• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin baskasina bariz ilgisi

askina bu hesap fake mi? bu aslinda erkek demeden yorum yapın.. Erkek değilim sahte hesap değilim.. Esimin aileden bir kiza ilgisi var onu gorunce ustunu başını düzeltmeler, uzun bakislarina tanık olmam..kiz da evli.. Ama bu durum yeni değil uzun süredir var sadece esim imkansız görüp bakar bakar durur dedim ve farklı sehirlerdeyiz diye sürekli aklıma takmadım.. Kolay değil evi yuvayı dağıtmak ortaya düşsem akrabayiz diyecekler fesat kalplisin diyecekler.. Senede 3 4 kez görüşüyoruz.. Aralarinda iliski yok eminim öyle olsa aile birbirine girer.. Ya bir imkansız durumu mu var bir yorum yapın.. Kocanin Mesajlarına bak dediniz ya baktım.. Kiza sabah sabah mesaj atmış cocuklarla ilgili kizda cvp yazmış konuşma cocuklar hakkında.. Msjin sonunda kizin kocasinin adı Mehmet diyelim.. Benimki seviyorum Mehmeti ve cocuklari yazmış kizda bizde seni yazmış.. Ne alaka şimdi bu Mehmet ne alaka.. Ben birsey anladım ama bakalım sizdemi aynı şeyi düşündünüz..
Cidden midem bulandı.
Sizin için de çok zor olmalı:KK43::110:

Şifreli konusmuslar sanki.
Kadina ben seni seviyorumun şifreli versiyonu mu acaba?
İftira atmak istemiyorum oyuzden kesin bir şey diyemem.
Ama ben boyle sey hissetsem aninda boşanirdim.
Başkasini sevenin hayatimda yeri yok.
Aynen... Direkt diyemiyorum ama bu yolla üstü kapalı deyim anlarsın ya da anlamazsın gibi sanki değil mi

Bence ilk konunuzu düzenleyin olabiliyordu sanki. Şu sayfada böyle bir konuyla karıştırmışlar alakam yoktur farklı kişileriz gibisinden. Okurken insanın aklı karışıyor. Konunuza gelince sakince gözlemlemekten başka bir şey yapmayın şimdilik. Çünkü olay büyürse ve şüpheleriniz boşa çıkarsa her bakımdan çok kötü olur. Eşinize de dillendirmeyin o gözle bakmıyorsa bile aklına girme ihtimali var. Fırsatınız varsa gelininizin telefonunu da inceleyin. Eşinizin varsa bilgisayarını filan karıştırın şüpheli bir şey görürseniz de bir şekilde kaydedin. Umarım şüpheleriniz boşa çıkar kolay bi durum değil Allah sabır versin

cocuklarla ilgili bi adam neden baskasina yazar ? hemde bi kadina ? sacma .. demekki cocuk ikisinin. seviyormus baksana mehmeti (kadini) aslinda :D tuhaf.. ben böyle algiladim

Yok artık ... Tanımadan etmeden nasıl böyle rahat konuşabiliyosunuz nasıl bir vebale girdiğinizin farkında mısınız?

@Umutlabak1622 anlattığına göre ben de garip buldum. Hani adam coşmuş da seni seviyorum diyememiş de , mehmedi seviyorum demiş gibi... İnşallah öyle bişey yoktur ama çok feci bişey bu :(
Sadece bu mesajlaşma mı var? Toplum içinde de konuştukları gibi mi konuşmuşlar?
Senin eşinle aran nasıl?

Herkes kendi hayat tecrübesi dünya görüşü çerçevesinde tavsiyede bulunur.
Ben de az çok kendi bilgilerimde yola çikarak şöyle tavsiyede buluna bilirim.. bir hadis var " kayın ölüm gibi tehlikeli diye.."
Eger ailenizi kurtarmak isityorsanız eşinizi seviyorsanız, müsbet tarafları coksa onu bu yalnıştan döndürün. düştüğü bu rezil durumdan kurtarmaga calışın. dini sağlam bir psikoliğa danışın destek alın..
Belki kocanız da bu alcak durumdan rahatsız, kalbine soz geciremiyor, kalbi kaymıştır..Her insanın iradesi muhkem olamıyor.... Destek alın dedigim gibi. Önemli bir konu.. Fatih Civelekoglu youtubede gormuştüm onu tavsiye ederim.

Yok artık ... Tanımadan etmeden nasıl böyle rahat konuşabiliyosunuz nasıl bir vebale girdiğinizin farkında mısınız?

@Umutlabak1622 anlattığına göre ben de garip buldum. Hani adam coşmuş da seni seviyorum diyememiş de , mehmedi seviyorum demiş gibi... İnşallah öyle bişey yoktur ama çok feci bişey bu :KK43:
Sadece bu mesajlaşma mı var? Toplum içinde de konuştukları gibi mi konuşmuşlar?
Senin eşinle aran nasıl?
Şimdi birseyler yazacak herkes çok tepki verecek diye korkuyorum bir dugunde oldu bu olay eski konularımdan okuyun lutfen

