• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin baskasina bariz ilgisi

adam yeğenlerini sormuş evli barklı kadın dediğiniz..
önceden konu sahibesinin kardeşinin karısına aşıkmış şimdi kendi kardeşinin karısına.
bence de boşansın adam bir huzura ersin.
zaten çok dayanamaz bu paranoyaya...
Konu sahibi o zaman problemli
Ben o kadarını bilmiyordum

Eğer konu gerçekse; öncelikli olarak neden bu kadar kadın eşinize aşık bunu tartın.
Eğer bu sizin hayal ürününüzse ;gerçek hayatta yaşamamanız dileğiyle 🤗

bir geline bir kız kardeşinize 2 konu bu adam hangisine bakıyor siz kimden şüpheleniyorsunuz ?
Şimdi yengeler yeğenler kardeşler kuzenler birbirine girdi bende. Adam, bacağının karısına aşıkmış, baldız da adama aşıkmış. Bunları net anladım. Adamın yengesi ne ara dahil oldu mevzuya?

eski konularına ithafen yazılmış sanırım. kendisi dememiş.

Ben de oyle hiss ettim malesef.
Sizin adiniza cok uzgunum.
Sanki yakalanma ihtimalina karsi biz akraba gibi konusuyoruz demek icin boyle yazisiyorlar.
Çok şükür beni anlayan birisi çıktı...istersenin eski konularımida okuyabilirsiniz ben kızdan yana değil ama esimden yana rahatsızım esim kiza üstü kapalı imada bulunmuş sanki

Ben olsam boşanırdımcılar yine gelmiş
Kusura bakmayın ama al boşanırdınız
Arkadasım kocana sorsana ne msj atıyorsun evli barklı Kadına yanlış anlaşılır falan de bakalım ne diyecek bu adam?
Çok şükür sonunda beni anlayan biri daha.. Konuştum hanımefendi şimdi ne ilişkileri yok ortaya düşsem olmaz.. Ama bu bakışların sonunu kestiremiyorum.. İmkansız deyip esim vazmigecer yada dahami ileri gider acaba

siz bence herkesten rahatsızsınız . bir konuda emin olmadan kardeşinizi gelininizi suçlamayın .doğru birşey değil iftiraya girer
Benim kimseyi suçladığı yok esimden rahatsızım karşı tarafı bilemem karşı tarafa hiçbir zaman kötü bir yorumda yapmadım aynı kişi bu arada.. Farklı kadınlar degil

Çok şükür sonunda beni anlayan biri daha.. Konuştum hanımefendi şimdi ne ilişkileri yok ortaya düşsem olmaz.. Ama bu bakışların sonunu kestiremiyorum.. İmkansız deyip esim vazmigecer yada dahami ileri gider acaba
Sana öyle geliyor bence
Takıntı yapma
Yoktır öyle birşey

Back