- 30 Mart 2009
- 13.973
- 62.701
Eh alacagi coksa bu dunyadaTahsilatini mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eh alacagi coksa bu dunyadaTahsilatini mi
Kiz madem bosanik ne bu kocam da kocam gelin de gelin. Ayrica nasi olmus da bosamis hayret
Bzbzbz vergi memuru gbi geldinTahsilatini mi
Kesin adam bosamistir, yetheeeeer diyerekKiz madem bosanik ne bu kocam da kocam gelin de gelin. Ayrica nasi olmus da bosamis hayret
Brnim de tahsilatimi affetsinler insallah bxbxbEh alacagi coksa bu dunyada
Aynen aynenBedevide oyle bosanmamis miydi. Adam yeniden evleniriz diye kandirmisti?
Amin bro aminBrnim de tahsilatimi affetsinler insallah bxbxb
Sahra bosamazdi nasi olmus hayretKesin adam bosamistir, yetheeeeer diyerek
Brnim de tahsilatimi affetsinler insallah bxbxb
Borcu yoktur yazısı istemeyi unutmaBrnim de tahsilatimi affetsinler insallah bxbxb
Aklıma feci yattı. Bu safoşu da borçlar var diye kandırmış adam.Bedevide oyle bosanmamis miydi. Adam yeniden evleniriz diye kandirmisti?
Ben de saskinim, pek riza ile olmamis sanki bu bosanmaSahra bosamazdi nasi olmus hayret
Benim icin tahsilat yeterli panpa jxbxO affedilen sen tahsilat degil ama yinede sen bilirsin ajxhxh
Bak ben bu kısmı geçmişte kaçırmışım. Sadece kağıt üstünde bir boşanma gibi borçlar nedeniyle diyorsunuz ama bir yandan da farklı odada kalıyor diyorsunuz. Boşanmanız tam olarak nasıl bir boşanma?ben borclar nedeniyle boşandım, ama esim hala bizimle ilgili.. yanimizda kalıyor farkli odada, arada ben istemedigimde baska daireye gidiyor..
Ne gönlü yahu öyle olsa borç var diye boşanmazdiniz.Gönlümüz bir diyordum, öyle diyor ben cok yorgunum
Aynen aynen
Pamuk sanırım. eşi boşanalım sonra tekrar evlenirizdeyip boşamıştı tazminatsızYok yok o yeni esi kabullenmeyendi. Bir tane de bosandigini kabullenmeyen vardi, esinin eskiden yaptiklari icin konu acip duruyordu, yeni yasanmis gibi. Ay o kimdi yaaa? Bedevi miydi
Fahri boşanmaBak ben bu kısmı geçmişte kaçırmışım. Sadece kağıt üstünde bir boşanma gibi borçlar nedeniyle diyorsunuz ama bir yandan da farklı odada kalıyor diyorsunuz. Boşanmanız tam olarak nasıl bir boşanma?
Zaten benim bülbül ötmüyo sen de horluyon ben yastigimi aldim gidiyom demis olabilirBak ben bu kısmı geçmişte kaçırmışım. Sadece kağıt üstünde bir boşanma gibi borçlar nedeniyle diyorsunuz ama bir yandan da farklı odada kalıyor diyorsunuz. Boşanmanız tam olarak nasıl bir boşanma?