Kocamin baskasina bariz ilgisi

Çocuklarla ilgili konuşmuşlar diyorsunuz konuşabilirler aileden biriyse yani ben de kuzenlerimle konuşuyorum eşim yanlış mı anlasın ayrıca bir hissi olsa daha sık gitmek isterdi başka konuşmaları da olurdu yani kolay mı hemen öyle zan altında bırakmak neden siz o kadar dikkatli bakma gereği duydunuz ki üzerini düzelttiğini bakışlarını yaklayacak kadar bence kıskanmışsınız nedense o evli eşin evli ortada bariz birşey yok bu zamanda neler olmuyor tamam ama hani belli birşey yok telefonda konuşur neden yazışsın

Evli barkli insanlarin boyle sabahlari mesajlasmalari sabah aksam farketmez mesajlasmalari ne ayak
Ha yine mi su kardesinizin karisi meselesi

kardeşinin eşi olan kız mı bu yoksa başkası mı?

Ya siz artık konu açmayın. Eşim gelinmi aşık kardeşim eşime cilveli ya nasıl bir karı koca aile kavramınız var bukadar kişi yorum yapıyor ama siz eşiniz iyi diyelim istiyorsunuz. Ya konu açmayın yada fikrimiz boşanın ayyy ayyy

Daha neler okuyacak bu gözler yarabbim. Bu çok ciddi bir iddia ve şüphe.. Eşinizle açıkça konuşun, konuşurken size karşı nasıl davranacak takip edin. Gözlerini kaçırıyor mu, üste çıkmak için hiddetlenip konuyu değiştirmeye mi çalışıyor vs.. Bu onunla konuşmadan düzelebilecek bir şey değil ki. İçinizdeki şüpheyi de biz burada söküp alamayız.

Şifreli konusmuslar sanki.
Kadina ben seni seviyorumun şifreli versiyonu mu acaba?
İftira atmak istemiyorum oyuzden kesin bir şey diyemem.
Ama ben boyle sey hissetsem aninda boşanirdim.
Başkasini sevenin hayatimda yeri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…