- 9 Ağustos 2021
- 14.971
- 50.914
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic yüzü gülmedi şu kadinin senelerdir gelin gelin diye hem kendini yedi hem beni hem herifi yedi. Bahtsiz talihsiz Sahra gelinin mi oldu simdi gül gibi herifYaaa ne cuku bozugu sekerim. Erkkeler cuklerinin bozulma ihtimalini duyunca bile deliriyolar. Adamda para da var. Ticaretle ugrasiyomus. Kredi cekmis, 2 tane cek odeyememis bunuda abarta abarta anlatmistir. Ticari isler boyle. 6 ay sonra odeyemedigi çekin 2 katini kazaniyolar. Arada sahrayi kandirmis iste. Tabi ortada borc oldugu icin eli bos bosanmistir sahra
Sarı manolya eski adı, sonraki pamuk pamuk muydu? Adamın 3. Karısıydı, yine evleniriz bir süre ayrı kalalım diye dımdızlak anlaşmalı boşamıştı. Durup durup 4.ye evlenir mi diye konu açıyorduYok yok o yeni esi kabullenmeyendi. Bir tane de bosandigini kabullenmeyen vardi, esinin eskiden yaptiklari icin konu acip duruyordu, yeni yasanmis gibi. Ay o kimdi yaaa? Bedevi miydi
Ne borcu be? Bahanesi o
Tabi ki adama aciyoruz, hale bak, adam sonunda gercek askina kavusacak az kaldi
Kiz onlar barismis ayni evdelerSarı manolya eski adı, sonraki pamuk pamuk muydu? Adamın 3. Karısıydı, yine evleniriz bir süre ayrı kalalım diye dımdızlak anlaşmalı boşamıştı. Durup durup 4.ye evlenir mi diye konu açıyordu
Ayyyy evet iste o oSarı manolya eski adı, sonraki pamuk pamuk muydu? Adamın 3. Karısıydı, yine evleniriz bir süre ayrı kalalım diye dımdızlak anlaşmalı boşamıştı. Durup durup 4.ye evlenir mi diye konu açıyordu
Nasi böyle mahallenin pacoz cekirdekli teyzesi ciktim ben de tuh Allah belami vermesin bxhxhxKiz onlar barismis ayni evdeler
Hic yüzü gülmedi şu kadinin senelerdir gelin gelin diye hem kendini yedi hem beni hem herifi yedi. Bahtsiz talihsiz Sahra gelinin mi oldu simdi gül gibi herif
gaziyla olmasa bile ona kavusmak icin bosandi tabisiAy adam gelinin gaziyla bosanmis olmasin?
Her haltı da korkanlar yiyor zaten , Allah'tan korkuyorlar korkmazlarsa ne yapacaklar acabaBen buna bir müddet gülerim.
Kardesi çok kıskanç olduğu içün o kavuşma gerçekleşebilemez bi kereNe borcu be? Bahanesi o
Tabi ki adama aciyoruz, hale bak, adam sonunda gercek askina kavusacak az kaldi
gaziyla olmasa bile ona kavusmak icin bosandi tabisi
Bari kaynanasinin donunu, kurutemizlemede ki perdeleri alaydi bxvxvxAy mal mulk almadan bosanmasina uzuldum ben. Protokolüne baksak kimbilir nelerden vazgecmistir. Ahh ah
Rüyasında boşamış olabilir yoksa dava üzerine 600 konu açardı kiraz gibi bu daKiz madem bosanik ne bu kocam da kocam gelin de gelin. Ayrica nasi olmus da bosamis hayret
Sana oyle geliyor, kadin plani coktan yapmistir bekle bakKardesi çok kıskanç olduğu içün o kavuşma gerçekleşebilemez bi kere
Oyle olmez fuze at istersenGelinde az degil. Evde bitane, kapida bitane. Harem kurmus gununu gun ediyo
Vallaha dogru diyoRüyasında boşamış olabilir yoksa dava üzerine 600 konu açardı kiraz gibi bu da
Ay adamin çükübiki bozuk, gönlü gelinde, borcu da var donu delik. Sal adami gitsin be