Kocamin baskasina bariz ilgisi

Yok ben bu konularda ağır adımlar atarım.. Ama şu mesaj olayında esimin üstü kapalı ima ettiğini düşündüm seviyorum mehmeti ve cocuklari iyiki varsiniz yazmis o anda Mehmet ne alaka sabah sabah sanki kiza demis gibi hissettim ben bir de buraya sorayım dedim ne yazik ki dalga gecildi

nasıl cesaret değil mi hiç mi cekinmediler korkmadilar ıkiside yürek yemiş peki ne oldu sonra ikisi

kiz da hic masum gelmedi bana. esinizin ona karsi ilgisini hiss etmemis olamaz. Rahatsiz olsa mesafe koyardi esinizle arasina ama o sifreli konusmayi tercih etmis. Bence siz baya bir gozlemleyin
Abi diyor tabi kadin her zaman hisleri varsada gizler bazen çok samimiler bazen sessiz tuhaf bir sessizlik sürekli göremediğim için tam bilemiyorum

ben bişey anlamadım mesajlardan biri anlatsın bi zahmet

Abi diyor tabi kadin her zaman hisleri varsada gizler bazen çok samimiler bazen sessiz tuhaf bir sessizlik sürekli göremediğim için tam bilemiyorum
Milletle dalgamı geçiyorsun arkadaşım? Önce kız kardeşim demissin şort demişsin çamaşır demişsin fantazi demişsin annemlere gitmek istemiyorum demişsin şimdide gelinim uzakta telefonda yok o memlekete gidince düğünde Eee burda şimdi iki kişi olmuyormu? Kimi kekliyorsun şizofrenimisin? Milletçe yorum yatırıyorsun kocanı anlaşılan bacında dahil olmak üzere senden güzel olan herkesten kiskaniyorsun kafanda kuruyorsun baktı parfüm sıktı yok sort giydi gözlemlerle sendeki eksikleri karşıda fazla görüp gerilmissin ayıp yahuu edeb yahuu öz bacı dan koca kiskanilirmi press ya kocan sapık eğer öyleyse zaten git hemen boşan yada gerçekten sen sizoya bağlamışsın acilen tedavi ol gerçekten yazdıkların iğrenç ahlak dışı bacından kıskanmak ne beee nasıl bir ailen var nasıl bir potansiyel gece gece

Kusura bakmayın aile yapılarımızın farklı olmasından dolayı mı nedir ben sizin söylediklerinizi algılayamıyorum.Kız kardeşinizin kocanıza ilgisi olduğunu söylemişsiniz, şimdi de gelinin ilgisi olduğundan bahsediyorsunuz.Standart bir aile için soruyorum gerçekten mantıklı ve doğal geliyor mu bu anlattıklarınız? Ya da kocanızda ciddi bir problem var sizde batağın içine batmış olabilirsiniz.

Yine normal insanların düşünce akışına ters bir algınız var, kocanızın geline ilgisi olduğunu kabulleniyor, bunu sineye çekiyorsunuz ama daha ileri gider mi kaygısı taşıyorsunuz.Kocanız kardeşinin karısına aşık olduktan sonra daha ileri gitse ne olur gitmese ne olur?nasıl bir ailede yaşadığınızı bilmediğimiz ve standart bir aile kabul ettiğimiz içinde sizin söyledikleriniz deli saçması geliyor kulağa kusura bakmayın.

Siz niye yükleniyorsunuz ki konu sahibine hiç kardeşim dememiş ki kadın. Başka bir konuda kardeşinden rahatsız olan birinin konusuna şorum yapmış dikkatli okuyun yargılamadan önce!!!

Mesajlar silinmeden görüntüsünü almalısınız?
Karşı tarafın eşinizin yazışmalara tanık oldugunuzu bilmesi gerekiyor bence

Siz niye yükleniyorsunuz ki konu sahibine hiç kardeşim dememiş ki kadın. Başka bir konuda kardeşinden rahatsız olan birinin konusuna şorum yapmış dikkatli okuyun yargılamadan önce!!!
o konuyu ben alıntıladım yorum falan yapmamış konuyu kendisi açmış . yorumları doğru yani bir konuda kız kardeşi başka bir konuda gelinleri takıntılı sanırım

Benim kimseyi suçladığı yok esimden rahatsızım karşı tarafı bilemem karşı tarafa hiçbir zaman kötü bir yorumda yapmadım aynı kişi bu arada.. Farklı kadınlar degil
niye kardeşininiz le gelininiz farklı kişi ler mi ? açmışsınız işte 2 farklı konu

Yani kocanızı bu kadar ağır bir şeyle itham etme sebebiniz bakışmalar ve whatsapp yazışması mı? Şaka mısınız yahu? Yazışmada da bir şey yok, içinden gelmiş söylemiş adam belki. Bu kadar çirkin bir şeye ihtimal vermek için daha somut şüpheler olması lazım ki sizde yok. Bence sizde özgüven eksikliği ve paronaya var.

Ayrıca böyle bir durum varsa bile zihniyetiniz çok çarpık. Adamı boşarım demeniz gerekirken ileri gider mi falan diyorsunuz şaka mısınız? Eşinizin başka birine de hem de kardeşinizin eşine aşık olması sorun değil aksiyona geçmesi mi sorun? Allah akıl fikir versin.

o konuyu ben alıntıladım yorum falan yapmamış konuyu kendisi açmış . yorumları doğru yani bir konuda kız kardeşi başka bir konuda gelinleri takıntılı sanırım
Bu bahsettiğiniz konunun yani kız kardeşinden bahsettiği konunun linkini atar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…