- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
İyi günler ben eşimle 6 senelik evliyim iki çocuğumuz vr ve kız kardesimden çok supleniyorum eşime ilgisi olup olmadığını anlamkta zorluk çekiyorum ama yaptıkları beni kuskulandiriyor.ne zmn aileme gitsem orda oluyor yani dışarda bile olsa geleceğimizi duyduğunda hmn geliyor.cocuklarimi eşimin yanında annem oğlum yerim senin ağzını ölürüm senin ugruna gibi cümleler kurarak seviyor.kendini bizzat eşime göstermek belli etmek için yanına oturuyor yada yakın oturmaya çalışıyor. Ben eşimin yanindan kalkıp mutfağa gittiğimde fırsatını bulup aynı alanda kalmaya çalışıyor.esim benim kıskanç biri olduğumu biliyor ve yeterince kndiyle alakalı bı durum olmadığını bana gostermye çalışıyor bu durumdan haberdar ve çok rahtsz oluyoruz oda gtmk istemiyor.en son aileme oturmaya gittiğimizde annem ve bn mutfağa gittiğimiz esnada eşim ve çocuklarım kanepede otururlarken kız kardeşim küçük cocugumn yanına boylu boyunca yatar vaziyette uzanıyordu ve ben bu şekilde bı harekete maruz kaldigimda nutkum durdu resmen sanki çocuklarım annesiyymis gibi eşimin olduğu yerde o şekilde davranması beni üzdü . Ayağa kalkıp eşimin karşına doğru çekip cilve yaparcasına yeni aldığı bardak vs. Eşyasını gösteriyor bak enişte bardağın nasıl diye.yada gelip yanımızda saçından başlayıp bütün heryerine doğru parfüm sikiyor.kokudan rahtsz olmamıza rağmen umursamiyor.surekli bana glmk için fırsat ariyr gelme diyemdgm için erken gel gelecksn diyorum. Saat 3 yada 4 gibi geliyr eşimin iş saatini soruyor kaçta glyr dye eşim geldiktn sonra yeni yiyrz ve gidiyor sanki onun gelmesini beklermiş gibi.bnimle eşimin yanında abla dgl de kanki dye sesleniyr.bazen bana iç çamaşırını gösterip sana vereyim kocana fantazi yaparsan diyor. Çocuğum eşimin kucagindayken yaklaşıp öpüyor sevmeye çalışıyor. Eğilip duruyor arkası dönük vaziyette .defalarca uyardım üstüne uzun bişey giymesi için ama hiç oralı olmuyor eşimin yanında sortla geziyor. Aile bişey diyemiyorum tamamen emin olmk istyrm .eşimle bu yüzden gergin tartisiyrm kendini çok sabırlı sen haklisn annene babana şöyle gitmylm o zmn diyor ama bn çelişki icindym .bunaldım
Kizlar bundan önceki konularıda okuyun.. Dikkatimi çeken esim bir ortamda benle çok oturmussa gelin suratını asiyor bakmıyor hiç bizim oldugumuz tarafa.. Aile uyelerinin katildigi bir dugunde kari koca dansa kalktik gelin o anda aniden masadan ayrıldı başka bir masaya gecti bizi seyretmedigini düşünüyorum.. Dans bitince esim gelinin oturduğu masaya doğru yürüdu gelinin surati buz gibiydi hiç bakmıyordu esime.. Esim yanindan gecerken geline siramizi savdik hic sevmem dans etmeyi demis küçük kardeşime sordum.. Ondan sonra esimde bir daha gelinin kalktığı masada oturmadi baska bir masaya gecti tek başına oturdu kiza yakin.. Biraz daha izle demissiniz ya bu olayda var yani.. bu arada aynı şehirde değiliz zaten..Akil verin ne bunlar?
bir geline bir kız kardeşinize 2 konu bu adam hangisine bakıyor siz kimden şüpheleniyorsunuz ?
Yok artik yabir geline bir kız kardeşinize 2 konu bu adam hangisine bakıyor siz kimden şüpheleniyorsunuz ?
açtığı konular üstte bir gözat istersen ..Yok artik ya
O zaman bir paranoya soz konusu.
siz bence herkesten rahatsızsınız . bir konuda emin olmadan kardeşinizi gelininizi suçlamayın .doğru birşey değil iftiraya girerKardeşimin yapmış olduğu hareketlerden supheleniyorum eşim bakıyor demedim kardeşim bu şekilde davrandığı için rahatszm
Evli barkli insanlarin boyle sabahlari mesajlasmalari sabah aksam farketmez mesajlasmalari ne ayakaskina bu hesap fake mi? bu aslinda erkek demeden yorum yapın.. Erkek değilim sahte hesap değilim.. Esimin aileden bir kiza ilgisi var onu gorunce ustunu başını düzeltmeler, uzun bakislarina tanık olmam..kiz da evli.. Ama bu durum yeni değil uzun süredir var sadece esim imkansız görüp bakar bakar durur dedim ve farklı sehirlerdeyiz diye sürekli aklıma takmadım.. Kolay değil evi yuvayı dağıtmak ortaya düşsem akrabayiz diyecekler fesat kalplisin diyecekler.. Senede 3 4 kez görüşüyoruz.. Aralarinda iliski yok eminim öyle olsa aile birbirine girer.. Ya bir imkansız durumu mu var bir yorum yapın.. Kocanin Mesajlarına bak dediniz ya baktım.. Kiza sabah sabah mesaj atmış cocuklarla ilgili kizda cvp yazmış konuşma cocuklar hakkında.. Msjin sonunda kizin kocasinin adı Mehmet diyelim.. Benimki seviyorum Mehmeti ve cocuklari yazmış kizda bizde seni yazmış.. Ne alaka şimdi bu Mehmet ne alaka.. Ben birsey anladım ama bakalım sizdemi aynı şeyi düşündünüz..
kardeşinin eşi olan kız mı bu yoksa başkası mı?askina bu hesap fake mi? bu aslinda erkek demeden yorum yapın.. Erkek değilim sahte hesap değilim.. Esimin aileden bir kiza ilgisi var onu gorunce ustunu başını düzeltmeler, uzun bakislarina tanık olmam..kiz da evli.. Ama bu durum yeni değil uzun süredir var sadece esim imkansız görüp bakar bakar durur dedim ve farklı sehirlerdeyiz diye sürekli aklıma takmadım.. Kolay değil evi yuvayı dağıtmak ortaya düşsem akrabayiz diyecekler fesat kalplisin diyecekler.. Senede 3 4 kez görüşüyoruz.. Aralarinda iliski yok eminim öyle olsa aile birbirine girer.. Ya bir imkansız durumu mu var bir yorum yapın.. Kocanin Mesajlarına bak dediniz ya baktım.. Kiza sabah sabah mesaj atmış cocuklarla ilgili kizda cvp yazmış konuşma cocuklar hakkında.. Msjin sonunda kizin kocasinin adı Mehmet diyelim.. Benimki seviyorum Mehmeti ve cocuklari yazmış kizda bizde seni yazmış.. Ne alaka şimdi bu Mehmet ne alaka.. Ben birsey anladım ama bakalım sizdemi aynı şeyi düşündünüz..
Kardeşi bunun eşine ilgi duyuyor muş o kişi okadar ddim güven yoksa evlilik boşşkardeşinin eşi olan kız mı bu yoksa başkası mı?
nasıl yani gelinimiz demiş diğer konulardaKardeşi bunun eşine ilgi duyuyor muş o kişi okadar ddim güven yoksa evlilik boşş
Bi konuda kız kardeşim demiştinasıl yani gelinimiz demiş diğer konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?