- 28 Ekim 2022
- 8.294
- 22.306
- 278
- 29
- Konu Sahibi monachopsisss
Biliyorum farkındayım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum farkındayım.
O geri çekilme yöntemi korunma yöntemi değil zevk suyu ile bile hamile kalma ihtimali çok yüksekicinize bosalmasin.
Disariya versin.
Yani dikkat etsin.
baska bi tarafa bosalsin.
Biz cocuk dusunmedigimiz zamanlar öyle yapardık. En eski zamanlarda. Bazende kılıf takardi.
Senin yaşın kaç yaşı küçük eşimin derkenEvet ondan bakarım artk takması lazım daha yeniyiz 2 aydir bide yaşı da küçük eşimin 20 yaşında
AnladmO geri çekilme yöntemi korunma yöntemi değil zevk suyu ile bile hamile kalma ihtimali çok yüksek
Aa sevgiliykende mi temas azdı yoksa evlendikten sonra mı böyle oldu. Genelde erkekler çok istekli olurlar. Acaba biraz cekiniyormu bazı şeylerdenValla ne güzel benim kocamın balayında bile başı ağrıyordu, insanlar ilk 3 ay evimize gelmedi yeni evli diye halbuki bişi olduğu yok, kıyafet yemek makyaj hicbisi ise yaramadı konuşmaya çalıştım ben senle seks için evlenmedim dedi, en son kabullendim ama hala böyle şeyler duyunca içim acıyor. Ama prezervatif konusuna gelince benim eşim bana hapı zorla bıraktırdı, prezervatif ile de gayet ilişki aynı farklı çeşitlerini denedik mesela ama hiç öyle bir etki göremedim, erkekler biraz önyargı oluşturmuş yani prezervatifle de his var hatta lafta gecikmesi lazım o bile fark etmiyor çoğu defa aynı geliyor prezervatifsiz haliyle.
Benim 21 onun 20Senin yaşın kaç yaşı küçük eşimin derken
Evet kullananlar var implant mesela koldan takılıyor onu tercih ediyorlar.Doğum yapmamış kadınlar kullanıyor mu ben hiç kullanmadım şahsen.![]()
Evet kullananlar var implant mesela koldan takılıyor onu tercih ediyorlar.
Aynen kadın olmak gerçekten çok zor.Erkekler işin zevk kısmında hepuff hersey illa bize monte deseneerkoların rahatı bozulmasın.
Spiral - aylık igne- deri altı implantYeni evliyiz daha korumak istiyorum
Prezervatif tak diyorum takmıyorum
Takınca zevk alamıyorum diyor.
Ben de hap fln kullanamıyorum alerji yapıyor bende
Başka ne yapabilirm
Aynen kadın olmak gerçekten çok zor.Erkekler işin zevk kısmında hepkeşke bir şeyleride onlara taka bilsek içimiz soğur en azından.
![]()
Sevgiliyken fazla cüretkardı. Beni de bu etkilemişti aslında. Yani benden ne kadar çok etkileniyor ki hiçbir şey düşünmüyor her istediğimi yapmaya çalışıyor diye düşünüyordum. Evliliği de uzatmadık yani daha rahat olalım diye. Gel gör ki bambaşka oldu. Bilsem elimden geldikçe sevgili takılırdım.Aa sevgiliykende mi temas azdı yoksa evlendikten sonra mı böyle oldu. Genelde erkekler çok istekli olurlar. Acaba biraz cekiniyormu bazı şeylerden
SpiralYeni evliyiz daha korumak istiyorum
Prezervatif tak diyorum takmıyorum
Takınca zevk alamıyorum diyor.
Ben de hap fln kullanamıyorum alerji yapıyor bende
Başka ne yapabilirm