• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocama yakın davranamıyorum

Ben derdimi anlatamıyorum kimseye geçenlerde yine şiddet gördüm hemde bebeğimin yanında o kadar kötü hissettim utandım ki 10 gün kadar konuşmadım benimle zorla birlikte oluyordu ama hiç bi şekilde özür bile dilemedi.

Şimdi diyceksiniz ne diye birlikte oldunuz ben ona engel olamıyorum gücüm yetmiyor
Burda sadece fiziksel değil cinsel şiddet de var farkındasınız değil mi? Tecavüz yani. Neden kendinize bunu reva görüyorsunuz inanamıyorum. Derhal ayrılın nolur bir bebek büyütüyorsunuz bi de bu adamla. Tiksinç iğrenç biri.

Sevginin var olduğu yerde üstesinden gelinmeyecek hiç bir şey olduğuna inanmıyorum ilk adımı atın ve bir günü kendinize ayırıp her şeyi konuşun bence
Son yazdığına bakarsanız halledilemeyecek şeyler de olduğunu görürsünüz. Adam tecavüzcü bir de. Pislik

Yakın davranmak içinden gelmediği için mi yakın davranamıyorsun yoksa bunca şeyden sonra yakınlık kurmaktan mı çekiniyorsun
Çevremde evli çiftlere bakıyorum birbirlerine öyle güzel bakıyorlar ki canım aşkım diye konuşuyorlar sarılıyorlar biz eşimle göz göze bile gelemiyoruz bazen bi yere çıksak eşimle bebeğimle fotoğraf çekilmek istiyorum ama çekiniyorum ondan çünki isteksiz olduğunu hissediyorum

Kocamı çok seviyorum kendi isteğimizle evlendik gurbete gelin geldim 6 yıllık evliyiz bi bebeğimiz var.

Ben 23 eşim 28 yaşında erken yaşta evlendiği için çok çocuksu hareketlerim olmuş şimdi düşünüyorm da bna nasıl katlanmış diyorum
5 yıl çocuğumuz olmadı.

O kadar çok kavga ediyorduk ki birbirimize hakaretler ediyorduk bna şiddet de uyguluyordu
Aramızda saygı denen bişiy kalmadı şimdi aramız çok iyi mutluyuz ama geçmişte yaşadıklarımız birbirimize ettiğimz hakaretler yüzünden birbirimize canım bile diyemiyoruz sevdiğimizi söyleyemiyorz istediğimiz zaman sarılamıyoruz çekiniyoruz.

Ben eşime sarılmak onu sevdiğimi söylemeyi özledim ama olmuyor ne yapıcağımı bilmiyorum keşke sil baştan başlama şansımız olsa fikirlerinizi alabilirmiyim
Madem çok seviyorsun ve zaman kaybetme kalk şimdi kocana sarıl ve onu çok sevdiğini söyle öyle bi hayatki belki yarın bunu yapmadığına pişman olacaksın ve geç olacak sevgilinize sevdiğinizi söylemekten çekinmeyin arkaşlar hayat 1 gün o da bugün

Burda sadece fiziksel değil cinsel şiddet de var farkındasınız değil mi? Tecavüz yani. Neden kendinize bunu reva görüyorsunuz inanamıyorum. Derhal ayrılın nolur bir bebek büyütüyorsunuz bi de bu adamla. Tiksinç iğrenç biri.
Ayrılma gibi bi şansım yok olsa zaten ayrılırım ama yok bende bebeğim için evliliğimi düzeltmek istiyorum oda benim gibi mutsuz bi çocuk olmasın pskoljisi bozulmasın

Madem çok seviyorsun ve zaman kaybetme kalk şimdi kocana sarıl ve onu çok sevdiğini söyle öyle bi hayatki belki yarın bunu yapmadığına pişman olacaksın ve geç olacak sevgilinize sevdiğinizi söylemekten çekinmeyin arkaşlar hayat 1 gün o da bugün
Ne diyorsunuz siz hanımefendi? Kocası şiddet uygulaya uygulaya sindirmiş kadını. Üstüne bir de evlilik içi tecavüz var, zorla! Siz de diyorsunuz ki, eşine sarıl ve ona onu çok sevdiğini söyle yoksa pişman olursun, vakit kaybetme! Bu nasıl bir kafa ya? Siz böyle mi yapıyorsunuz sizi döven kişilere?

