kocamdan boşanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum...!!

Normalde boşanma için olan konulara yorum yapmıyorum ama sizin esiniz tam bir psikopat. Lütfen ardiniza bile bakmadan kaçın, kaçın........

Amin inşallah cümlemize yardım etsin Yaradan

Amin inşallah cümlemize yardım etsin Yaradan

Seni sahipsiz mi sanıyor da böyle şeyler yaşatıyor sana !!! Baban yok mu gülüm senin git babana anlat herşeyi baba yoksa anne var o da yoksa amca var dayı var abi var ... Git anlat şiddeti olanları vs.. İyi ki evleniyorlar arkadaş sanki stres topu alıyorlar evlerine .. Onun okkalı bi dayağa ihtiyacı var bence senin değil !!! Anlat herşeyi ailene.. Boşanmak istiyorsan bunu da ailene söyle.. 10ay öncesine kdr seni bakan aile bundan sonra da bakar .. Dul kalırm öyle olur böyle olur diye de düşünme yapılanlara 2gun bile tahammül edilemez sen iyi sabır etmişsn

Dövüyorsa o adam olmaz. Ruhsal bozukluk bu, insan kıymet verdiğine dokunmaya ürker be.
Darp raporu alsan olurmuş, hala daha izler varsa, vurduysa vakit geçirmeden darp raporu al, davayı aç, tehdit ediliyorum diyerek uzaklaştırma iste. Korkma... Zaten o evin içinde dövüp durmuyor mu seni? Daha ne yapacak??
O anası da ana olsa, oğluna bağırır "Kadına el kalkmaz, napıyon be sen?!" der durur önünde.

Çalışmayan, eli ekmek tutmayan adam, hele bir de sana diyecek "Sen çalışmıyon, sen çalış" diye, üstüne de dövecek.
Bırak ya, özür dilerim ama erkek değil o, müsvedde... Bir saniye bile düşünme, boşa. Hayatını çürütmesine izin verme.

Herhalde beni ve çevremdeki herkesi pasif salak sanıyor anladığım bu ama çıktım artık evden baba evine gidiyorum

Çıktım bile evden baba evine dönüyorum umarım bu yoldan dönmem donmemem de lazım çünkü o artık değişmez

Herhalde beni ve çevremdeki herkesi pasif salak sanıyor anladığım bu ama çıktım artık evden baba evine gidiyorum
en güzeli, en doğrusu bu.
ya o dengesizin elinde ölecektin ya da ailenle yeni bir hayata başlayacaksın.
Allah yardımcın olsun.

Bence de baba evine gitmek en mantıklısı bundan sonra da ailenin lafindan dışarı çıkma herkes senin kötülüğünü ister ama bi aile özellikle anne baba asla istemez sonu gelmeyecek dönüşü olmayacak hatalara da bir daha dusme .. Anne baba duası alarak evlenmen gerekiyordu keşke baştan bu hataya düşmeseydin ama olsun ders olsun küpe olsun Allah yardımcın olsun

İyi pusturmuş seni, sen pustukça da azmış. Bir gün bile durma, hiçbir halt edemez. Köpeksiz köy bulmuş değneksiz geziyor... Keşke bu kadar çok boşanma lafı etmeyip direk boşansaydın. Darp raporu almayı düşünebilmişsindir herhalde...

ne çekmişsin be bacım tek ben mıyım diye düşünüyor insan ama değilmiş..
evet burda ki arkadaşları dinle ve boşan bacım..
daha cok gençsin ne çekecen kahrını...benimde ılk sorunlarım 21 yaşlarında başladı suan 27 oldum çektim aptallık ettim affettım pişman oldum bak hala cekıyorum sakın değişir sanma...

Amin inşallah cümlemize

Evet düşündüm şu an vücudumda darp izi yok ama gözüm ve kaşım acıyor iz olmayınca da darp raporu pek vermiyorlar diye biliyorum

Yaşın 23 zamanla düzelir sanma.
Tez zamanda kurtulmaya bak.
Önce git, bir kendine gel.
Açar davayı kurtulursun.
İnan böyle bir hayatta yaşamak daha büyük cesaret ister.
Bir gün bir dayak sonrası kalkamayabilirsin Allah korusun.

Hayatım bak benim son konumu oku. Bu yazdıklarının binde biri için ben evi terk ettim boşanma aşamasındayım. Sonra kendi yaZdıklarını bir oku. Kendini dışardan görmeye çalış. İnsan içinde olunca düzgün değerlendiremiyor. Seni ne hale sokmuş bir bak. Her şeyden önce adam çalışmayıp anasının evine gidip seni çalıştırıp keyif çatacak. Bir kere dövmeyi adet edinmiş sana her açıdan zarar veriyor her açıdan... Mutlaka ayrılmasın. Ne mutluki ailen arkanda sana destek. Bu herif senin kendine olan saygını kaybettirmiş özgüvenini yıkmış sen bu yüzden korkuyorsun ve boşanmadanda bunları geri kazanamazsın. Böyle bir herif adam olmaz. Hakkında hayırlısı olsun.

Benim içimi o kadar iyi tarif ettin ki sana çok teşekkür ederim adam benim karşımda haksız olsa da hep kendini haklı gösteriyor bende kafamda olçup tartamıyorum çünkü ben ben değilim ozguvenim yok oldu kendime saygım desen o zaten olsa bu kadar beklemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…