- 19 Mayıs 2020
- 46.821
- 209.763
- 548
Baktı yakasından düşeceği yok para para diye ölecekler maaile, borçla korkutup boşamış ahahaha sinirim bozuldu.Ne gönlü yahu öyle olsa borç var diye boşanmazdiniz yahu.
Kocam kandırmış seni haberin yok.
Gelin melin derken yeni eşiyle çıkar ortaya görürsün o zaman.
Ay benim bile canıma yettin, üst üste yakalasan da inanmayacaksın, ayrıca o senin kocan değil, boşanmışsınız siz. Git başka şeylere odaklan kurcalama artık.Gelinimiz kocama "seni sevmiştim" diyerek itirafta bulunmuştu.. Esim reddetmisti.. Ama ben esimin uzun bakışlarını yakalamistim yuzunun kızarmasıni i. Bilenler bilir.
Geçmiş konularımi okuyun lütfen..
Gelinimize ve erkek kardeşime kullanmadığımiz yayla evine ayarlamisti, gelinimizle ortak islerimiz var, bana" isleri yapsın heryere davalara kostursun diye yayla evini verdim sanki tapusunu mu verdim" dedi..
Gelinimize ufak jestleri abi ayağına duygusal konularını görüyorum.. Erkek kardesim aşırı kıskanç, kocam korkar ondan, ben borclar nedeniyle boşandım, ama esim hala bizimle ilgili.. yanimizda kalıyor farkli odada, arada ben istemedigimde baska daireye gidiyor..
Esimin annesinin gelinin oldugu şehirde evi var, annesi öldü 2019 da.. Gorumcem değerli eşyalarını aldi kapisini kapattı, esim memlekete gidince bu evde kalıyor..itiraftan önce esim geline "o evi temizlet, kullanin, kalın, havalandirin, annemin eşyaları sana emanet" demis...
Bu itiraftan sonra esim erkek kardeşimi aramis "o ev tozlandi, annemin eşyaları dağıtılmadi hala, o evle ilgilen, ama annemin ic camasirlari da var" demis, erkek kardeşimin dokunmayacagini biliyor, dolaylı olarak geline haber gönderiyor değil mi? Ve erkek kardesim bana o eve gelinle gideceklerini gelinin o evi düzelteceğini söyledi. Kizlar cok yorgunum.. Kocamin cinsel problemleri var kocam gelini gönülsüz mu reddetmis, onu mu seviyor?
Pamuk sanırım. eşi boşanalım sonra tekrar evlenirizdeyip boşamıştı tazminatsız
Bedeviydi bence. Olayi hatirliyoruz bak, ayni kisiden bahsettigimiz cok net ama kisiden emin olamiyoruzPamuk sanırım. eşi boşanalım sonra tekrar evlenirizdeyip boşamıştı tazminatsız
Kiz Sahra bedevi mi cikti? Ama yazim tarzlari cok farkliBaska turlu kadin asla bosanmazdi bence. Borc bitince evleniriz vs demistir. Ikisininde konusu cok benziuor ya
Kiz Sahra bedevi mi cikti? Ama yazim tarzlari cok farkli
Aynen yaaa, borc olayini simdi ogrendim ben de ve her sey oturdu kafamdaBaktı yakasından düşeceği yok para para diye ölecekler maaile, borçla korkutup boşamış ahahaha sinirim bozuldu.
Onun üyeliklerini dökeraen içinde bedevi nicki de vardırBedeviydi bence. Olayi hatirliyoruz bak, ayni kisiden bahsettigimiz cok net ama kisiden emin olamiyoruz
Sizin ki konulu film gibi baya ama gençler buraları atlatarak filme geçiyor genellikle haberiniz olsun .Gelinimiz kocama "seni sevmiştim" diyerek itirafta bulunmuştu.. Esim reddetmisti.. Ama ben esimin uzun bakışlarını yakalamistim yuzunun kızarmasıni i. Bilenler bilir.
