- 24 Haziran 2011
- 23.265
- 48.183
- Konu Sahibi jeycey1126
Canınızdan korkuyorsanız şuan daha da korkmalısınız yani...
Kaçın gidin o evden hala soruyor musunuz!
Kaçın gidin o evden hala soruyor musunuz!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle bi adama çocuk mu yapacaksın yani
çocuk olursa hayatın daha da çıkmaza girer demedi demeBelki çocuk olursa değişir diyordum başlarda ama Allah büyük o biliyor herşeyi bende gördüm geçte olsa ve çocuk için bi engel koydum yani yapmam o çocuğa yazık olur o kadar vicdansız olamam
bana inandirici gelmedi. askidan ekmek alma sigara meselesi falan
ya aski ne iş anlamadım benbana inandirici gelmedi. askidan ekmek alma sigara meselesi falan
ya aski ne iş anlamadım ben
ya aski ne iş anlamadım ben
ilk defa duydum bunu bakfırınlarda varya bir ekmek alıyorsun 2 parası verip birini askıya bırakıyorsun ..ihtiyacı olan gelip askıdan bir ekmek diyor.
Polis var kuzum ulkede adalet var babanin uzerine yururken babanda hala.yumusak olmayacak geralde degilmi?darp raporu al korkma cesur ol yuz buldu nasilsa dovsede affediyorsun sakin korkma sikayet et boylesinin gucu kadinlara yetoyor bir cacik yapamazAilem çok yumuşak kalpli insanlar bişey yapabileceklerini hiç sanmıyorum açıkçası :s
ilk defa duydum bunu bak
yok hiç raslamadım demek ki bizim burda yokaa bizim burdaki fırınlarda da var..
yazar büyük bir kağıtta askıda 15 ekmek var gibi.. ihtiyacı olan askıdan ister ..
yani ya esaret ya da cesaretBugün benim için kaçış günü o zaman o kadar iyi geldiki soyledikleriniz ve ben ona karşı o kadar pasif kalmışım ki bundan sonra pasif olmamam lazım asıl verdiğim kararın arkasında durmayı o kadar çok istiyorum ki artık boşanmak en doğrusu belli bi ömür bu şekilde geçmez ee benim elimde bu saatten sonra hiç değişmez anca rol yapar
yok hiç raslamadım demek ki bizim burda yok