O zaman yapacak şey belli değil mi? Kaldır ortalığı ayağa.Ayni kisi yahu esimin erkek kardeşinin esine ilgisi var
Safinaz hanim bu askmi gerçekten soruyorum eğer öyleyse imkansız deyip vazmigecer yoksa dahami ileri giderŞimdi anladım her gün daha ne kadar marjinallik göreceğim diyorum ve görüyorum. Allah şaşırtmasın.
Yahu adam bu kadar şerefsiz miAyni kisi yahu esimin erkek kardeşinin esine ilgisi var
Çok şükür ya düzgün yorumlar gelmeye başladı takmışlar bu şüpheyle bu şüpheyle.. Ya ben şüpheleniyorum demiyorum adam vazmigecer dahami ileri gider bu kiza karsi diyorum hala suphe diyorlarSana öyle geliyor bence
Takıntı yapma
Yoktır öyle birşey
Kardeşinin karisina değil benim erkek kardeşimin karisina..Yahu adam bu kadar şerefsiz mi
Kardeşinin karısına göz dikecek
Yapma kardeşim ya
Kuzen filan yok yaYanlis hatirlamiyorsam bu 4. Konu ve hepsi kardesinin esi ile ilgili. Kuzen de girdiyse isin icine bu basliktan kacayim, bizden de suphelenebilir.
Ya ne kuzeni yaaa aynı kişi lütfen dalga geçmeyin yaKonu sahibi o zaman problemli
Ben o kadarını bilmiyordum
Bu nasıl bir soru önemli olan aşık olması değil mi? Hemde kardeşinin karısına.Safinaz hanim bu askmi gerçekten soruyorum eğer öyleyse imkansız deyip vazmigecer yoksa dahami ileri gider
Adamın ilgisi falan yok kiÇok şükür ya düzgün yorumlar gelmeye başladı takmışlar bu şüpheyle bu şüpheyle.. Ya ben şüpheleniyorum demiyorum adam vazmigecer dahami ileri gider bu kiza karsi diyorum hala suphe diyorlar
Allah aşkına aynı kişi yaDaha önceki konularda kardeşiniz, abinizin eşi, şimdi de kuzeninizden bahsetmişsiniz ama, hangisi siz karar verib
Bence siz ne söylediğinizi bilmiyorsunuz konu sahibi. Bu şüphe olur, iğrenç bir dürtü olur, takıntı olur ismi hiç farketmez, ama sonuç aynı yer. Ne demek vazmıgeçer? Biz nerden bilelim, adamın hissiyatı ne boyutta? Ne kadar ileri gidebilir? Ne kadar gözü kara? Gerçekten aşık mı onu bile tam anlamıyla bilmiyorsun. Ama hissetmiştim işde bir gariplik olduğunu. Yasaklar tatlı gelir, imkansızlar güzel gelir insana. Düşün taşın. Delil topla, telefonda konuşuyorlar mı takip et. O kadar konu açmışsın, iş, şüpheden, kuşkudan ibaret değil işde sizde biliyorsunuz. İğrenç bir durum bu. Yılda bi kerede görsem eltimi iğrenç, hiç görmesem de iğrenç. Başlı başına kocan abisinin eşine böyle duygular beslediği için iğrenç.Çok şükür ya düzgün yorumlar gelmeye başladı takmışlar bu şüpheyle bu şüpheyle.. Ya ben şüpheleniyorum demiyorum adam vazmigecer dahami ileri gider bu kiza karsi diyorum hala suphe diyorlar
Eltim değil ya benim erkek kardeşimin esineBence siz ne söylediğinizi bilmiyorsunuz konu sahibi. Bu şüphe olur, iğrenç bir dürtü olur, takıntı olur ismi hiç farketmez, ama sonuç aynı yer. Ne demek vazmıgeçer? Biz nerden bilelim, adamın hissiyatı ne boyutta? Ne kadar ileri gidebilir? Ne kadar gözü kara? Gerçekten aşık mı onu bile tam anlamıyla bilmiyorsun. Ama hissetmiştim işde bir gariplik olduğunu. Yasaklar tatlı gelir, imkansızlar güzel gelir insana. Düşün taşın. Delil topla, telefonda konuşuyorlar mı takip et. O kadar konu açmışsın, iş, şüpheden, kuşkudan ibaret değil işde sizde biliyorsunuz. İğrenç bir durum bu. Yılda bi kerede görsem eltimi iğrenç, hiç görmesem de iğrenç. Başlı başına kocan abisinin eşine böyle duygular beslediği için iğrenç.
