Kocamin baskasina bariz ilgisi

Bu nasıl bir adam ya, ailede ki bütün kadınlar aşık oluyor, ilgi duyuyor, cilve yapıyor fln

senın kocan sana körkütük aşık.
kadınlar çok fena.
kocanın kanatları eksik.s
'sende' yemede yanında YATsın

Şifreli konusmuslar sanki.
Kadina ben seni seviyorumun şifreli versiyonu mu acaba?
İftira atmak istemiyorum oyuzden kesin bir şey diyemem.
Ama ben boyle sey hissetsem aninda boşanirdim.
Başkasini sevenin hayatimda yeri yok.
Değil mi.. Ona söylemiş gibi sanki

Ay ben konuyu anlamadım ya okuyorum ama oturmadı bende bir şeyler

Bu arkadaş, kocasının erkek kardeşi eşi yani geliniyle aralarında uzuuuuunnn uuzuuuuun bakışmalardan dolayı bir şey var mı diye bize soruyor. Bizim neler sezdiğimiz onun için önemliymiş. Lakin bunu 2 günde bir yeni konu açarak bize soruyor. Eşi ile en azından geceleri yan yana halbuki.

Ben olsam boşanırdımcılar yine gelmiş
Kusura bakmayın ama al boşanırdınız
Arkadasım kocana sorsana ne msj atıyorsun evli barklı Kadına yanlış anlaşılır falan de bakalım ne diyecek bu adam?

Hay Allahım ya ne alaka güvenmiyorsa bıraksın gelin ile kardeşinin eşi birde nasıl bir kuruntu bu şimdide kuzen ile sanırım

Hay Allahım ya ne alaka güvenmiyorsa bıraksın gelin ile kardeşinin eşi birde nasıl bir kuruntu bu şimdide kuzen ile sanırım

Yanlis hatirlamiyorsam bu 4. Konu ve hepsi kardesinin esi ile ilgili. Kuzen de girdiyse isin icine bu basliktan kacayim, bizden de suphelenebilir.

Yahu öncelikle bi düzgün cümleler kurun. Hiçbir şey anlaşılmıyor cevaplarınızdan..

Ben olsam boşanırdımcılar yine gelmiş
Kusura bakmayın ama al boşanırdınız
Arkadasım kocana sorsana ne msj atıyorsun evli barklı Kadına yanlış anlaşılır falan de bakalım ne diyecek bu adam?

adam yeğenlerini sormuş evli barklı kadın dediğiniz..
önceden konu sahibesinin kardeşinin karısına aşıkmış şimdi kendi kardeşinin karısına.
bence de boşansın adam bir huzura ersin.
zaten çok dayanamaz bu paranoyaya...

siz bence herkesten rahatsızsınız . bir konuda emin olmadan kardeşinizi gelininizi suçlamayın .doğru birşey değil iftiraya girer
Konu sahipleri farklı kişiler değil mi?
Bu konu sahibinin bütün konuları eşi ve kardeşinin eşiyle arasında bir şey varmıdan ibaret?
Acaba konuları mı karıştırdınız.
Ay şaşırdım şimdi

Şimdi yengeler yeğenler kardeşler kuzenler birbirine girdi bende. Adam, bacağının karısına aşıkmış, baldız da adama aşıkmış. Bunları net anladım. Adamın yengesi ne ara dahil oldu mevzuya?

Şimdi yengeler yeğenler kardeşler kuzenler birbirine girdi bende. Adam, bacağının karısına aşıkmış, baldız da adama aşıkmış. Bunları net anladım. Adamın yengesi ne ara dahil oldu mevzuya?

Benim anladığım konu sahibinin eşi Behlül.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…