Kocamin baskasina bariz ilgisi

Bir gun çocuklari geline bırakıp gitmiştim bir iş vardı. İş bitince geline çıkacam benimki tutturdu bende gelecem cocuklari görecem diyor park etti arabayı indik.. Bu arada cocuklar arsizlik yapmış gelinde bunları banyo yaptırmis biz zile basınca çocuklardan biri açtı kapıyı.. Gelin daha bilmiyor zili bile duymamış neyse Biz oturduk içeri sonra gelin içeri geldi hatta esimi beklemediği için sasirdi cocuklarida yıkayınca yüzü kızarmış filan buharda.. Gelin konuşuyor esimin uzun bakislarina o an tanık oldum işte.. Uzun uzun bakıp Geline çocuklar sana hic benzemiyor dedi.. Gelin konuyu değiştirdi.. Bu sefer ben karima birsey olursa bidaha evlenmem. büyük konusmayimdaa dedi bu sefer daha yuksek ses tonuyla geline bakti ama gelin görmedi o an arkası dönuktu.. Kalk hadi sen git dedim gitmiyor yemek yicekmis.. İste bunlar benim buraya yazıp size sormama neden olan şeyler..

yazdim

Valla esimin yengeme msj atmasi tuhaf normal olmaz bizdede.. cocukla ilgili sorusu varsa yengeye degilde kardesine atsin.. durup dururken kardeside yuvasindan edecekler

Su anlattiklarindan sonrada.. yengene bakarken neler dusundu kim bilir, pis herif

Valla esimin yengeme msj atmasi tuhaf normal olmaz bizdede.. cocukla ilgili sorusu varsa yengeye degilde kardesine atsin.. durup dururken kardeside yuvasindan edecekler
Peki kizlar atan niye atar işte okuyorsunuz yazdıklarımi

Mehmet yani kocasının adı ile şifre koymuşlar aralarında seni seviyorum demek yani o. Anladığını anlat bi şekilde. Kızın numarasını al eşin evde yokken say satıştır kıza.

Çocuklar i çirkin mi buluyor yani gelin güzel olduğu için mi benzetememis. Geline şifreli çok güzel olduğunu mu söyledi yani

Su anlattiklarindan sonrada.. yengene bajarien neler dusundu kim bilir, pis herif
Bana paranoyak diyorlar valla bende dün gece acaba abartiyormuyum dedim.. İste okudunuz abartmismiyim.. Boşanirdim ama o kadar kolay değil işte Allah kimsenin başına vermesin herseyi düşünmek zorundayim

Bana paranoyak diyorlar valla bende dün gece acaba abartiyormuyum dedim.. İste okudunuz abartmismiyim.. Boşanirdim ama o kadar kolay değil işte Allah kimsenin başına vermesin herseyi düşünmek zorundayim
Amin ama bu pislik herif kardesinin yuvasinada sebep olacak.. dusun yengenin dustugu durumu..

Mehmet yani kocasının adı ile şifre koymuşlar aralarında seni seviyorum demek yani o. Anladığını anlat bi şekilde. Kızın numarasını al eşin evde yokken say satıştır kıza.
Gelinin günahını almak istemem burda sanki bizimki bir coşmuş gibi geldi bana

Amin ama bu pislik herif kardesinin yuvasinada sebep olacak.. dusun yengenin dustugu durumu..
İşte bakın ben herseyi düşünmek zorundayim bu gidişle ya benimkini ailesine söyleyeceğim bizimkilere duyurmadan ya da bosanmak

İnanin bunların aynısıni dedi uzun bakislarina o an tanık oldum iste
Anlıyorum sizi. Bir akraba da bana çocuklar çok güzel tıpkı sana benziyorlar hiç babalarına benzemiyor demişti, yüzüne karşı bir şey diyememistim ama arkasından pis sapık diye saydirmistim

İşte bakın ben herseyi düşünmek zorundayim bu gidişle ya benimkini ailesine söyleyeceğim bizimkilere duyurmadan ya da bosanmak
Valla o is ole olmaz. Ailesine soyiersen duyulacak zaten. Bu sefer adam iyice zivanadan cikacak kadini skstircak belki.. ne bilim bi kadin hislerinde yanilmaz genelde.

Bence eşiniz çocuklar sana benzemiyor derken sen çok iyi huylusun anlamında söylemiş.onlar biraz durmamış yaramazlık etmislerya o anlamda yani.bana kalırsa yengenizin bu olayda suçu yok ama eşiniz flörtöz takılıyor belkide kendi ruh dünyasında.aralarinda birşey yada şifre yok kendinizi doldurmayın.sadece gidişat iyi değil belkide yengenize açılsa kadın çok rahatsız olup terslicek.bukadarcik yasanandan aralarında birşey var diyemeyiz.eger kardesiniz uzakta oturuyorsa eşinizi yengenizden uzak tutun ve numarasını silin ve bu noktada eşinizi kısıtlayın.sonrada takipte kalın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…