kocamdan boşanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum...!!

Evet çocuk istiyor

Sen yedigin dayağı hakediyosun o zaman, ay bu ne sünepelik bu ne mıymıntılık yaa seni benim bile dövesim geldi ki,fake konu diye ortalığı inletmeyi asla sevmem yapana tepki gösterdiğim.olur hatta ama sen fake ol lütfen sinirlerim kaldırmıyo senin gibi insanları

Anan baban cok yumuşaksa onları da dövsün oturun aşağı

Bence korkmayın bir cesaret kalkıp baba evine dönün..Ailenizde destek madem.
Gelip rezillik yapacak bir durumu yok anlattıklarına bakılınca..
Zaten bir evı geçindirmeye gönlü yok sevgi desen dayakla olacak iş değil..
Bir kere evden ayrılma kararı almışsınız razı gelmiş siz kayınvalidenize vicdan yapıp kalmışsınız..
Şükredin çocuk yok olsaydı şu an bambaşka haller içinde olabilirdiniz..
Kimse senden kıymetli değil sakat kalmak veya yaşamından olmak istemıyorsan ailenin yanına dön.
Annene babana tarifsiz acılar yaşatma bu insancıklar için.
Kendinize yeni bir hayat kurmak varken neden acı çekmek??
En azından bir deneyin baktınız işler daha kötü bir hal alıyor polisten yardım isteyin.

off bombalamaya bakk

burdan sana çıkacak akıl belli . boşanacaksın..
bir de bu şiddetin içine çocuk getirirsin kaza ile oldu dersin tam olur..
demişsin ki aileme zarar verir diye korkuyorum. hiç bir halt edemez. kadına el kaldıran ondan hıncını alan adam dışarıda kedidir.
dayak yedin mi git al darp raporu, koruma iste , aç boşanma davanı.
ha ben böyle koca ile yaşayacağıma mücadele edip ölmeye de razı olacak bir insanım. hergün öleceğime birgün ölürüm derim.
huzur yok, mutluluk yok, aile yok. DAYAK,İŞKENCE,ÇİLE..
daha cesaret gerektirecek birşey de göremiyorum. ailenin kıymetini bil bence ve git özür dile sığın yanlarına..

nasıl yani cesaret edemiyorum ne demek

boşanmış denilmesinden utanıyorsun öyle mi adam seni öldürdüğünde ne olacak , bu kadar da olamaz ya gerçekten lütfen fake olsun . bir de evet korunmuyoruz çocuk istiyor demişsin utanmadan...

allah akıl fikir versin

yani bu kadar yazıdan sonra sen bilirsin. ama korkacak bişey yok. bi psikoloğa gidip içini döksen seni ne böyle kapatıyo tespit etsen iyi olur

Kardeş 155diye bi numara var böyle dayak taciz adam yaralama hırsızlık gibi durumlarda arıyorsun geliyorlar ve yardımcı oluyorlar.
Ya da karakol diye bişey var gidip darp raporu alıyorsun şikayet ediyorsun falan çok çılgın.
Ama dayak yiyip mal gibi evde oturursan kimse bir şey yapamaz anladın mı sevgili hemcinsim.senin gibi güçsüz zayıf kadınlar midemi bulandırıyor umarım anne olamazsın da bir çocuğu ziyan etmezsin.
Ailen arkanda olmaz gidecek yerin olmaz anlarım 3çocuğun olur yavrularım dersin anlarım.ama şu halini asla anlayamam ve hak veremem sana.

hani o ilk sizi dövdüğünde bir anlık sinir diyip affettim demişsiniz işte asıl hata bu. ve doğruya doğru arkanızda ailenizin rızası yoksa el kapısında kafanıza herkes vurur.

süpersin en iyi cevap bu olmuş bence

Merhaba ben bugun katildim siteye okudum yazinizi. Kalinvalide kisminda kendi qaynanami gordum.Neden boyle qaynanalar Yarabbim. Hic korkmazlarmi yaradandan. Acaba bizdemi qaynana olunca boyle olacagiz. Belkide qaynana boyle olmali. Iyisi yokmu ya bunlar. Neden genclerin hayatini zehir ediyorlar. ALLAHA birakdim ben kendisini.
Bosanmaya gelince bacim aile zor qurulan bir sey. Dinimizde bosanmaya hos bakmiyor. Birinine bosan demekde cok zor. Amma yapacaksan cocuk yokken yap. sonra sana daha zor olur. ALLAH af etsin amma gencsin tekrar bir hayata baslaya bilirsin.
Ben hayatimda tek bir sey gordum sevende pisman sevmeyende. evlenende pisman evlemeyende. bosananda pisman bosanmayanda
Bence itireceklerinle qazanacaqlarini bir tart.
Bideki evlilik hayatinin ilk 10 yili zor gecer. Hep qaynana deyen olur sonra o yaslanir sen olursun evin hanimi o senin agzina bakar senin kararlarin oturub durar.
Bu cuma gunu ALLAH dualarmizi isitirde qaynanalara rahm verir. Ailelermize huzur cocuklarmiza sifa INSALLAH
ALLAH yardimcin olsun bacim. Haqqqinda hayirlisi neyse onuda nasibin etsin

Hiç mi canının kıymeti yok? Yarın öbür gün de hamileyim gidemiyorum dersin. Ki bu bile sebep olamaz bu psikopatla yaşamak söz konusuyken.
Ailen arkandaysa kalk git. Darp raporu al elinde kanıt olsun. Hiç bir şey yapamaz.

ailenden gizli evlenirken gösterdiğin o cesareti bana göre ciddi bir cesaret örneği(gençlik,cahillik,bilgisizlik vss)
şimdi bu yaşadıkların karşısında da gösterrrrr, yaptığın eylemle göstermişsinde .
bu adamı sana ilerde bağlayan ne var?bence birşey yok
hadi bir deli cesaretiiiiiiiiii

Yaşadığın hayat hayat değilmiş be güzelim
hayat standartın çok düşük adam işsiz kaynana dırdırı
ve fakirlik
bu hayatı nasıl yaşıyorsun ,
mutlu olacak bir yaşam tarzın yok sen kendini kurban etmişsin onlara ama değmez bence

E="jeycey1126, post: 45460279, member: 743277"]Neden böyle bişey söylediniz ki??[/QUOTE]
Çünkü bu kadar eziyete neden katlandığını anlamadığım için gerçek olmadığını düşündüm. Büyük konuşmayimda çekilecek gibi degil

Ne yalan söyliyim hiç belli etmedi etdiysede ben salak olarak anlamadım

yani anlayamıyorum. ailenizden gizli nikah kıyacak kadar seviyomuşsunuz birbirinizi ama bir ayda dayak atacak daha sonra da bu dayağı sürekli hale getirecek bi adam haline dönüşmüş birden. ilginç.

o değil de. KORUNUN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…