Hah bak yine damlamışsınız buraya :). Lütfen analiz kasmak gibi 16 yaş grubu sosyal medya kavramları kullanmayın o üstün entellektüel seviyeniz koruyun. Ben hiçbirşey kasmam. Sizin gibi kendimi olduğumdan farklı gösterme çabam hiç yok. Bak hala benim sayfamdasınız. Niye istenmediğiniz yerde bulunma israrınız? Üstelik şampiyon sizsiniz dedim. Nasıl rahatlatayım sizi?Bana 5 dk da bu kadar analiz kasacaginiza, esinize kassaydiniz da bastan nasil biri oldugunu anlayip bu hallere dusmeseydiniz keske
kac sene once bizim okulda kadrolular 4bin aliyoruz diyorlardi. Kadro mu cikmiyor acabadoktora yapmis akademik bir iste calisan bir insan maasimi bu gercekten
esiniz sizden para sakliyor olabilir mi ???
hiç alakası yok. ayağını yorganına göre uzatsaydınız gayet iyiydiniz. ev borcu varken yardım edemez tabi. ozaman borcun bitmesini beklicektin. babanın aldığı evde yaşıcaktın. daha sonra herkes düze çıkınca girecektin borca. şu annelerden babalardan el çekin ya artık. armut piş ağzıma düş derdindesiniz. senden kaynaklı senden eşinden de değil. kendini eşinin ailesiyle yarıştırma. biz genciz en iyisi bizim olsun modundasın. karşı taraf taviz vermeyince zoruna gitmiş kusura bakma. görende sanki sokakta kaldılar sanır. baban ev almasa kirada da oturabilirdin. gözün olmasın birilerinin evinde. zaten ölünce mala mülke konacaksınız. bırakında yaşarken istediği gibi evde otursunlar gözünüz olmasınYani oğluna sırtını dönerdin, lüks yerde yaşayacağım diye? İlginç. Ben yapamazdım o yüzden bana garip geldi. Neyse tabiki herkes aynı fikirde olmak zorunda değil.
Ah ironi de yaparmış. Ne sevimli. Pucca diye bir yazar var bilirsiniz. Birgün bu k.klübündeki sizin gibi kadınlar için bir yorum yazmıştı. Kadınlar dert paylaşmaya yazıyorlar, ama orda ne kadınlar var bir görseniz kadının kadına yaptığımı diye.. bul ve oku.Ya eşinin ailesi tam cimri, ne demek 700.000 liralık evde oturmak. Ben olsam onların yerinde o evi satar iki adet 350.000 liralık ev alır, tekini size veririm. Ayrıca ayda 1000 lira da çocuk yardımı yollarım. Sonuçta onların torunu. Çalışmak zorunda da değilsin tatlım, sen yıllarca çalıştın çocuk doğurdun büyüttün baban da ev verdi, artık keyif yapma zamanın geldi, çok çile çektin.
Eşin de tam bir sümsük bence işten ayrılsın ayda 10.000 euro kazanabileceği işe girsin, çünkü öyle iş çok havada kaparlar.
Allah onun ailesini bildiği gibi yapsın, demek size yardım etmemek
Evet henüz çıkmadı eşim bu bir süreç geçicek diyip duruyor.kac sene once bizim okulda kadrolular 4bin aliyoruz diyorlardi. Kadro mu cikmiyor acaba
Ben de üzülüyorum ona. Bu kadar çalışmaya emeğinin karşılığını alamıyor.Ben nedense eşinize çok üzüldüm. Adam gece gündüz çalışıyor yine de yaranamıyor size
Resmen her konuda yetersizlikle suçluyorsunuz onu. Daha ne yapsın? 7/24 mü çalışsın?
Ah ironi de yaparmış. Ne sevimli. Pucca diye bir yazar var bilirsiniz. Birgün bu k.klübündeki sizin gibi kadınlar için bir yorum yazmıştı. Kadınlar dert paylaşmaya yazıyorlar, ama orda ne kadınlar var bir görseniz kadının kadına yaptığımı diye.. bul ve oku.
insallah,kadrolular cok iyi aliyorEvet henüz çıkmadı eşim bu bir süreç geçicek diyip duruyor.
Adamın koynuma gelmediğini (kusura bakmayın aynı avamlığınızla cvp veriyorum ama) nerden biliyorsunuz? Başımızdamı beklediniz? Ben arkadaş gibi görüyorum diyorum o beni öyle görüyor demiyorum. Bizim ülkemizin en büyük sorunu sizin gibi kadınlar. Çok şahaneyim çalışıyorum kimseden biley beklemiyorum çok akıllıyım, ironide yaparım çok kültürüyüm vs bak edep adap milletin koynuna burnunuzu sokana kadar. Bir kadın derdini paylaşıyor. Aynı fikirde olmayabilirsin ama bunu bak ben ne şahaneyim EGO’su altında değil, derdi olan insana laf sokarak değil, saygılı ve empati kurarak yaparsanız aynı üslupla karşılığını alırsınız.Ben senin duymak istediğin cevabı verdim.
Bence kocana da sürekli böyle yetersiz imajı çiziyorsun adam koynuna bile gelmiyor baksana
Ornek gosterdigin kadina bak puccaymis :))) hahahaAh ironi de yaparmış. Ne sevimli. Pucca diye bir yazar var bilirsiniz. Birgün bu k.klübündeki sizin gibi kadınlar için bir yorum yazmıştı. Kadınlar dert paylaşmaya yazıyorlar, ama orda ne kadınlar var bir görseniz kadının kadına yaptığımı diye.. bul ve oku.
İnşallah ne diyeyim .. verilen bunca emeğe çekilen sıkıntılara değsin.insallah,kadrolular cok iyi aliyor
Kadının bu konudaki analizi güzel. Okuyun biaraOrnek gosterdigin kadina bak puccaymis :))) hahaha
Ben senin duymak istediğin cevabı verdim.
Bence kocana da sürekli böyle yetersiz imajı çiziyorsun adam koynuna bile gelmiyor baksana
Bi kac kez sacma sapan yorumuna denk geldim, tam bi maydonoz. Magazin sayfalarinda instada yorum yapsin anca. Kendi mutsuzmus herkesi kendi gibi saniyo. Cok entel cokKadının bu konudaki analizi güzel. Okuyun biara
Adamın koynuma gelmediğini (kusura bakmayın aynı avamlığınızla cvp veriyorum ama) nerden biliyorsunuz? Başımızdamı beklediniz? Ben arkadaş gibi görüyorum diyorum o beni öyle görüyor demiyorum. Bizim ülkemizin en büyük sorunu sizin gibi kadınlar. Çok şahaneyim çalışıyorum kimseden biley beklemiyorum çok akıllıyım, ironide yaparım çok kültürüyüm vs bak edep adap milletin koynuna burnunuzu sokana kadar. Bir kadın derdini paylaşıyor. Aynı fikirde olmayabilirsin ama bunu bak ben ne şahaneyim EGO’su altında değil, derdi olan insana laf sokarak değil, saygılı ve empati kurarak yaparsanız aynı üslupla karşılığını alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?