kocamdan boşanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum...!!

jeycey1126

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
32
19
31
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım sorunlu bi evlilik yaşıyorum ve boşanmak istiyorum ama bunun için cesaretim yok neden olduğunu da bir türlü çözemiyorum o yüzden sizlerle konuşup sorunumu paylaşmak istedim. 10 aylık evliyim benim ailem eşimle evlenmemi istemedi ve ailemden gizli nikah kıydık evlendik ama ailem herhangi bi küslük vs yaşatmadı çok şükür neyse eşim evliliğimizin ilk ayından dövmeye başladı ben bi seferlik dedim sinirinden olsa gerek diye özür diledi sorun etmedim düzelir dedim ama gittikçe daha kötü oldu hergün kavga küfür insanların yanında küçük düşürmeler ilgisizlik saygısızlık kendi istediği olmayınca hemen tehdit ediyor döverim seni falan diye bende onu boşanmakla tehdit ediyorum ama ben öyle söyleyince iyi ezberledin boşanmayı başka bildiğin yok çoçuk oyuncağımı bu falan diye laflar soyluyor ailem benim yanımda ama çok yumuşak yüzlü insanlar ellerinden bişey gelmiyor işin açığı kavgalarımızdan bi örnek vereyim benim kaynanam beni baştan istemedi sebebiyse tanımadığı bi numara arayıp benim hakkımda ileri geri asılsız şeyler söylemiş bende bu nedenle kaynanama pek ısınamıyorum itici geliyor bana ve eşim bunu bile bile annemlerle oturcaz deyip duruyor bende istemiyorum çünkü aynı eve geçersek eşimde bende çalışıp aldığımız parayı annesine vercekmişiz o biriktircekmiş bizim için... Herşeye karışır kaynanam bide ben kendi ailemden işitmediğim lafları kaynanamdn işittim ama yine buyuktur diye auatum sesimi çıkarmadım lafların sebebide sırf ben çalışmıyorum diye ama oğluda çalışmıyor. Benim çalışmak istemememin sebebide eşime karşı hiç bişey yapmak gelmiyor içimden çunku insan hani bu beni aldı bana sahip çıkıcakmı bana bakıcak mı diye merak ediyor ama yok tabii.Benim eşim bana bile parasını vermiyor daha benim ona vermem için zorluyor kaynanamla oturmayı kabul etmedim diye çarşının ortasında ite kaka eve getirdi o gün son noktaydı aslında boşanmak istediğimi söyledim hemen benim ailemi aradı benim ailemde gönder kızımızı gelsin kimseye muhtaç değil o dediler kaynanam eşimle konuşup istemiyosa zorlama beni istemeyeni bende istemem falan diye konuştu aradan 1 hafta geçti kaynanamın annesi vefat etti ve ben kaynanamı ağlarken görünce içimden bişey koptu sanki dayanamadım yine kabul ettim kaynanamla oturmayı bi ton borcumuz var hepside gecikmeli ev sahibi evden attı atıcak eşim 6 ay boyunca hiç çalışmadı kalkıp iş bile aramadı akrabaları iş bulurdu o işlerde de en fazla 1 hafta çalışırdı yapamıyom edemiyom diye bahanelerle bırakırdı ben niye çalışmıyosun diye sorduğumda sen çalışmıyosun bende çalışmıyorum derdi son 1 aydır çalışıyor bi işe girdi ama annesinin lafıyla eşim beni dinlemez ama annesi bişey desin yada bişey istesin anında yapar sevgiliyken annesi önemli değildi evlendikten sonra önemli oldu nedense?? Bana bağırıyor küfür ediyor bende laflarına katlanamayıp bende ona bağırıyorum çünkü beni hiç anlamıyor anlamak istemiyor belli ben ona bağırınca dövüyor sonrada özür diliyor sarılıyor vs ama benim için hiç bi işe yaramıyor. Eşim çalışmadığı zamanlarda evde para olmayınca askıdan ekmek alırdım sigarasız kalıp etrafa saldırmasın diye giderdim veresiye sigara alırdım bende sigara kullanıyorum kendide kullanıyor ama bana sigara için bile demediği laf kalmıyor ne istiyor benden anlamış değilim her istediğini yapıyorum makyaj yapmama kızar aileme gitmeme kızar akrabalarımla konuşmama kızar birine derdimi anlatsam kızar telefonla oynasam kızar mesela dün ben iş için bi yeri aradım aradığım yerde iş görüşmesine çağırdı bugün için adreside msj olarak attılar ama ben bunu eşime söylemeyi unuttum evin dış kapısı açıkmış onun bile farkında değilim 23 yaşımdayım ama kocam yüzünden hiç aklım başımda değil neyse kapı açık diye iş konusunu söylemeyi unuttum diye kavga çıkardı küfür falan etmeye başladı kendi telefonunu da benim telefonumuda duvara fırlattı önceki telefonumuda böyle bozmuştu zaten üstelik telefonları benim ailem almıştı neyse bende ona bağırmaya başladım çünkü dayanamıyorum artık bariz belli sonra vurmaya başladı dövdü dövdü sonra sarıldı özür diledi sonrada aynı yatağa girip uyumak istedi ama ben kabul etmedim o da mışıl mışıl bişey olmamış gibi yattı uyudu..
Benim artık içimden eşime karşı hiç bişey yapmak gelmiyor boşanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum niye bilmiyorum ama lütfen bana akıl verin yol gösterin çünkü ben artık dayanamıyorum sürekli hasta oluyorum sinirden bütün vücudum sinirden ve stresten dolayı yara oldu lütfen yardımlarınızı bekliyorum...<3

