Yok ben bu konularda ağır adımlar atarım.. Ama şu mesaj olayında esimin üstü kapalı ima ettiğini düşündüm seviyorum mehmeti ve cocuklari iyiki varsiniz yazmis o anda Mehmet ne alaka sabah sabah sanki kiza demis gibi hissettim ben bir de buraya sorayım dedim ne yazik ki dalga gecildiBen konu sahibine inanıyorum ve en ufak bir şüpheniz varsa bu gerçek olabilir. Ben buna benzer hatta daha ağır birşey yaşadım dikkat edin ama şunuda söylemek istiyorum "eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek" diye bir tabir vardır ya hani sakın eşinizi çok üsteleyip onu gelininize doğru itmeyin.
nasıl cesaret değil mi hiç mi cekinmediler korkmadilar ıkiside yürek yemiş peki ne oldu sonra ikisiOlmayacak şey değil, bizim bir tanıdığımız ailede oldu bu, damat gelinle aşk yaşıyor, onlar da farklı şehirdelerdi. Adam haftasonları geliyor, o dönem gelinin eşi ile problemleri var damat arada geliyor kalıyor vs. Bunları birinci ağızdan dinledim iftira değil.
Abi diyor tabi kadin her zaman hisleri varsada gizler bazen çok samimiler bazen sessiz tuhaf bir sessizlik sürekli göremediğim için tam bilemiyorumkiz da hic masum gelmedi bana. esinizin ona karsi ilgisini hiss etmemis olamaz. Rahatsiz olsa mesafe koyardi esinizle arasina ama o sifreli konusmayi tercih etmis. Bence siz baya bir gozlemleyin
Milletle dalgamı geçiyorsun arkadaşım? Önce kız kardeşim demissin şort demişsin çamaşır demişsin fantazi demişsin annemlere gitmek istemiyorum demişsin şimdide gelinim uzakta telefonda yok o memlekete gidince düğünde Eee burda şimdi iki kişi olmuyormu? Kimi kekliyorsun şizofrenimisin? Milletçe yorum yatırıyorsunAbi diyor tabi kadin her zaman hisleri varsada gizler bazen çok samimiler bazen sessiz tuhaf bir sessizlik sürekli göremediğim için tam bilemiyorum
Yüreği benim olm@Umutlabak1622 cevap verir misin?
Tam aksine açık açık söyleyin onların nasıl baslamisMoralini bozmak gibi olmasın ama bizim sülalede böyle boşanıp o kadınla evlenmiş birisi var. Bir de utanmadan herkesle tekrar tanıştırdı bakın bu benim karın diye midesiz
Aynen oylekendi kardeşinin eşi değil mi? yenge hiç yok yani mevzuda.
senin kardeşinin eşine mi mesaj atmış eşin sabah sabah?
Siz niye yükleniyorsunuz ki konu sahibine hiç kardeşim dememiş ki kadın. Başka bir konuda kardeşinden rahatsız olan birinin konusuna şorum yapmış dikkatli okuyun yargılamadan önce!!!Milletle dalgamı geçiyorsun arkadaşım? Önce kız kardeşim demissin şort demişsin çamaşır demişsin fantazi demişsin annemlere gitmek istemiyorum demişsin şimdide gelinim uzakta telefonda yok o memlekete gidince düğünde Eee burda şimdi iki kişi olmuyormu? Kimi kekliyorsun şizofrenimisin? Milletçe yorum yatırıyorsunkocanı anlaşılan bacında dahil olmak üzere senden güzel olan herkesten kiskaniyorsun kafanda kuruyorsun baktı parfüm sıktı yok sort giydi gözlemlerle sendeki eksikleri karşıda fazla görüp gerilmissin ayıp yahuu edeb yahuu öz bacı dan koca kiskanilirmi press ya kocan sapık eğer öyleyse zaten git hemen boşan yada gerçekten sen sizoya bağlamışsın acilen tedavi ol gerçekten yazdıkların iğrenç ahlak dışı bacından kıskanmak ne beee nasıl bir ailen var nasıl bir potansiyel gece gece
o konuyu ben alıntıladım yorum falan yapmamış konuyu kendisi açmış . yorumları doğru yani bir konuda kız kardeşi başka bir konuda gelinleri takıntılı sanırımSiz niye yükleniyorsunuz ki konu sahibine hiç kardeşim dememiş ki kadın. Başka bir konuda kardeşinden rahatsız olan birinin konusuna şorum yapmış dikkatli okuyun yargılamadan önce!!!
