Evet sabah sabah kadina whatsupptan yazmış cocuklarla ilgili sonunda da kadinin kocasinin adı Mehmet diyelim. Seviyorum mehmeti ve cocuklari iyiki varsiniz yazmis sanki ima gibi geldi bana Mehmet ne alaka o anda yaniBilmiyorum canım ama hiç sanmıyorum ya
Hadi eşin niyeti bozdu
O kadın öyle birşey yapacak biri değildir ya
Eşin WhatsApp tan mı yazmış kadına
Tamam işte bunları soruyorum ben hicmi aileme yansıtmayim ne yapım yani diyeBakın bu konuyu, ve rahatsızlığınızı önce eşinizle paylaşın. Paylaştınız ve sonuç alamadıysanız annenizle paylaşın gelininizin tepkileri nasıl? Bi onu tartın. Tek taraflı sadece eşinizse sorun, onla ciddi bir konuşma yapın. İki taraflıysa geline de şüphelerinizi ima edin. Sonuç alamazsınız yaygara çıkarın.
Yahu niye ima olsunEvet sabah sabah kadina whatsupptan yazmış cocuklarla ilgili sonunda da kadinin kocasinin adı Mehmet diyelim. Seviyorum mehmeti ve cocuklari iyiki varsiniz yazmis sanki ima gibi geldi bana Mehmet ne alaka o anda yani
Esim imada bulunmuş gibi geldi sanki..kiza diyememis te üstü kapalı ima gibiAdam o kadına yazsa kocanı ve çocuklarını seviyorum yazar mı ya
Ne bilim olmaz öyle şey
Beğenisi varsa bile adamın aklına sokuyorsun iyice böyle yaparak
7Yahu niye ima olsun
Sen bu adamla kaç yıldan beri evlisin
Sabah erkenden ne alaka mesaj
Yok artık daha nelerEsim imada bulunmuş gibi geldi sanki..kiza diyememis te üstü kapalı ima gibi
TamamdirYok artık daha neler
Bak sen ne yap
Takip et eşinin telini
Sürekli mi msj yazıyor ne yazıyor
Şu an şüphe edilecek hiçbirşey yok
Bu kadar emin ol
Yuva yıkmak çok zor evet ama böyle şüpheyle nasıl yasiyacaksin.Psikolog yardımı almanı tavsiye ederim.askina bu hesap fake mi? bu aslinda erkek demeden yorum yapın.. Erkek değilim sahte hesap değilim.. Esimin aileden bir kiza ilgisi var onu gorunce ustunu başını düzeltmeler, uzun bakislarina tanık olmam..kiz da evli.. Ama bu durum yeni değil uzun süredir var sadece esim imkansız görüp bakar bakar durur dedim ve farklı sehirlerdeyiz diye sürekli aklıma takmadım.. Kolay değil evi yuvayı dağıtmak ortaya düşsem akrabayiz diyecekler fesat kalplisin diyecekler.. Senede 3 4 kez görüşüyoruz.. Aralarinda iliski yok eminim öyle olsa aile birbirine girer.. Ya bir imkansız durumu mu var bir yorum yapın.. Kocanin Mesajlarına bak dediniz ya baktım.. Kiza sabah sabah mesaj atmış cocuklarla ilgili kizda cvp yazmış konuşma cocuklar hakkında.. Msjin sonunda kizin kocasinin adı Mehmet diyelim.. Benimki seviyorum Mehmeti ve cocuklari yazmış kizda bizde seni yazmış.. Ne alaka şimdi bu Mehmet ne alaka.. Ben birsey anladım ama bakalım sizdemi aynı şeyi düşündünüz..
bosanmak filan koymazda bana bu çok zor bir durum ya aklıma bile gelmezdiYuva yıkmak çok zor evet ama böyle şüpheyle nasıl yasiyacaksin.Psikolog yardımı almanı tavsiye ederim.
1-Kızın tepkileri nasıl?Tamam işte bunları soruyorum ben hicmi aileme yansıtmayim ne yapım yani diye
kiz da hic masum gelmedi bana. esinizin ona karsi ilgisini hiss etmemis olamaz. Rahatsiz olsa mesafe koyardi esinizle arasina ama o sifreli konusmayi tercih etmis. Bence siz baya bir gozlemleyinÇok şükür beni anlayan birisi çıktı...istersenin eski konularımida okuyabilirsiniz ben kızdan yana değil ama esimden yana rahatsızım esim kiza üstü kapalı imada bulunmuş sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?