Seni korkutan ne? Düşün bir kalktın annene gittin. Ne yapabilir? Neyi seni korkutuyor bunu bi bul bence

Bunu sürekli düşünüyorum ve dövmesi benim ailemede zarar verecek beni ailemin karşısında dövecek ve benim ailemin elinden hiç bişey gelmiycek hiç bişey yapamıycaklar diye korkuyorum sanırım

Bu menleketin polisi savcisi var.korkun yersiz.seni ondan kimse koruyamazsa devlet korur.kalk annene git.anlattiklarin tobe yarabbim insanlar canavar olmus.

Ailen sana sağıp çıkıyor koşa koşa giderdim boyle bir Ada'mdan. Ben ilk evliliğimde babam istemedi evlendik sonra dayanamadım eve dondum annem gel sesi babam kabul etmedi sonda evden taşındım cok zor hatalarla dolu yıllar geçirdim.

Boşanmış kadın olarak anılmaktanda korkuyorum sanırım ama dediğinizde çok haklısınız ya o beni öldürecek yada ben kendimi..

O evde bu şartlarda yaşamaya cesaret göstermek
ayrılmaktan çok daha zor olsa gerek.

Düşünmen için tek bir sebebin yok.

Çalışmadığını evlenmeden önce anlamamış olman imkansız.
Bir de gidip gizli nikah yapmışsın.

Bile bile lades senin ki.

Ama yinede olsun kocamı seviyorum, özünde iyidir
dememen de birşey.

kendi kendinize evlenebildiğinize göre boşanabilirsinizde..
bu aşktan gözü dönme olayını asla anlayamıycam herhalde..

toparlan dön ailenin evine aç mahkemeni boşan.. bütün ömrünü bu şekildemi geçirmek istiyorsun..

Ayy okurken kalbim sikişti.bide çocuk yap sen bu kadar dayağa kufure bi çocuk yakisir hem bosanmamak için güçlü bir bahanen olmuş olur. Hayir hala o evde nasil duruyosun sen.dayak yerken kafana kafana mi vuruyor seninde hala cesaret demiyorum diyorsun.bagimlilimmi yapti dayakla küfür sende???kaç kurtul daha 23yasindasin çocukta yapmamissin hayret aileden arkada.karsina senin değerini bilen iri elbet cikar.niye hala ordasin bide bonus olarak kaynana tepende.

Bunu sürekli düşünüyorum ve dövmesi benim ailemede zarar verecek beni ailemin karşısında dövecek ve benim ailemin elinden hiç bişey gelmiycek hiç bişey yapamıycaklar diye korkuyorum sanırım
Ailenizin önünde nasıl sizi dövecek Allah aşkına? Nasıl boyle düşünebiliyosun.
Baban hiç mi bişey yapmicak.
Hic olmadı kapıyı açmazsınız eşin olacak adam geldiğinde.
Bunları çekmeye değer mi? Yaşın çok genç. Kimse değişmez anca ömrünü heba edersin bu adamla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…