• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocama yakın davranamıyorum

birprensannesii

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
146
-162
46
25
Kocamı çok seviyorum kendi isteğimizle evlendik gurbete gelin geldim 6 yıllık evliyiz bi bebeğimiz var.

Ben 23 eşim 28 yaşında erken yaşta evlendiği için çok çocuksu hareketlerim olmuş şimdi düşünüyorm da bna nasıl katlanmış diyorum
5 yıl çocuğumuz olmadı.

O kadar çok kavga ediyorduk ki birbirimize hakaretler ediyorduk bna şiddet de uyguluyordu
Aramızda saygı denen bişiy kalmadı şimdi aramız çok iyi mutluyuz ama geçmişte yaşadıklarımız birbirimize ettiğimz hakaretler yüzünden birbirimize canım bile diyemiyoruz sevdiğimizi söyleyemiyorz istediğimiz zaman sarılamıyoruz çekiniyoruz.

Ben eşime sarılmak onu sevdiğimi söylemeyi özledim ama olmuyor ne yapıcağımı bilmiyorum keşke sil baştan başlama şansımız olsa fikirlerinizi alabilirmiyim

Siz barismamissiniz ki,sadece üzerini ortmussusunuz..
Şiddet uygulayip hakaretler savuran bir adamın duzeldigine inandirmissiniz kendinizi.
Ne kadar kendinizi sartlandirsaniz da içinize sinmiyor,kabul edin.
Ki birşeyler kopup gitmişse,parçalanmışsa eskisi gibi olmaz zaten 🤷

Hiç bir hareketin şiddeti meşrulaştırmaz bu cümle burada kalsın.
Ben senin o malum Melike olayında gördüğüm kadarıyla hala sürekli laf sokan, kavga eden kısaca yorucu biri olarak gözlemledim

Şiddett gördüğüm zaman çok ayrılmak istedim ama kendi isteğimle ailemi karşıma alarak evlendiğim için ailem beni hiç bi şekilde desteklemedi ayrılmamıza çok karşılar biz kürdüz Kürtler boşanma ayrılma konularına çok karşı bilirsiniz ben ortaokul mezunuyum ayrılsam ne yaparım nereye giderim ailem beni yaşatmaz korkusuyla devam ettim evet eşime çok aşığım ama aşık olduğum kadar kırgınım ona olan inancım güvenim saygım sıfır ama bi yandan da aşığım kafam çok karışık olanları geçmişte bırakmak istiyorum sıfırdan başlamak istiyorum

Şiddett gördüğüm zaman çok ayrılmak istedim ama kendi isteğimle ailemi karşıma alarak evlendiğim için ailem beni hiç bi şekilde desteklemedi ayrılmamıza çok karşılar biz kürdüz Kürtler boşanma ayrılma konularına çok karşı bilirsiniz ben ortaokul mezunuyum ayrılsam ne yaparım nereye giderim ailem beni yaşatmaz korkusuyla devam ettim evet eşime çok aşığım ama aşık olduğum kadar kırgınım ona olan inancım güvenim saygım sıfır ama bi yandan da aşığım kafam çok karışık olanları geçmişte bırakmak istiyorum sıfırdan başlamak istiyorum
Aşk böyle bi şey değil. Kendini kandırma.

Şidetten sonra nasıl çocuk yaptınız? Düzelir diye mi?
Benim çocuğum olmuyordu tüp bebek yapmam gerekiyordu bigün yine çok büyük kavga ettik bu defa bitti dedik ikimizde ertesi gün hamile olduğumu öğrendim süpriz mucize gibi bişiydi

Back
X