• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam mi? Ev arkadaşım mı? Çocuğum mu?

Yaşınız küçük olsa gençsin diyeceğim üslubu vs göz ardı edeceğim

Lakin 30 da evlenen 7 yıllık evli kadınsan yaşın bana yakın

Evlenirken kimseden tek iğne almadım lafını da etmedim

Kirada oturdum ev aldık sattık kirada oturduk yeniden aldık vs vs

Bu aşamaları aileler taşındıktan sonra duydu

Bana ne anne babalardan onların kendi hayatı gelir ve giderleri var gencim okutmuşlar bizi yeter

30 yaşımda çocuk yaptım tüp bebek

Bakıcım vardı asgari ücretten fazla ödeme yaptığım, sonra kreşe gitti nerede ise asgari ücret, şimdi de okula gidiyor nerede ise eşinizin maaşı kadar

Çalıştık çalıştık durmadık hiç,

Çocuğu da biz yaptık biz büyüttük, işi de biz çalıştık biz kazandık

Sihirli kelime biz

Eşim ve ailesinden hiç beklentim olmadı eşimden de, bizden var beklentim hep

Bu arada evlendiğimizde siz 30 iseniz eşiniz de o civardadır akademik hayat 22-23 te başlamaz mı biraz geç mi atıldı bu doktora vs işine

Meslekler başka işe elverir mi bilmem ama gelir Zaman dengesi de yapmak lazım siz çalışsanız kaç lira alırsınız mesela

Son düzenleme:
Yazdınız mı görmedim çocuklar kaç yaşında?
Okula, kreşe gidecek kadar büyüklerse çalışsanız size de iyi gelir bence..

Bi kac kez sacma sapan yorumuna denk geldim, tam bi maydonoz. Magazin sayfalarinda instada yorum yapsin anca. Kendi mutsuzmus herkesi kendi gibi saniyo. Cok entel cok
Okuyun biraz dediği kişiyi de sanırsın ciltlerce eseri olan, terapist, evlilik danışmanı, işinin uzmanı filan. insta fenomenini okuyup takip etmek de arastirip okumak olmuş ne kadan güsel kafalar :D

Konu sahibi herkese atar gider yapiyosun burda ama konu acip dertlenen sensin. Dogru snlatiyolar anlamiyosun, ironi anlamiyosun.. kimseyide begenmiyosun.. sizin gibj kadinlar derken? Anladik dertlisin herkesin var dertleri ama herkese bu kadar atar gider yapmana gerek yok. Millet kendi penceresinden bakip yorum yapiyo.
Yok koynuna gelmiyor diyor, yok kendince egleniyor ve ben atar yapiyorum. Herkese kendi uslubuna gore cvp veriyorum.

Okuyun biraz dediği kişiyi de sanırsın ciltlerce eseri olan, terapist, evlilik danışmanı, işinin uzmanı filan zannedersin insta fenomenini okuyup takip etmek de arastirip okumak olmuş ne kadan güsel kafalar :KK70:
Aynen ya zaten orda burda sacma sapan seyler yazip bole kisilerin ornek aldigi oluyolar.

Okuyun biraz dediği kişiyi de sanırsın ciltlerce eseri olan, terapist, evlilik danışmanı, işinin uzmanı filan zannedersin insta fenomenini okuyup takip etmek de arastirip okumak olmuş ne kadan güsel kafalar :KK70:
Ay Cok pardon sizin entellektuel seviyenize uygun degil tabii. Sizdeki isiltiyi farkedememisim.

Yok koynuna gelmiyor diyor, yok kendince egleniyor ve ben atar yapiyorum. Herkese kendi uslubuna gore cvp veriyorum.
Takip ettim yazilarinizi..onu sinirlendirdin o yuzden ole dedi.. ki sen neler yazmistin. Yaw ne var bu sozde:) sex yapmak mi deseydi? O daha mi basit? yoksa ayip mi:)

Sen karsidakini 2 yuzlulukle suclarsan o da kendini savunur. Istedigini soyleyen istemedigini duyar kusura bakmayin

Aynen ya zaten orda burda sacma sapan seyler yazip bole kisilerin ornek aldigi oluyolar.
Hanimefendi bu kadar ciddiye almayin. İnternet te onunuze cikabilecek hos bir yazi. Feyz almaniz ya da mottonuz haline getirmenize ya da örnek almanıza gerek yok. Sadece yerinde tespitlerde bulunmuş.

