kocamdan boşanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum...!!

Canınızdan korkuyorsanız şuan daha da korkmalısınız yani...

Kaçın gidin o evden hala soruyor musunuz!

Neye cesaret edemiyorsunuz onu anlamadım. Sıkı sıkıya korunun aman çocuk olmasın.

Belki çocuk olursa değişir diyordum başlarda ama Allah büyük o biliyor herşeyi bende gördüm geçte olsa ve çocuk için bi engel koydum yani yapmam o çocuğa yazık olur o kadar vicdansız olamam
çocuk olursa hayatın daha da çıkmaza girer demedi deme

baştan sona hatalarla dolu bir hayat,o bana baksın diye çalışmayıp akşama kadar kaynana dırdırı dinleyen siz,ve çocuk isteyen eş .cesaret edememek değilde sizinkisi ben eşimi seviyorum bence,adam bile alışmış boşanıcam deyip sadece dille söylüyorsanız bu bile laçkalaşmış artık.siz< gerçekten durumunuzdan rahatsız olsanız cesaret değil ailemde yanımda olmasa kimse tutamaz beni orada ki aileniz de yanınızdaymış yaptığınız hatalara rağmen

Bugün benim için kaçış günü o zaman o kadar iyi geldiki soyledikleriniz ve ben ona karşı o kadar pasif kalmışım ki bundan sonra pasif olmamam lazım asıl verdiğim kararın arkasında durmayı o kadar çok istiyorum ki artık boşanmak en doğrusu belli bi ömür bu şekilde geçmez ee benim elimde bu saatten sonra hiç değişmez anca rol yapar

Ailem çok yumuşak kalpli insanlar bişey yapabileceklerini hiç sanmıyorum açıkçası :s
Polis var kuzum ulkede adalet var babanin uzerine yururken babanda hala.yumusak olmayacak geralde degilmi?darp raporu al korkma cesur ol yuz buldu nasilsa dovsede affediyorsun sakin korkma sikayet et boylesinin gucu kadinlara yetoyor bir cacik yapamaz

Bugün benim için kaçış günü o zaman o kadar iyi geldiki soyledikleriniz ve ben ona karşı o kadar pasif kalmışım ki bundan sonra pasif olmamam lazım asıl verdiğim kararın arkasında durmayı o kadar çok istiyorum ki artık boşanmak en doğrusu belli bi ömür bu şekilde geçmez ee benim elimde bu saatten sonra hiç değişmez anca rol yapar
yani ya esaret ya da cesaret

yani kırıcı olmak istemiyorum ama lütfen bu kadar aciz olmayın yazık degilmi ananıza babanıza yahu ne yapacak ne yapabilir korkuyla hayatmı gecer yapmayın sunu kendinize boşanın yahu boşanın dünyyanın sonu değil ya vay arkadaş ne zormuş kocadan kopmak aldatıldım boşanamam dayak yedim boşanamam seviyorum bosanamam cocuk var bosanamam e yani ne istiyorsun o zaman güzel kardeşim sus otur madem hem o olmaz hem bu olmaz bu ne yahu kadınlar niye bu kadar bağımlı bu evliliğe anlamış değilim.

X