Kocamin baskasina bariz ilgisi

Şimdi anladım her gün daha ne kadar marjinallik göreceğim diyorum ve görüyorum. Allah şaşırtmasın.
Safinaz hanim bu askmi gerçekten soruyorum eğer öyleyse imkansız deyip vazmigecer yoksa dahami ileri gider

Sana öyle geliyor bence
Takıntı yapma
Yoktır öyle birşey
Çok şükür ya düzgün yorumlar gelmeye başladı takmışlar bu şüpheyle bu şüpheyle.. Ya ben şüpheleniyorum demiyorum adam vazmigecer dahami ileri gider bu kiza karsi diyorum hala suphe diyorlar

Safinaz hanim bu askmi gerçekten soruyorum eğer öyleyse imkansız deyip vazmigecer yoksa dahami ileri gider
Bu nasıl bir soru önemli olan aşık olması değil mi? Hemde kardeşinin karısına.

İlerlemese susup oturacaksınız yani, çok enteresan.

Çok şükür ya düzgün yorumlar gelmeye başladı takmışlar bu şüpheyle bu şüpheyle.. Ya ben şüpheleniyorum demiyorum adam vazmigecer dahami ileri gider bu kiza karsi diyorum hala suphe diyorlar
Adamın ilgisi falan yok ki
Ne yazmış allahaşkına yeğenlerini sormuş
Sana aşığım mı demiş kadına
Seni seviyorum mu demiş
Adam birşey dememiş

Bence siz ne söylediğinizi bilmiyorsunuz konu sahibi. Bu şüphe olur, iğrenç bir dürtü olur, takıntı olur ismi hiç farketmez, ama sonuç aynı yer. Ne demek vazmıgeçer? Biz nerden bilelim, adamın hissiyatı ne boyutta? Ne kadar ileri gidebilir? Ne kadar gözü kara? Gerçekten aşık mı onu bile tam anlamıyla bilmiyorsun. Ama hissetmiştim işde bir gariplik olduğunu. Yasaklar tatlı gelir, imkansızlar güzel gelir insana. Düşün taşın. Delil topla, telefonda konuşuyorlar mı takip et. O kadar konu açmışsın, iş, şüpheden, kuşkudan ibaret değil işde sizde biliyorsunuz. İğrenç bir durum bu. Yılda bi kerede görsem eltimi iğrenç, hiç görmesem de iğrenç. Başlı başına kocan abisinin eşine böyle duygular beslediği için iğrenç.

Eltim değil ya benim erkek kardeşimin esine

Bence siz ne söylediğinizi bilmiyorsunuz konu sahibi. Bu şüphe olur, iğrenç bir dürtü olur, takıntı olur ismi hiç farketmez, ama sonuç aynı yer. Ne demek vazmıgeçer? Biz nerden bilelim, adamın hissiyatı ne boyutta? Ne kadar ileri gidebilir? Ne kadar gözü kara? Gerçekten aşık mı onu bile tam anlamıyla bilmiyorsun. Ama hissetmiştim işde bir gariplik olduğunu. Yasaklar tatlı gelir, imkansızlar güzel gelir insana. Düşün taşın. Delil topla, telefonda konuşuyorlar mı takip et. O kadar konu açmışsın, iş, şüpheden, kuşkudan ibaret değil işde sizde biliyorsunuz. İğrenç bir durum bu. Yılda bi kerede görsem eltimi iğrenç, hiç görmesem de iğrenç. Başlı başına kocan abisinin eşine böyle duygular beslediği için iğrenç.

Bence siz ne söylediğinizi bilmiyorsunuz konu sahibi. Bu şüphe olur, iğrenç bir dürtü olur, takıntı olur ismi hiç farketmez, ama sonuç aynı yer. Ne demek vazmıgeçer? Biz nerden bilelim, adamın hissiyatı ne boyutta? Ne kadar ileri gidebilir? Ne kadar gözü kara? Gerçekten aşık mı onu bile tam anlamıyla bilmiyorsun. Ama hissetmiştim işde bir gariplik olduğunu. Yasaklar tatlı gelir, imkansızlar güzel gelir insana. Düşün taşın. Delil topla, telefonda konuşuyorlar mı takip et. O kadar konu açmışsın, iş, şüpheden, kuşkudan ibaret
Eltim değil ya benim erkek kardeşimin esine
Yahu ne farkeder? Ha elti, ha yengeniz?

Yorum iki kere geldi kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…