu sahibesinin erkek kardeşi.
Enişte kayınbiraderinin/kayınçonun karısına ilgi duyuyor olabilir mi içerikli bir konu bu.

Konu sahibi sizden özür diliyorum, yorumlara bakarak diğer konunun da siz olduğunuzu sanıp aldandım.Yorumumu dikkate almayınız.

cocuklarla ilgili bi adam neden baskasina yazar ? hemde bi kadina ? sacma .. demekki cocuk ikisinin. seviyormus baksana mehmeti (kadini) aslinda :D tuhaf.. ben böyle algiladim

Benim arkadasimin abisi karisinin kardesinin esiyle evlendi
Olabiliyor boyle seyler.niye inanmiyorsunuz ki.siz de hissediyoraniz esinin ilgisi vardir
Bosanirdim ben olsam

Evet sabah sabah kadina whatsupptan yazmış cocuklarla ilgili sonunda da kadinin kocasinin adı Mehmet diyelim. Seviyorum mehmeti ve cocuklari iyiki varsiniz yazmis sanki ima gibi geldi bana Mehmet ne alaka o anda yani
Kocan kadina yurumus iste isik ariyor.bence kadin masum

Ben konu sahibine inanıyorum ve en ufak bir şüpheniz varsa bu gerçek olabilir. Ben buna benzer hatta daha ağır birşey yaşadım dikkat edin ama şunuda söylemek istiyorum "eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek" diye bir tabir vardır ya hani sakın eşinizi çok üsteleyip onu gelininize doğru itmeyin.
Üzüldüm valla sizede.. Ya bu nasıl birsey ya

Back