- 15 Şubat 2015
- 13.288
- 46.741
E ama oyle degil mi? Ustelik iki erkekte birbirinin varligindan haberdar ve buna raziOyle olmez fuze at istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E ama oyle degil mi? Ustelik iki erkekte birbirinin varligindan haberdar ve buna raziOyle olmez fuze at istersen
Cukleri calisiyor mu senden ondan haber ver ansbakhzsE ama oyle degil mi? Ustelik iki erkekte birbirinin varligindan haberdar ve buna razi
Sahra nin kardesine de mi yürümüs adam???E ama oyle degil mi? Ustelik iki erkekte birbirinin varligindan haberdar ve buna razi
Cukleri calisiyor mu senden ondan haber ver ansbakhzs
Sahra nin kardesine de mi yürümüs adam???
Oha dedim fantaziye bak. Sülalede adam birakmadi hxgdgdgYaaa corba yaptin yine qjshah sahranin kardesi, sahranin kocasiyla kendi karisinin iliskisini biliyo
Calismasa o kadin onlari barindirir mi etrafinda senceCalisiyosa gelini tebrik eder, basarilarinin devamini dilerim ahsha
Paranoid şizofreniye benziyor sanki, inşallah sadece senaryodur da böyle şeyler çıkmaz altındanBu gelin mevzusunun çoğu da hayal ürünü olabilir hep aynı şeyleri yazıyorum ama bana öyle geliyor. Az daha adama acıyacağım ben.
Calismasa o kadin onlari barindirir mi etrafinda sence
Kiz ben portakalda vitamindim Sahranin kocasi geline yanikti. Bence gercek hepsiParanoid şizofreniye benziyor sanki, inşallah sadece senaryodur da böyle şeyler çıkmaz altından
Ah pandam uzumlu kekimBenim dişil enerji dusuk herhalde. Inanamadim yani ahshs
HELAAAAAAAL ben görmemişim onu. Bunca yıl tırmalayıp döndürdü yani adamı, kadın milletinden korkulur vallahiKiz onlar barismis ayni evdeler
Dilini ısır kıcını kaşi jxhxhHELAAAAAAAL ben görmemişim onu. Bunca yıl tırmalayıp döndürdü yani adamı, kadın milletinden korkulur vallahi
Korkan halleri bu, ateizme falan dönseler vay halimizeHer haltı da korkanlar yiyor zaten , Allah'tan korkuyorlar korkmazlarsa ne yapacaklar acaba
Aklin yolu bir aynisini düsündüm haciKardeşi kıskançmış ya, Sahra’nın eski kocasını gelinden yani karısından kıskanıyor olabilir. Konu sahibi, sen gelini bırak, eski kocan habire kardeşinle konuşuyor, bunda bir iş var sanki.
Allah tahsilatlarini affetsinKorkan halleri bu, ateizme falan dönseler vay halimize