Gelinimize ve erkek kardeşime kullanmadığımiz yayla evine ayarlamisti, gelinimizle ortak islerimiz var, bana" isleri yapsın heryere davalara kostursun diye yayla evini verdim sanki tapusunu mu verdim" dedi..
Gelinimize ufak jestleri abi ayağına duygusal konularını görüyorum.. Erkek kardesim aşırı kıskanç, kocam korkar ondan, ben borclar nedeniyle boşandım, ama esim hala bizimle ilgili.. yanimizda kalıyor farkli odada, arada ben istemedigimde baska daireye gidiyor..
Esimin annesinin gelinin oldugu şehirde evi var, annesi öldü 2019 da.. Gorumcem değerli eşyalarını aldi kapisini kapattı, esim memlekete gidince bu evde kalıyor..itiraftan önce esim geline "o evi temizlet, kullanin, kalın, havalandirin, annemin eşyaları sana emanet" demis...
Bu itiraftan sonra esim erkek kardeşimi aramis "o ev tozlandi, annemin eşyaları dağıtılmadi hala, o evle ilgilen, ama annemin ic camasirlari da var" demis, erkek kardeşimin dokunmayacagini biliyor, dolaylı olarak geline haber gönderiyor değil mi? Ve erkek kardesim bana o eve gelinle gideceklerini gelinin o evi düzelteceğini söyledi. Kizlar cok yorgunum.. Kocamin cinsel problemleri var kocam gelini gönülsüz mu reddetmis, onu mu seviyor?
Abla naptın? İçki, sigara ve uyuşturucyu aynı anda mı aldın? Ot mu içtin? Birinin günahına girip beddua mı aldın? Sen ne yaptın? Bu nasıl konu? Bir kere Türkçemiz can çekişiyor, onu bi sal. İkincisi eski eşiniz annemin iç çamaşırları var deyince niye geline mesaj gönderiyor olsun. Daha tuhaf olan şey eski kocanızın annesinin iç çamaşırı konusunu açması. Abooo ya aslında sizin erkek kardeşinize mesaj göndermek istemişse. Ajbajsnahsh. Allah’ım sana geliyorumGelinimiz kocama "seni sevmiştim" diyerek itirafta bulunmuştu.. Esim reddetmisti.. Ama ben esimin uzun bakışlarını yakalamistim yuzunun kızarmasıni i. Bilenler bilir.
Sana helal olsun, matruska gibi uyeyi doktu lap diye. Biz katiple oyle bedevide oyalanaduralimOnun üyeliklerini dökeraen içinde bedevi nicki de vardır
Nxnxnx suan kendmi hc kk de hissedemiyorm whatsapp akısına döndü olaylar olaylaaarO olmayabilir ama hayatlari cok benziyo ya
Nxnxnx suan kendmi hc kk de hissedemiyorm whatsapp akısına döndü olaylar olaylaaar
Zor bir durumun içinde değilsin, adamın yakasından düşmüyorsun, olay bu, fizana kadar uzadı boynuzların, bas tekmeyi gitsin.Herkes dalga geçiyor benle konuyla..cok zor bir durumun içerisindeyim.. Bu yazdığınız alay degil dimi
Neyse kaynananın donları muahbbetimizi artırdıAhsha tum kk tek yürek birbirini alintiliyo. Herkes bu anı beklemis
Bu gelin mevzusunun çoğu da hayal ürünü olabilir hep aynı şeyleri yazıyorum ama bana öyle geliyor. Az daha adama acıyacağım ben.Baktı yakasından düşeceği yok para para diye ölecekler maaile, borçla korkutup boşamış ahahaha sinirim bozuldu.
Ay adamin çükübiki bozuk, gönlü gelinde, borcu da var donu delik. Sal adami gitsin be
Ay adamin çükübiki bozuk, gönlü gelinde, borcu da var donu delik. Sal adami gitsin be
Ahsha tum kk tek yürek birbirini alintiliyo. Herkes bu anı beklemis
Ne borcu be? Bahanesi oBu gelin mevzusunun çoğu da hayal ürünü olabilir hep aynı şeyleri yazıyorum ama bana öyle geliyor. Az daha adama acıyacağım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?