kocam prezervatif takmak istemiyor

ben hiç doğum yapmadan iğne yapacaktım doktor tavsiye etmedi en başta kalp krizi riski var bizim soyda irsi birde dedi daha henüz hamile kalmadığın için tavsiye etmem

Valla ne güzel benim kocamın balayında bile başı ağrıyordu, insanlar ilk 3 ay evimize gelmedi yeni evli diye halbuki bişi olduğu yok, kıyafet yemek makyaj hicbisi ise yaramadı konuşmaya çalıştım ben senle seks için evlenmedim dedi, en son kabullendim ama hala böyle şeyler duyunca içim acıyor. Ama prezervatif konusuna gelince benim eşim bana hapı zorla bıraktırdı, prezervatif ile de gayet ilişki aynı farklı çeşitlerini denedik mesela ama hiç öyle bir etki göremedim, erkekler biraz önyargı oluşturmuş yani prezervatifle de his var hatta lafta gecikmesi lazım o bile fark etmiyor çoğu defa aynı geliyor prezervatifsiz haliyle.
Aa sevgiliykende mi temas azdı yoksa evlendikten sonra mı böyle oldu. Genelde erkekler çok istekli olurlar. Acaba biraz cekiniyormu bazı şeylerden

Yeni evliyiz daha korumak istiyorum
Prezervatif tak diyorum takmıyorum
Takınca zevk alamıyorum diyor.
Ben de hap fln kullanamıyorum alerji yapıyor bende :(
Başka ne yapabilirm
Spiral - aylık igne- deri altı implant

Aylık iğne ve spiral devlet tarafından ücretsiz karşılanıyor. Deri altı imlanpt da koluna yerleştiriliyor. Doğum yapmayana spiral takılır mı bilmiyorum ama doktoruna sor.

Not. Prezervatifin binbir cesitlisi çıktı. Ten tene var denesin. Ama sen esine güvenme yine de.

Aa sevgiliykende mi temas azdı yoksa evlendikten sonra mı böyle oldu. Genelde erkekler çok istekli olurlar. Acaba biraz cekiniyormu bazı şeylerden
Sevgiliyken fazla cüretkardı. Beni de bu etkilemişti aslında. Yani benden ne kadar çok etkileniyor ki hiçbir şey düşünmüyor her istediğimi yapmaya çalışıyor diye düşünüyordum. Evliliği de uzatmadık yani daha rahat olalım diye. Gel gör ki bambaşka oldu. Bilsem elimden geldikçe sevgili takılırdım.

Prezervatiften eşimden çok ben rahatsız oluyorum ama ilaç kullanmayı da hiç istemiyorum mecbur prezervatif kullanıyoruz yapacak bir şey yok işin ciddiyetini anlatın. En azından yumurtlama zamanı kesinlikle kullanın riske atmayın.

Back
X