Bence siz ne söylediğinizi bilmiyorsunuz konu sahibi. Bu şüphe olur, iğrenç bir dürtü olur, takıntı olur ismi hiç farketmez, ama sonuç aynı yer. Ne demek vazmıgeçer? Biz nerden bilelim, adamın hissiyatı ne boyutta? Ne kadar ileri gidebilir? Ne kadar gözü kara? Gerçekten aşık mı onu bile tam anlamıyla bilmiyorsun. Ama hissetmiştim işde bir gariplik olduğunu. Yasaklar tatlı gelir, imkansızlar güzel gelir insana. Düşün taşın. Delil topla, telefonda konuşuyorlar mı takip et. O kadar konu açmışsın, iş, şüpheden, kuşkudan ibaret değil işde sizde biliyorsunuz. İğrenç bir durum bu. Yılda bi kerede görsem eltimi iğrenç, hiç görmesem de iğrenç. Başlı başına kocan abisinin eşine böyle duygular beslediği için iğrenç.Çok şükür ya düzgün yorumlar gelmeye başladı takmışlar bu şüpheyle bu şüpheyle.. Ya ben şüpheleniyorum demiyorum adam vazmigecer dahami ileri gider bu kiza karsi diyorum hala suphe diyorlar
Bence siz ne söylediğinizi bilmiyorsunuz konu sahibi. Bu şüphe olur, iğrenç bir dürtü olur, takıntı olur ismi hiç farketmez, ama sonuç aynı yer. Ne demek vazmıgeçer? Biz nerden bilelim, adamın hissiyatı ne boyutta? Ne kadar ileri gidebilir? Ne kadar gözü kara? Gerçekten aşık mı onu bile tam anlamıyla bilmiyorsun. Ama hissetmiştim işde bir gariplik olduğunu. Yasaklar tatlı gelir, imkansızlar güzel gelir insana. Düşün taşın. Delil topla, telefonda konuşuyorlar mı takip et. O kadar konu açmışsın, iş, şüpheden, kuşkudan ibaretÇok şükür ya düzgün yorumlar gelmeye başladı takmışlar bu şüpheyle bu şüpheyle.. Ya ben şüpheleniyorum demiyorum adam vazmigecer dahami ileri gider bu kiza karsi diyorum hala suphe diyorlar
Yahu ne farkeder? Ha elti, ha yengeniz?Eltim değil ya benim erkek kardeşimin esine
Yorum iki kere geldi kusura bakmayınBence siz ne söylediğinizi bilmiyorsunuz konu sahibi. Bu şüphe olur, iğrenç bir dürtü olur, takıntı olur ismi hiç farketmez, ama sonuç aynı yer. Ne demek vazmıgeçer? Biz nerden bilelim, adamın hissiyatı ne boyutta? Ne kadar ileri gidebilir? Ne kadar gözü kara? Gerçekten aşık mı onu bile tam anlamıyla bilmiyorsun. Ama hissetmiştim işde bir gariplik olduğunu. Yasaklar tatlı gelir, imkansızlar güzel gelir insana. Düşün taşın. Delil topla, telefonda konuşuyorlar mı takip et. O kadar konu açmışsın, iş, şüpheden, kuşkudan ibaret değil işde sizde biliyorsunuz. İğrenç bir durum bu. Yılda bi kerede görsem eltimi iğrenç, hiç görmesem de iğrenç. Başlı başına kocan abisinin eşine böyle duygular beslediği için iğrenç.
Bilmiyorum bence büyütüyorsunKardeşinin karisina değil benim erkek kardeşimin karisina..
Güzel evet..Bilmiyorum bence büyütüyorsun
Yani niye böyle birşey olsun
Kadın çok mu güzel?
Ne bilim niye böyle hissettin
Sordum tabiki sıkıştırdim kızdım gozdagi verdim şimdi daha iyi tabi inkar etti kabul etmesini beklemiyordum akrabayiz deyip durduHiç hesap sormadın mı
Bilmiyorum canım ama hiç sanmıyorum yaGüzel evet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?