Kocamin baskasina bariz ilgisi

Bana paranoyak ve takıntılı biri gibi geldiniz.

Bakın bu konuyu, ve rahatsızlığınızı önce eşinizle paylaşın. Paylaştınız ve sonuç alamadıysanız annenizle paylaşın gelininizin tepkileri nasıl? Bi onu tartın. Tek taraflı sadece eşinizse sorun, onla ciddi bir konuşma yapın. İki taraflıysa geline de şüphelerinizi ima edin. Sonuç alamazsınız yaygara çıkarın.

Adam o kadına yazsa kocanı ve çocuklarını seviyorum yazar mı ya
Ne bilim olmaz öyle şey
Beğenisi varsa bile adamın aklına sokuyorsun iyice böyle yaparak

Bilmiyorum canım ama hiç sanmıyorum ya
Hadi eşin niyeti bozdu
O kadın öyle birşey yapacak biri değildir ya
Eşin WhatsApp tan mı yazmış kadına
Evet sabah sabah kadina whatsupptan yazmış cocuklarla ilgili sonunda da kadinin kocasinin adı Mehmet diyelim. Seviyorum mehmeti ve cocuklari iyiki varsiniz yazmis sanki ima gibi geldi bana Mehmet ne alaka o anda yani

Tamam işte bunları soruyorum ben hicmi aileme yansıtmayim ne yapım yani diye

Evet sabah sabah kadina whatsupptan yazmış cocuklarla ilgili sonunda da kadinin kocasinin adı Mehmet diyelim. Seviyorum mehmeti ve cocuklari iyiki varsiniz yazmis sanki ima gibi geldi bana Mehmet ne alaka o anda yani
Yahu niye ima olsun
Sen bu adamla kaç yıldan beri evlisin

Adam o kadına yazsa kocanı ve çocuklarını seviyorum yazar mı ya
Ne bilim olmaz öyle şey
Beğenisi varsa bile adamın aklına sokuyorsun iyice böyle yaparak
Esim imada bulunmuş gibi geldi sanki..kiza diyememis te üstü kapalı ima gibi

Esim imada bulunmuş gibi geldi sanki..kiza diyememis te üstü kapalı ima gibi
Yok artık daha neler
Bak sen ne yap
Takip et eşinin telini
Sürekli mi msj yazıyor ne yazıyor
Şu an şüphe edilecek hiçbirşey yok
Bu kadar emin ol

Yuva yıkmak çok zor evet ama böyle şüpheyle nasıl yasiyacaksin.Psikolog yardımı almanı tavsiye ederim.

Eşine sordun mu açık net? Buraya yazdığın gibi hele sor bakalım kendisine.

Tamam işte bunları soruyorum ben hicmi aileme yansıtmayim ne yapım yani diye
1-Kızın tepkileri nasıl?
2-Siz eşinizle ciddi ciddi konuştuktan sonra havadan sudan da olsa muhabbet etme cesaretini nasol gösteriyor?
3-İlk konuşmayı kim başlattı?
4-yaşları kaç?
5-abinizle evliliği nasıl?
6-sizinle kızın arası nasıl?

Bi kafanızı toparlayın, çok dağınık anlatıyorsunuz. Anlaşılmıyor.

Çok şükür beni anlayan birisi çıktı...istersenin eski konularımida okuyabilirsiniz ben kızdan yana değil ama esimden yana rahatsızım esim kiza üstü kapalı imada bulunmuş sanki
kiz da hic masum gelmedi bana. esinizin ona karsi ilgisini hiss etmemis olamaz. Rahatsiz olsa mesafe koyardi esinizle arasina ama o sifreli konusmayi tercih etmis. Bence siz baya bir gozlemleyin

Çok emin yazıyorsunuz. Somut delil ni var elinizde? Kadın çok güzelse, eşiniz arada bakıyorsa, ona karşı ilgisi var diye düşünüyor olabilirsiniz. Çok güzel olması kendinize rakip görmenize neden olmuşta olabilir. Somutluk gerek bu çok önemli bir konu.

Ben konu sahibine inanıyorum ve en ufak bir şüpheniz varsa bu gerçek olabilir. Ben buna benzer hatta daha ağır birşey yaşadım dikkat edin ama şunuda söylemek istiyorum "eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek" diye bir tabir vardır ya hani sakın eşinizi çok üsteleyip onu gelininize doğru itmeyin.

Olmayacak şey değil, bizim bir tanıdığımız ailede oldu bu, damat gelinle aşk yaşıyor, onlar da farklı şehirdelerdi. Adam haftasonları geliyor, o dönem gelinin eşi ile problemleri var damat arada geliyor kalıyor vs. Bunları birinci ağızdan dinledim iftira değil.

Bence sende özgü en eksikliği var.. Ya sandığınız gibi değil ise? Psikologa gitmelisin arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…