Düzgün okuyun tedavi olmuyordum eşimin ısrarıyla doktora gittim ilk yıl neden bebeğim olmuyor diye normal şartlarda hamile kalamıycağımı söylediler tüp bebek yapabilirmişim kaç doktora gittiysk hepsi aynını dedi 6 yılımızda bebeğimiz oldu
İlk yıldan beri tedavi oluyormuşsunuz işte, demek ki bunlar çocuk yapmayacak kadar büyük sorun değilmiş sizin için. Sorun olsa tedavi durumu da olmazdı.

İlk yıldan beri tedavi oluyormuşsunuz işte, demek ki bunlar çocuk yapmayacak kadar büyük sorun değilmiş sizin için. Sorun olsa tedavi durumu da olmazdı.
Yaa sadece gittim doktora neden çocuğum olmuyor diye tüp bebek yapan lazım dediler tedavi olmadım eşim çok istiyordu ama ben çocuk düşünmüyordum tedavi falan olmadım

Ayrılma gibi bi şansım yok olsa zaten ayrılırım ama yok bende bebeğim için evliliğimi düzeltmek istiyorum oda benim gibi mutsuz bi çocuk olmasın pskoljisi bozulmasın
Hanımefendi, konunuzun açılış mesajında “Şimdi aramız çok iyi.” yazmışsınız.
Ben derdimi anlatamıyorum kimseye geçenlerde yine şiddet gördüm hemde bebeğimin yanında o kadar kötü hissettim utandım ki 10 gün kadar konuşmadım benimle zorla birlikte oluyordu ama hiç bi şekilde özür bile dilemedi.

Şimdi diyceksiniz ne diye birlikte oldunuz ben ona engel olamıyorum gücüm yetmiyor
Bu mesajınızda da geçenlerde yine şiddet gördüm diyorsunuz.,Şiddet bitmemiş, eşinizle aranız çok iyi falan değilmiş demek ki!
Neden boşanma şansınız yok? Okulunuzu bitirin, bir işe girip çalışın bari. Madem boşanma şansınız yok, adamın yanında olmak zorunda hissettiğiniz süreci kendinize yatırım yaparak geçirin. Hiç olmazsa bahaneniz, şu an üniversite okuyorum, çalışamayacağım için ayrılamam, olur. Kızınızı o ortamda büyütüyorsunuz ve maalesef ki psikolojisi iyi olmayacak ama bira büyüyüp sorguladığında deyin ki “Elimde mesleğim yoktu, Okuyup meslek edinmek için çektim. Şu kadar zamanımız var yavrum bu ortamdan kurtulmak için.” Çocuğunuz kendisini çaresiz hissetmez böylece. Annenizi düşünün. Babanız onu aldatıp döverken bir gün deseydi ki “Çocuklarım, hadi gidiyoruz. Bunca zaman mesleğimi elime almak için çektim bu adamı. Şimdi aldım ve işe girdim. Artık bu adama muhtaç değiliz. Kendi pisliğinde boğulsun.”, siz hem annenize saygı duyardınız hem de böyle kötü bir evlilik yapmazdınız. Şu anda bu adamı çekip oturarak çocuğunuza da çaresizliği öğretiyorsunuz. Yazık kızınıza! Kızınızın kaderini değiştirmek sizin elinizde. Ayağa kalkın ve harekete geçin.

Ne diyorsunuz siz hanımefendi? Kocası şiddet uygulaya uygulaya sindirmiş kadını. Üstüne bir de evlilik içi tecavüz var, zorla! Siz de diyorsunuz ki, eşine sarıl ve ona onu çok sevdiğini söyle yoksa pişman olursun, vakit kaybetme! Bu nasıl bir kafa ya? Siz böyle mi yapıyorsunuz sizi döven kişilere?
Detaylı okumadım üzgünüm sonradan fark ettim şiddet olduğunu

ve çok aşıksınız çok seviyorsunuz
mazoşistsiniz sanırım

benim öyle bir bildiğim biri vardı
kocası döver gözlerini morartırdı akşamına adamla sevişirdi

17 yaşında ne evlilik istemesi hadi siz istediniz aileleriniz neden karşı çıkmadı reşit bile değilmişşiniz dayak yemiş ve bana nasıl katlandı dıyorsunuz

Size tecavüz eden adama hâlâ çok aşık olduğunuzu söylüyorsunuz.Kendinizde değilsiniz,ne yaşadığınız farkında değilsiniz.Siddet,kavga, tecavüz var yuva dediğiniz cehennemde.........

Back
X