kocamdan boşanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum...!!

Anlıyorum hayatım mutlaka ondan uzaklaşmalısın. Ayrı yaşamaya başlayınca bile güçlenip manıklı düşünmeye başlayacaksın. Yalvarmalarına inanma. Bu tipler gurursuzdur boşanma diye yalvarır yakarız sözler verir ama affedersen iki gün sonra yine aynı şeyleri yaşatır.

Katılıyorum sana affetmeyi düşünmüyorum zaten ne olursa olsun artık ok yaydan çıktı

Yahu demeyeyim diyorum ama yani ailenin bile izni yokmuş kardeşim aile görmüş her şeyi sen nasıl güvenip de evlendin ya bu adamla işi gücü yoksa nasıl eşya aldınız nasıl evlendiniz siz hiç mi sormadınız nasıl geçineceğiz diye zaten anlamadım yani hem yemeye içmeye paramız yok diyorsun veresiye alıyorum diyorsun ama internetin de var maşallah. Göz göre göre bunları kendine yaşatmışsın ya ayrıl ya da şikayet etme.

Yazdiklarini sonuna kadar okumadim bile dayak kvdeyle zorla oturtulma falan daha 10 aylik evlilik ustelik cocuk yok neden hala duruyosunki bak ailende kusmemiski ah ah yasinin kiymeti bil kurtar kendini

Bu mesajını okuyan bılmem kac kısı sıze bosanmanızı soyleyecek.. Korkularınızın altındakı yatan nedenlerden bırı bagımlı olmak.. Stockholm sendromu gıbı bısey.. Siz biraz özgürlük kazanmanız lazım.. İlk işiniz o evden ayrılmak o zincirlerden kurtularak olsun.. Hakkınızda hayırlısı olsun diLerim.

Biz evleneceğimiz zaman çalışıyordu kredi çekti ev eşyalarını öyle aldı ama nikahtan sonra hiç çalışmadı kredilerin borcunu 3 ayda bir yapılandırma yaparak erteletti son iki ayıda babası odedi şimdi yine ödenmiyor ev kirasını sağdan soldan borç alarak odedi 5 aydır ev kirası yine odenmiyor ben bekledim bi umut belki düzelir dedim ama olmadı şimdi otobüsteyim ailemin yanına gidiyorum ve içim rahat

Evden çıktım bile artık ne olacaksa olsun

Yazdıklarını hayretler içerisinde okudum. Bu adamdan bir cacık olmaz ev geçindiremez, baba olamaz, koca olamaz. Hemen darp raporu alıp boşanın. Gençliğinize yazık etmeyin. Bu adamla geçirdiğiniz her gün için ileride pişman olursunuz.

Biri az evvel muz cumhuriyeti mi burasi, savcisi polisi var falan demisti. O neredeyse okusun bunu.

Hemen
Hemen ailenin yanına git uzaklaşınca rahat düşüneceksin

Cok gencsiniz. Ben de 20 yasindayim ve okuyorum ayni zamanda da calisiyorum. Benden hicbir farkiniz yok. Bir hata edip yanlis biriyle evlenmis olabilirsiniz. Insanlar hata eder ama bunu omrunuzun sonuna dek cekmek aptallik olur. Eger esiniz tekrar siddet uygularsa darp raporunu alin. Gorunurde bir sey olmasina gerek yok. Aileniz de yaninizda gidin yanlarina. Inanin hicbir sey kaybetmemis olacaksiniz. Hicbir sey icin de gec degil. Sizin yerinizde olmak isteyen yuzlerce kadin oldugundan eminim. Sizi o eve baglayan hicbir sey yok. Gercek bir kadin gibi guclu olun. Size mutlu bir gelecek diliyorum :)

Sen cahilmisin yoksa korkakmi?yada fazla cesur mu?
Öyle bir piskopatla evli kalman cahil cesareti..ayrılmaktan korkmansa korkaklık. .Aç gözünü ve boşan o adamdan..kimseye kolay kolay bosan demem ama bu adam çalışmıyor tembel,şiddet uyguluyor,ve anneci. .
Bir dakika bile düşünme. .ayrıl gitsin..!

Biri az evvel muz cumhuriyeti mi burasi, savcisi polisi var falan demisti. O neredeyse okusun bunu.
Hakkaten kadina ne kadar yardimci oldun simdi.cimbizla bul bi kac ornek.daya kizin burnuna korkut gozunu.kurtuluca varsa bile kurtulamasin.kir cesaretini.her olay ayni olacak diye kaide mi var yosam.bu memleket muz cumhuriyeti degil.sonuna kadar hakkini arayacaksin.gecen gun haberlerde duymus zaten olay garip olmasa kamu tarafindan normal karsilansa haber olmazdi.bozuk bi duzen var ki haber yapmislar.yeminle bazen ne yiyim ne ictigini merak ediyorum.bu kafaya sahip olmak kolay olmasa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…