niye kardeşininiz le gelininiz farklı kişi ler mi ? açmışsınız işte 2 farklı konuBenim kimseyi suçladığı yok esimden rahatsızım karşı tarafı bilemem karşı tarafa hiçbir zaman kötü bir yorumda yapmadım aynı kişi bu arada.. Farklı kadınlar degil
Bu bahsettiğiniz konunun yani kız kardeşinden bahsettiği konunun linkini atar mısıno konuyu ben alıntıladım yorum falan yapmamış konuyu kendisi açmış . yorumları doğru yani bir konuda kız kardeşi başka bir konuda gelinleri takıntılı sanırım
Bu bahsettiğiniz konunun yani kız kardeşinden bahsettiği konunun linkini atar mısın
İyi günler ben eşimle 6 senelik evliyim iki çocuğumuz vr ve kız kardesimden çok supleniyorum eşime ilgisi olup olmadığını anlamkta zorluk çekiyorum ama yaptıkları beni kuskulandiriyor.ne zmn aileme gitsem orda oluyor yani dışarda bile olsa geleceğimizi duyduğunda hmn geliyor.cocuklarimi eşimin yanında annem oğlum yerim senin ağzını ölürüm senin ugruna gibi cümleler kurarak seviyor.kendini bizzat eşime göstermek belli etmek için yanına oturuyor yada yakın oturmaya çalışıyor. Ben eşimin yanindan kalkıp mutfağa gittiğimde fırsatını bulup aynı alanda kalmaya çalışıyor.esim benim kıskanç biri olduğumu biliyor ve yeterince kndiyle alakalı bı durum olmadığını bana gostermye çalışıyor bu durumdan haberdar ve çok rahtsz oluyoruz oda gtmk istemiyor.en son aileme oturmaya gittiğimizde annem ve bn mutfağa gittiğimiz esnada eşim ve çocuklarım kanepede otururlarken kız kardeşim küçük cocugumn yanına boylu boyunca yatar vaziyette uzanıyordu ve ben bu şekilde bı harekete maruz kaldigimda nutkum durdu resmen sanki çocuklarım annesiyymis gibi eşimin olduğu yerde o şekilde davranması beni üzdü . Ayağa kalkıp eşimin karşına doğru çekip cilve yaparcasına yeni aldığı bardak vs. Eşyasını gösteriyor bak enişte bardağın nasıl diye.yada gelip yanımızda saçından başlayıp bütün heryerine doğru parfüm sikiyor.kokudan rahtsz olmamıza rağmen umursamiyor.surekli bana glmk için fırsat ariyr gelme diyemdgm için erken gel gelecksn diyorum. Saat 3 yada 4 gibi geliyr eşimin iş saatini soruyor kaçta glyr dye eşim geldiktn sonra yeni yiyrz ve gidiyor sanki onun gelmesini beklermiş gibi.bnimle eşimin yanında abla dgl de kanki dye sesleniyr.bazen bana iç çamaşırını gösterip sana vereyim kocana fantazi yaparsan diyor. Çocuğum eşimin kucagindayken yaklaşıp öpüyor sevmeye çalışıyor. Eğilip duruyor arkası dönük vaziyette .defalarca uyardım üstüne uzun bişey giymesi için ama hiç oralı olmuyor eşimin yanında sortla geziyor. Aile bişey diyemiyorum tamamen emin olmk istyrm .eşimle bu yüzden gergin tartisiyrm kendini çok sabırlı sen haklisn annene babana şöyle gitmylm o zmn diyor ama bn çelişki icindym .bunaldım
üstteBu bahsettiğiniz konunun yani kız kardeşinden bahsettiği konunun linkini atar mısın
kullanıcı adı değpiştirmiş profiline de giriverin bir zahmet . salak değiliz heraldeOkuyabiliyor musunuz kullanıcı farklı!!!
Bu konu başkasının
O zaman iki üyelik almış farklı üyelikler çünkü.kullanıcı adı değpiştirmiş profiline de giriverin bir zahmet . salak değiliz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?