kocamdan boşanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum...!!

Katılıyorum beni çok güçsüz gördü ve hala da öyle sanıyor

Vücudumda iz yok sadece kaşım acıyor falan demişsiniz. Siz yine de gidin hastaneye darp raporu almaya çalışın. Dava sırasında çok yardımcı olur. Lütfen hastaneye gidin. Yoksa öbür türlü yediğin o dayaklar yanına kar kalacak. Hatta evi terk ettiğin için suçlu konumuna bile düşebilirsin.

Haklısınız ben hakkımı savunamadıkça o tepeme çıktı ama herkes haddini bilmeli bi yerde çünkü onu yaradan beni de yarattı onun canı kıymetliyse benim canımda kıymetli
Aynen öyle ve cesaretini topla ve biran önce terk et onu seni ezmesine musade etme artik!!

Canim abin dayin amcaoğlun kuzenin falan yokmu senin Nasıl ailenin yaninda da dovebilir seni. Burdaki yorumları okuyunca inşallah doğru bir karar vermissindir. Yaşadığın şeyler çok ağır şeyler. Hakkında hayirlisi olsun.

Bavulunu toplayıp annenlere git ve boşanma davanı aç canım benim. Okurken sinir oldum ben! Çocuk falan olmadan.. Yol yakınken.. Kaç kurtar kendini derim.

Umarim olmaz ama olursa şayet şiddetten sonra git bi hastaneye darp raporu al,sonra git en yakin adliyeye baro parasi olmayanlara ücretsiz avukat tayin ediyor aç davani darp raporunla bi çelsede boşanirsin.yazik degilmi sana,ailen arkanda daha ne istiyorsun.düzelir diye umut ediyorsan unut.1 kere vuran mutlaka devamini getirir ki seninki biride binide aşmiş.yaşın genç kendine eziyet ettirme.ayril git ailenin yanina çaliş maaşini da kendine ve ailene harca

hala şiddete başvuruyor farkında misiniz? yanında olsaydınız camı çerçeveyi değil sizi indirecekti yere. ve siz hala inşallah geri dönmem diyorsunuz. çok ama çok kızdım size. bu kadar aciz misiniz siz? dönerseniz ne yaşarsanız müstahak.

10 ayda yapamadı döndü demesinler diye. Kendince başarısızlık olarak görüyorsun iste. Belki bir sene sonra öleceksin neyi bekliyorsun son seneni de böyle geçirmek istermiydin. Eşinin tek iyi tarafı sarılmayı bilmesi mi bi insanin hic mi artısı olmaz anlattığına göre hic yok.

Bu tam bir ruh hastasi.benim hayatimdada vardi böyle Hastalikli biri benide hasta ettim allahin sevgili kuluymusumki evlenmeden kurtuldum allahima sükürler olsun. Bas tekmeyi bu insan bozuntusuna kurtul bende 22 yasindayim daha genceciksin hep onlami ugrasicaksin. Polise git ihbar et. Sonrada ailenin yanina kac. Eger evinize gelirse cagir tüm kuzenlerini bi kerede sen onu dövdür. Görsün nasil oluyormus. Bosan git calis hayatina bak. Ama ondan kurtul

daha neyden korkuyosun anlamadım bırak cesaretsizliği kendin çalışır yaşarsın bir an önce boşan

Sanki evlilik varda Boşanmak tan korkuyorsun
Ben sizin yazdiklarinizdan Tek anladigim dövdü barıştık dövdü özür diledi dövdü sarıldı bu nedir sizce evlilikmi bi gidin allah aşkına

Ayyy konunun hepsini bile okumadım. İçim şişti bunaldım daraldım yani.
Bir darp raporu alın tamamdır. Öyle ailenizin yanında falan dövmeyi bırak size yaklaşamaz bile. Hemen boşanın kurtulun bu adamdan.

Ailenizin yanına geçmişsiniz zaten. Bravo size. Sakın vazgeçmeyin. Çocuk yokken kurtulun bu adamdan. Bir iş bulun havanız değişir. İyi gelir.

ne oldu acaba son durum ne ki

23 yaşındasın, bir halta yaramayan ipsiz sapsız bir adamla evlenmişsin, çocuk istiyor diye korunmuyorsunuz, ve boşanamıyorum diyorsun. bunun adı tamamen zır cahillik. inanır mısın sana hiç acımadım,üzülmedim kendin düşmüşsün çukura çıkmak için de uğraşmıyorsun mazoşistçe bir tutumla yaşıyorsun. ama bu ortama bir de günahsız yavru getirirsen işte ona çok ama çok üzülürüm. boşanmazsan boşanma ye dayağını çek çileni ama bir günahsızın kanına girme. 35 yaşındayım,15 yıldır çalışıyorum. ancak 30 yaşında artık evet aklıma hayatıma uygun diyerek birisiyle evlenme kararı alabildim. eşim bana gözünün üstünde kaşın var diyemez. ben de ona demem. evlilikte saygı şefkat yoksa evlilik de yoktur.23 yaşında hatta 22 yaşında böylesi bomboş bir insanla evlenebilme aklını mantığını nasıl buldun. şimdi nasip kader diyenler olacak. değil arkadaşlar. bıçağı alıp gözünüzü oyup kör olunca nasip mi oluyor. cüzi irade külli irade var. kendin ne yaşayacaksan yaşa ama bir yavruyu cehennemine ortak etme.

Ama hortlatıyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…