- 12 Mayıs 2020
- 146
- -162
- 46
- 25
- Konu Sahibi birprensannesii
-
Ama çok pişmanDayak atan birine gidip sarıllamazsın zaten kardeşim
Melike derken ?Hiç bir hareketin şiddeti meşrulaştırmaz bu cümle burada kalsın.
Ben senin o malum Melike olayında gördüğüm kadarıyla hala sürekli laf sokan, kavga eden kısaca yorucu biri olarak gözlemledim
Olmuş olmuş,bir bebeği varmış.Çocuk olmamış hayır mı diye düşünmek lazım
Aşk böyle bi şey değil. Kendini kandırma.Şiddett gördüğüm zaman çok ayrılmak istedim ama kendi isteğimle ailemi karşıma alarak evlendiğim için ailem beni hiç bi şekilde desteklemedi ayrılmamıza çok karşılar biz kürdüz Kürtler boşanma ayrılma konularına çok karşı bilirsiniz ben ortaokul mezunuyum ayrılsam ne yaparım nereye giderim ailem beni yaşatmaz korkusuyla devam ettim evet eşime çok aşığım ama aşık olduğum kadar kırgınım ona olan inancım güvenim saygım sıfır ama bi yandan da aşığım kafam çok karışık olanları geçmişte bırakmak istiyorum sıfırdan başlamak istiyorum
Bende öyle düşünüyordum ama ailem kesinlikle ayrılmama karşıydı onların zoruyla devam ettikÇocuk olmamış hayır mı diye düşünmek lazım
Benim çocuğum olmuyordu tüp bebek yapmam gerekiyordu bigün yine çok büyük kavga ettik bu defa bitti dedik ikimizde ertesi gün hamile olduğumu öğrendim süpriz mucize gibi bişiydiŞidetten sonra nasıl çocuk yaptınız? Düzelir diye mi?
Sadece o gün mü çok kötüydü. Önceki yıllar?Benim çocuğum olmuyordu tüp bebek yapmam gerekiyordu bigün yine çok büyük kavga ettik bu defa bitti dedik ikimizde ertesi gün hamile olduğumu öğrendim süpriz mucize gibi bişiydi
Öncede çok kavga ediyorduk ama ailemin zoruyla katlanmaya çalışıyordum son ki kavgada artık ne olcaksa olsun dedim bebeğimi öğrendimSadece o gün mü çok kötüydü. Önceki yıllar?
Hayırlı olsun o zaman ne diyelimOlmuş olmuş,bir bebeği varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?