Ayrica pelin- pelin- i bile cileden cikarmissin :)) yaw kiz sana daha ne desin? Birde sayfamda ne geziyosun bla bl? Ya madem yazsin istemiyosun cevap verme, kiz kendi kendine mi yaziyo? Sen cvp yazdikca cevap hakki doguyo ona. Isine hic gelmiyosa gozardi et buttonu var

Hahhhaah cidden kadin beni bile cileden cikardi, cevresindekileri dusunemiyorum :olamaz:
Gelmis burda kirk kisiyle kavga edip, hakaret yagdiriyor, bir an bile durup ya ben de yanlis olabilir miyim demiyor...

Hanimefendi bu kadar ciddiye almayin. İnternet te onunuze cikabilecek hos bir yazi. Feyz almaniz ya da mottonuz haline getirmenize ya da örnek almanıza gerek yok. Sadece yerinde tespitlerde bulunmuş.
Merak etme o dedigin kisi giderken biz geliyoduk:) ciddiye almadigim icinde ne takip ediyorum ne de okuyorum yazilarini

Takip ettim yazilarinizi..onu sinirlendirdin o yuzden ole dedi.. ki sen neler yazmistin. Yaw ne var bu sozde:) sex yapmak mi deseydi? O daha mi basit? yoksa ayip mi:)

Sen karsidakini 2 yuzlulukle suclarsan o da kendini savunur. Istedigini soyleyen istemedigini duyar kusura bakmayin
Niye sinirleniyor pardon? Herkes herşeyi istediği üslupla söyleme hakkına sahipse bazı şeyleri de gögüslemeyi bileceksin. Ben cvp yazdım. Burası benim konum, beğenmiyorsa takip etmesin.

Hahhhaah cidden kadin beni bile cileden cikardi, cevresindekileri dusunemiyorum :olamaz:
Gelmis burda kirk kisiyle kavga edip, hakaret yagdiriyor, bir an bile durup ya ben de yanlis olabilir miyim demiyor...
Valka yigidi oldur hakkini yeme.. senle bazi konularda fikrimiz ayni degil bazi arkadaslar gibi.. guzel olanda budur zaten. burda ben senin saygisizlik yaptigini gormedim. Gordum desem yalan solemis olurum. Konu sahibinin ban teline bastin hazmedemiyor gibi. Yani adam o evi satip kadinla kizla mi yemiste tum yuku adama stiyo? Ya da buz iki 2 kisi calidip kirada surunenlere ne gibi bi yorumu var acaba?

İyi de neden aileler size yardım etmek zorunda gibi davranıyorsunuz. Lüks arabalarının borcunu ödemek derdindeler diyene kadar çalışın, onlara güvenerek mi evlendiniz.eşinize dair olan konularda haklısınız, belki siz de çalışsanız eşinizin yükü azalsa böylece eviyle ve çocuğuyşa daha fazla ilgilenebilir.

Hiç zorluk çekmeden bir ev sahibi olmuşsunuz ama lokasyonunu beğenmediğiniz için bırakın kredi ödemeyi evi zor geçindiren bir maşşla o evi satıp ev almaya kalkışmışsınız

Bu bile sizin tutarsız harcamalar yaptığınızı gösteriyor
Ayrıca babanızın alın teriyle kazandığı evi eşiniz için harcamışsınız neyin kafası bu anlamadım

Bence aileside gaddarlıktan değil verilenin
kıymetini bilmediğiniz için vermiyor olabilir
Çalışmadım ama çocuk büyüttüm fedakarlık ettim diyorsunuz da hepimiz büyüttük hemde pek çoğumuz tahmin bile edemeyeceğiniz şartlarda

Misal ben bırakın lokasyonu envai çeşit börtü böcekle dolu evlerde yeri geldi 1 ay boyunca kapının önüne bile çıkmadan vs...savaşın ortasında libyada 4 sene yaşadım üstelik ikiside henüz bebekti...
Bırakın aileleri artık biraz eşinize yüklenin birazda madem mesleğiniz varmış çalışmayı düşünün bence

Niye sinirleniyor pardon? Herkes herşeyi istediği üslupla söyleme hakkına sahipse bazı şeyleri de gögüslemeyi bileceksin. Ben cvp yazdım. Burası benim konum, beğenmiyorsa takip etmesin.
Suan kendinle celisiyosun:) konuyu acan sensin farkindaysan onlar yorumcu yani. Sen isine gelmeyince carliyosun burda:) kimin neyi takip edeceginede sen karar veremezsin. Cvp verme goz ardi et bu kadar basit

Back