kullanıcı adı değpiştirmiş profiline de giriverin bir zahmet . salak değiliz heralde
Ayy bende bunu anlatmaya çalışıyorumda olmuyorkullanıcı adı değişmemiş. yeni üyelik diyorsanız nereden anladınız aynı kişi olduklarını?
Ayy bende bunu anlatmaya çalışıyorumda olmuyor
Bu ikisi farklı diyorum çünkü bu konunun sahibi, kardeşi ile ilgili konu açan kişinin sayfasına yorum yapmış sadece. İkisi farklı üye diyorum anlaşılmıyor
Çok mide bulandırıcı bir olay. Aile ortamında başlayan bir ilişki. Sonrasında evlendiler ama sonu çok acıklı bitti. Adam öldü falan film gibi şimdi bugün de yedikçiler buraya da gelmesin anlatmayım. Eskilerin neden haremlik selamlık oturduğunu yavaş yavaş anlamaya başladım çünkü kimin kötü niyetli olduğunu bilemiyorsunuzYüreği benim olm
Tam aksine açık açık söyleyin onların nasıl baslamis
Benim diğer kiz kardeş konusuyla ilgim yokbende aynı kişi olmadıklarını düşünüyorum.
Benim esim sabah sabah atmış esim baslatmisEvli barkli insanlarin boyle sabahlari mesajlasmalari sabah aksam farketmez mesajlasmalari ne ayak
Ha yine mi su kardesinizin karisi meselesi
Benim o kiz kardeş konusuyla ilgim yok yasiz bence herkesten rahatsızsınız . bir konuda emin olmadan kardeşinizi gelininizi suçlamayın .doğru birşey değil iftiraya girer
Yaptim canimMesajlar silinmeden görüntüsünü almalısınız?
Karşı tarafın eşinizin yazışmalara tanık oldugunuzu bilmesi gerekiyor bence
Umutlabak1622 ve Pelinkya üyeliği aynı kişi değil, kullanıcı adı değişikliği olmadığı gibi, bu 2 üyeliğin birbiriyle bağlantısı söz konusu değil.kullanıcı adı değişmemiş. yeni üyelik diyorsanız nereden anladınız aynı kişi olduklarını?
Kocan kadina yurumus iste isik ariyor.bence kadin masumEvet sabah sabah kadina whatsupptan yazmış cocuklarla ilgili sonunda da kadinin kocasinin adı Mehmet diyelim. Seviyorum mehmeti ve cocuklari iyiki varsiniz yazmis sanki ima gibi geldi bana Mehmet ne alaka o anda yani
Ya siz de yangına körükle gitmeyin, nerden çıkardınız gelinin haberi bile yok belki hissediyor konduramıyor.mehmet derken kadini bahsetmis, cocuklarida seviyorsa demek cocuk kocandan
Üzüldüm valla sizede.. Ya bu nasıl birsey yaBen konu sahibine inanıyorum ve en ufak bir şüpheniz varsa bu gerçek olabilir. Ben buna benzer hatta daha ağır birşey yaşadım dikkat edin ama şunuda söylemek istiyorum "eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek" diye bir tabir vardır ya hani sakın eşinizi çok üsteleyip onu gelininize doğru itmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?