Okuyun biraz dediği kişiyi de sanırsın ciltlerce eseri olan, terapist, evlilik danışmanı, işinin uzmanı filan. insta fenomenini okuyup takip etmek de arastirip okumak olmuş ne kadan güsel kafalarBi kac kez sacma sapan yorumuna denk geldim, tam bi maydonoz. Magazin sayfalarinda instada yorum yapsin anca. Kendi mutsuzmus herkesi kendi gibi saniyo. Cok entel cok
Yok koynuna gelmiyor diyor, yok kendince egleniyor ve ben atar yapiyorum. Herkese kendi uslubuna gore cvp veriyorum.Konu sahibi herkese atar gider yapiyosun burda ama konu acip dertlenen sensin. Dogru snlatiyolar anlamiyosun, ironi anlamiyosun.. kimseyide begenmiyosun.. sizin gibj kadinlar derken? Anladik dertlisin herkesin var dertleri ama herkese bu kadar atar gider yapmana gerek yok. Millet kendi penceresinden bakip yorum yapiyo.
Aynen ya zaten orda burda sacma sapan seyler yazip bole kisilerin ornek aldigi oluyolar.Okuyun biraz dediği kişiyi de sanırsın ciltlerce eseri olan, terapist, evlilik danışmanı, işinin uzmanı filan zannedersin insta fenomenini okuyup takip etmek de arastirip okumak olmuş ne kadan güsel kafalar
Ay Cok pardon sizin entellektuel seviyenize uygun degil tabii. Sizdeki isiltiyi farkedememisim.Okuyun biraz dediği kişiyi de sanırsın ciltlerce eseri olan, terapist, evlilik danışmanı, işinin uzmanı filan zannedersin insta fenomenini okuyup takip etmek de arastirip okumak olmuş ne kadan güsel kafalar
Takip ettim yazilarinizi..onu sinirlendirdin o yuzden ole dedi.. ki sen neler yazmistin. Yaw ne var bu sozde:) sex yapmak mi deseydi? O daha mi basit? yoksa ayip mi:)Yok koynuna gelmiyor diyor, yok kendince egleniyor ve ben atar yapiyorum. Herkese kendi uslubuna gore cvp veriyorum.
Hanimefendi bu kadar ciddiye almayin. İnternet te onunuze cikabilecek hos bir yazi. Feyz almaniz ya da mottonuz haline getirmenize ya da örnek almanıza gerek yok. Sadece yerinde tespitlerde bulunmuş.Aynen ya zaten orda burda sacma sapan seyler yazip bole kisilerin ornek aldigi oluyolar.
Ayricapelin- i bile cileden cikarmissin :)) yaw kiz sana daha ne desin? Birde sayfamda ne geziyosun bla bl? Ya madem yazsin istemiyosun cevap verme, kiz kendi kendine mi yaziyo? Sen cvp yazdikca cevap hakki doguyo ona. Isine hic gelmiyosa gozardi et buttonu var
Merak etme o dedigin kisi giderken biz geliyoduk:) ciddiye almadigim icinde ne takip ediyorum ne de okuyorum yazilariniHanimefendi bu kadar ciddiye almayin. İnternet te onunuze cikabilecek hos bir yazi. Feyz almaniz ya da mottonuz haline getirmenize ya da örnek almanıza gerek yok. Sadece yerinde tespitlerde bulunmuş.
Niye sinirleniyor pardon? Herkes herşeyi istediği üslupla söyleme hakkına sahipse bazı şeyleri de gögüslemeyi bileceksin. Ben cvp yazdım. Burası benim konum, beğenmiyorsa takip etmesin.Takip ettim yazilarinizi..onu sinirlendirdin o yuzden ole dedi.. ki sen neler yazmistin. Yaw ne var bu sozde:) sex yapmak mi deseydi? O daha mi basit? yoksa ayip mi:)
Sen karsidakini 2 yuzlulukle suclarsan o da kendini savunur. Istedigini soyleyen istemedigini duyar kusura bakmayin
Valka yigidi oldur hakkini yeme.. senle bazi konularda fikrimiz ayni degil bazi arkadaslar gibi.. guzel olanda budur zaten. burda ben senin saygisizlik yaptigini gormedim. Gordum desem yalan solemis olurum. Konu sahibinin ban teline bastin hazmedemiyor gibi. Yani adam o evi satip kadinla kizla mi yemiste tum yuku adama stiyo? Ya da buz iki 2 kisi calidip kirada surunenlere ne gibi bi yorumu var acaba?Hahhhaah cidden kadin beni bile cileden cikardi, cevresindekileri dusunemiyorum
Gelmis burda kirk kisiyle kavga edip, hakaret yagdiriyor, bir an bile durup ya ben de yanlis olabilir miyim demiyor...
Suan kendinle celisiyosun:) konuyu acan sensin farkindaysan onlar yorumcu yani. Sen isine gelmeyince carliyosun burda:) kimin neyi takip edeceginede sen karar veremezsin. Cvp verme goz ardi et bu kadar basitNiye sinirleniyor pardon? Herkes herşeyi istediği üslupla söyleme hakkına sahipse bazı şeyleri de gögüslemeyi bileceksin. Ben cvp yazdım. Burası benim konum, beğenmiyorsa takip etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?