Kocam mi? Ev arkadaşım mı? Çocuğum mu?

Bana 5 dk da bu kadar analiz kasacaginiza, esinize kassaydiniz da bastan nasil biri oldugunu anlayip bu hallere dusmeseydiniz keske
Hah bak yine damlamışsınız buraya :). Lütfen analiz kasmak gibi 16 yaş grubu sosyal medya kavramları kullanmayın o üstün entellektüel seviyeniz koruyun. Ben hiçbirşey kasmam. Sizin gibi kendimi olduğumdan farklı gösterme çabam hiç yok. Bak hala benim sayfamdasınız. Niye istenmediğiniz yerde bulunma israrınız? Üstelik şampiyon sizsiniz dedim. Nasıl rahatlatayım sizi?

Yani oğluna sırtını dönerdin, lüks yerde yaşayacağım diye? İlginç. Ben yapamazdım o yüzden bana garip geldi. Neyse tabiki herkes aynı fikirde olmak zorunda değil.
hiç alakası yok. ayağını yorganına göre uzatsaydınız gayet iyiydiniz. ev borcu varken yardım edemez tabi. ozaman borcun bitmesini beklicektin. babanın aldığı evde yaşıcaktın. daha sonra herkes düze çıkınca girecektin borca. şu annelerden babalardan el çekin ya artık. armut piş ağzıma düş derdindesiniz. senden kaynaklı senden eşinden de değil. kendini eşinin ailesiyle yarıştırma. biz genciz en iyisi bizim olsun modundasın. karşı taraf taviz vermeyince zoruna gitmiş kusura bakma. görende sanki sokakta kaldılar sanır. baban ev almasa kirada da oturabilirdin. gözün olmasın birilerinin evinde. zaten ölünce mala mülke konacaksınız. bırakında yaşarken istediği gibi evde otursunlar gözünüz olmasın

Son düzenleme:
Ah ironi de yaparmış. Ne sevimli. Pucca diye bir yazar var bilirsiniz. Birgün bu k.klübündeki sizin gibi kadınlar için bir yorum yazmıştı. Kadınlar dert paylaşmaya yazıyorlar, ama orda ne kadınlar var bir görseniz kadının kadına yaptığımı diye.. bul ve oku.

Benim şahsi fikrim ; belli bir yaşa gelmiş insanların başkalarından medet umması(özellikle ailelerden)sadece evliliği yıpratır. Neden size yardım etsinler ki! İnsanlar bu zamana kadar ihtiyaçlarınızı karşılamış sizi kendi başınıza hayatta kalabilecek hale getirmişler. Bundan sonra özellikle 30 yaş üstü bir insana ne sebeple maddi yardımda bulunsunlar.
Sizin aileniz size yardım teklif ettiğinde de kabul etmeyecektiniz. Ayrıca Sanırım eşiniz Araştırma görevlisi benim bildiğim bu kadrodakiler 4000 civarı bir maaş alıyorlar.
Ha bir de çalışmanız tabi ki gerekli maddi olarak bir adama sırtınızı vermiş gibi duruyorsunuz. O yapsın o etsin derdindesiniz ama bu konuda haklı olduğunuzu düşünüyorum Eşinizin hatası ise ev hayatını tamamen size yıkmış. Ev işleri , çocuk bakımı vs. Şimdi siz hem çalışıp hem de bu sorumlulukları aynı oranda alırsanız bu sizi yıpratır. o sebeple ev ve çocuk sorumluluğunu paylaşmadığınız sürece çalışmamanız en doğrusu.

Ben senin duymak istediğin cevabı verdim.

Bence kocana da sürekli böyle yetersiz imajı çiziyorsun adam koynuna bile gelmiyor baksana

Ben senin duymak istediğin cevabı verdim.

Bence kocana da sürekli böyle yetersiz imajı çiziyorsun adam koynuna bile gelmiyor baksana
Adamın koynuma gelmediğini (kusura bakmayın aynı avamlığınızla cvp veriyorum ama) nerden biliyorsunuz? Başımızdamı beklediniz? Ben arkadaş gibi görüyorum diyorum o beni öyle görüyor demiyorum. Bizim ülkemizin en büyük sorunu sizin gibi kadınlar. Çok şahaneyim çalışıyorum kimseden biley beklemiyorum çok akıllıyım, ironide yaparım çok kültürüyüm vs bak edep adap milletin koynuna burnunuzu sokana kadar. Bir kadın derdini paylaşıyor. Aynı fikirde olmayabilirsin ama bunu bak ben ne şahaneyim EGO’su altında değil, derdi olan insana laf sokarak değil, saygılı ve empati kurarak yaparsanız aynı üslupla karşılığını alırsınız.

Ornek gosterdigin kadina bak puccaymis :))) hahaha

Konu sahibi herkese atar gider yapiyosun burda ama konu acip dertlenen sensin. Dogru snlatiyolar anlamiyosun, ironi anlamiyosun.. kimseyide begenmiyosun.. sizin gibj kadinlar derken? Anladik dertlisin herkesin var dertleri ama herkese bu kadar atar gider yapmana gerek yok. Millet kendi penceresinden bakip yorum yapiyo.

Ben size sizin tarzınızla cevap verdim. Sizin istediğiniz cevapları vermeyenlere hep bir sataşma halindesiniz. Gidin kocanızla, kocanızın ailesiyle konuşun bu meseleleri.

Normalde kimseyle tartışmam, şu forumda kimseyi aşağılayacak ya da incitecek mesaj yazmamışımdır. Demek ki bana bunu siz yazdırdınız.

Ayrica pelin- i bile cileden cikarmissin :)) yaw kiz sana daha ne desin? Birde sayfamda ne geziyosun bla bl? Ya madem yazsin istemiyosun cevap verme, kiz kendi kendine mi yaziyo? Sen cvp yazdikca cevap hakki doguyo ona. Isine hic gelmiyosa gozardi et buttonu var

K kizbasima sizi yargılamıyorum eleştirmiyorum sadece yol göstermeye çalışıyorum,
Siz cidden çok sıkılmış ve bunalmışsınız buradaki söylemlerinizden belli
Bence evde oturmak size de iyi gelmemiş ve kendinizi çok dinliyorsunuz.
En kötüsü de kendinizi eşinize karşı dolduruyorsunuz yapmayın bunlar çözülebilecek basit problemler kendinizi doldurmayın.
Bir çok konuda haklısınız ama bu konuşmaları sürekli eşinize de yaptığınızda haksız olursunuz sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…