Başlıktan daha iğrenç bir durum var ki o da bunun bilincinde olup devam etmek

Merhaba, eski konularınıza da gözattım ve durum gerçekten çok çirkin. Sizin kıskanç olmanızda bence durumu ateşlemiş gibi çünkü içinize bir kere şüphe düşmüş eşin yada gelininizi yaptığı herşeyi acaba ne yapmak istedi diye algılama boyutuna geçmişsiniz, bu anlattıklarınızda önceki konularda da eşiniz kadar gelininizde baya suçlu ben olsam gelinle adam akıllı konuşurdum eğer kendine çeki düzen vermezsen kardeşime söylerim diye göz dağı verirdim ve gelinle konuştuğumu eşime söylemezdim elimden geldiğince aynı ortama eşimle gelini denk getirmezdim hele uzaktan geliyorlar demişsin kalma konusunda aynı evde asla asla müsade etmezdim her zaman imkansız aşk çok kıymetli olur eşinde eğer anlattığın gibi gerçekten duygu varsa imkansız olduğu için kaptırmıştır kendini o yüzden çook uzun süre aynı ortama sokma eşinin sosyal medyasında ekliyse çaktırmadan al telefonu sil bırak eşin gelin sildi bilsin veya whatsapta engelle sonra numarasını sil bazı şeylere engel koy gelişi güzel bırakmamalısın. Ve herşeyden önemlisi kendine güven dik dur sen benim dediklerimi yapsan dahi sana eşin yada gelin hesap soramaz o yüzden her yerden onlara kapıları kapat ve çaktırmadan sürekli eşinin telefonu kontrol zamanla yıkarsın bu durumu ama eşin bu geline olan duygusu bitsede başkasına duygusu olabilir çünkü açıkcası çok karaktersiz biri gibi.

Merhaba, eski konularınıza da gözattım ve durum gerçekten çok çirkin. Sizin kıskanç olmanızda bence durumu ateşlemiş gibi çünkü içinize bir kere şüphe düşmüş eşin yada gelininizi yaptığı herşeyi acaba ne yapmak istedi diye algılama boyutuna geçmişsiniz, bu anlattıklarınızda önceki konularda da eşiniz kadar gelininizde baya suçlu ben olsam gelinle adam akıllı konuşurdum eğer kendine çeki düzen vermezsen kardeşime söylerim diye göz dağı verirdim ve gelinle konuştuğumu eşime söylemezdim elimden geldiğince aynı ortama eşimle gelini denk getirmezdim hele uzaktan geliyorlar demişsin kalma konusunda aynı evde asla asla müsade etmezdim her zaman imkansız aşk çok kıymetli olur eşinde eğer anlattığın gibi gerçekten duygu varsa imkansız olduğu için kaptırmıştır kendini o yüzden çook uzun süre aynı ortama sokma eşinin sosyal medyasında ekliyse çaktırmadan al telefonu sil bırak eşin gelin sildi bilsin veya whatsapta engelle sonra numarasını sil bazı şeylere engel koy gelişi güzel bırakmamalısın. Ve herşeyden önemlisi kendine güven dik dur sen benim dediklerimi yapsan dahi sana eşin yada gelin hesap soramaz o yüzden her yerden onlara kapıları kapat ve çaktırmadan sürekli eşinin telefonu kontrol zamanla yıkarsın bu durumu ama eşin bu geline olan duygusu bitsede başkasına duygusu olabilir çünkü açıkcası çok karaktersiz biri gibi.
Dans konusunu okudunuz değil mi... Bu uzun bir süredir böyle başlarda dikkatimi cekmedi ama sonra sonra hani iyice dikkatimi çekmeye başladı

Dans konusunu okudunuz değil mi... Bu uzun bir süredir böyle başlarda dikkatimi cekmedi ama sonra sonra hani iyice dikkatimi çekmeye başladı
Evet okudum zaten en çok dikkat çeken bölüm o kısım açık konuşmak gerekirse anlattıklarınıza dayanarak ikiside birbirine ilgili eşin imkansız olduğu için gelin ise senin eşinin ona ilgisi olduğu için ilgili gibi sanırım 2 senelik evlisin düğüne gittin mi eşinle dans etmen yanyana elele oturman gayet normal gelinin surat yapması çok saçma o surat yaptığı içinin eşin seni bırakıp başka masada oturması dahada saçma erkek kardeşin bu durumu az çok farkında mı ?

Şimdi birseyler yazacak herkes çok tepki verecek diye korkuyorum bir dugunde oldu bu olay eski konularımdan okuyun lutfen

Şimdi baktım biraz konularınıza.
Biri surat astı, diğeri uzun baktı vs. bunlardan birşey çıkmaz aslında, niyet okumaya çalışıyorsun devamlı, buna da psikoloji dayanmaz bi süre sonra her şeyi ona yormaya başlarsın. Senin bize anlattığın şekilde okuyoruz biz de olayları, biz de çok tarafsız bakamayız aslında. Bilemiyorum.
Kız dizüstü elbiseyle aşağı indi, eşim ne diyeceğini şaşırdı falan demişsin, yani böyle bi durumda sen de öylece izliyor musun buna daha cok şaşırdım. Emin olamadığın için mi bu kadar soruyorsun yoksa kocanın ilgisinden eminsin de kocam o kadına giderse ne yaparım diye mi soruyorsun?
Diyelim ki emin oldun, hislerin doğru çıktı, ne yapmayı düşünüyorsun?
Eşinle aran iyi mi normalde? Kardeşinle gelinin arası nasıl? Çocuklarınız var mı?

Back