Daha iki gün önce babası köyle alakalı eşimle alakasız bir şey için eşimi aramış açık açık para istememiş ama fiyatını söylemiş resmen eşimi yoklamış. Bırakın yani babasının böyle söylemesini , babası geldiği gibi buraya seni götüreyim de bana 3-4 tane tişört al diyem birisi. Her gün başka bi masrafını söyleyip bunu da öde diyen birisi şakayla karışık diyor güya. Zaten çok düşünen insanlar olsa demezler mi oğlum sen artık evlendin, bak bizi bırak ev almaya bak birikim yapmaya bak dünyanın türlü hali var demez mi. Benim ailem asla böyle olmadıgı için belki de bana bunlar okadar garip geldi ki ama demekki bunların yapısı ve hayatları bu şekil diye ses çıkarmadım. Ama artık patladı bu para meselesi eşim gözle göre göre babası çalışmasına rağmen hala ben çalışmasını istemiyorum keşke ben onlara baksam felan demeye başladı . Bunlar kesinlikle normal değil yani ben değil hickimse kabul etmez. Kim neden kocasının ailesine durumları okadar da kötü olmadan bakmak maddi olarak destek olmak ister ki? Üstelik eşim bir memurdan başka bisey değil. Ben çalışmıyorum biz anca geçinirken.