İşte en başından tepki gösterseydin bu hale gelmezdi , ben ilk başta tepki gösterdim daha normalleşmemişken önlem aldım, harcamalar yaptım bak yetmiyor dedim , önce benim ve evimin ihtiyaçları alınacak dedim tatillere gittim hicbirseyden geri kalmadım, yeri geldi kredi çekti baktı yetişmiyor kendi kendine vazgeçti, sen bol bol harca , evine herseyi al , robot süpürge, çeşit çeşit elektrikli aletler , tatilini kimse için iptal etme, bırak kredi çeksin ama o tatile git asla parasına acıma, benim 2 yıla kadar böyle devam etti en son pes etti , durduk yere ailesine acıma duygusu yükleniyor bu erkekler evlenince, düşün eşimin babası memur , evi ve arabası var , biz yeni evliyiz ve özelde çalışıyoruz atanmamışız adam ha bire anasına falan üzülüyordu , ya balayında balık ekmek yedik annem niye yemedi diye hayıflanmıştı
Ben zaten dalga geçerdim eşimle, dalga geçtikçe de absürt davrandığını anladı zamanla , bazen eşime takılıyorum bak akıllı ol ananın evine yollarım seni diyorum
Eşim de aman aman burda rahatım diyor, şuanda düzenimiz, maddiyatimiz ve konforumuz büyük nimet eşim için, öyle öyle kıymetini anlıyorlar, anlamayanı da boşayacaksın ...