Kocam mi? Ev arkadaşım mı? Çocuğum mu?

Yurtdışına evin parasını yemek için çıkmadık tabiiki. Olaylar bir şekilde öyle gelişti. İkimiz çalışıyorken geçiremiyorduk değil, aksine geçiniyorduk niye geçinemeyelim? Yanlış okumuşsunuz. Çocuklar olunca ben çalışamadım güvenip bırakabileceğim biri olsaydı tabiki çalışırdım. Çalışmak çocuk bakmaktan daha kolay.

Babanız hazır ev vermis onu bile yemissiniz. Bravo daha ne diyeyim.

Size dağ dayanmaz. Elinizde bir ton para olsa o da gider.
Evet biz onu Maldivler de Las Vegas ta yedik. Saçma saçma konuşmayın hanımefendi. Benim sıkıntım zaten bu. Ben çalıştım, ben ev verdim ben evlat verdim. İnsan üstüne hiç mi birşey koymaz?? Ne ailesi aile, ne kendi bu konuda duyarlı. Ben ev olmasaydı çalışıyor olsaydım. Para biriktirip o evi alsaydık ne farkederdi üstüne koyan olmadıktan sonra?

Sadece kendi masraflarinjz ve ozel harcamalariniz icin calisabilirsiniz kalani yine esiniz odesin. Hem kafaniz dagilir hemde istediginiz seyi alip yapabilirsiniz. Esinizin biraz da evden uzaklasmak ndeni ile bu kadar uzun sureler calistigini dusunuyorum. Belli etmesede o da bu konulari sıkıntı yapiyor olabilir

Bana niye kiziyorsun!!!!

Keşke Maldivler de yeseymissiniz. En azından bir keyfi olurdu. Kocanizin babası da ev almış olsa onu da yerdiniz birşey farketmezdi zaten.

Bu arada üstüne koymayan kocan, git ona atarlan...

Ev parasini yemenizin mantikli bir izahini goremedim. Yurt disi egitime vs gitti demistiniz sanirim.ama belli ki eşinize maddi acidan bi katkısı olmamis bu egitimlerin. Ayrica ailesinden gereksiz bir beklenti icindesiniz. Sizin ailenizin durumu varmis yardim etmisler. Karsi taraftan da ayni seyi beklemek hayalperestlik sadece. Ne benim ne esimin ailesinin bize ev alacak paraları yoktu. Iki taraf da buyuk eşyalarımızı aldilar. Simdi kalkıp kin mi gudelim yani? Bir taraf yapsaydi diger tarafa yillarca gönül mu koymak lazim? Hepsi bi kenara esiniz zaten calisiyormus sabah aksam. Bu konuda baska ne yapmasini bekliyorsunuz? Cinsellik kismi tamamen ayri bir konu. Eger ilgi, sevgi vs konularinda da eksiklik varsa sadece bu bile yeter bosanmak icin.

Eşinizin isi hep böyle mi devam edecek yani doktor ayi tamamladıktan sonra çalışma zamanları ve aldığı maaş bu şekilde mi olacak?

Şimdi çok şey yazılabilir üstüne. Ben bence şurada yanlış yapmışsınız derim bir başkası burada.
Ama sonuca baktığınızda ortada ekonomik olarak alınmış kötü kararlar var ki, işler bu hale gelmiş.
Ve artık ne o ev geri gelir, ne eşinizin eğitimine döktüğünüz para.
Siz resmen adamı okutmuşsunuz, üstüne bakımını üstlenmişsiniz. Evet bana kalırsa annesi gibi olmuşsunuz. Eşinizin ailesinden destek gelmeyeceği ortada, e sizinkiler daha ne yapsın? Siz bence de üstünüze düşeni fazlasıyla yapmışsınız ama artık yapacak bir şey Yok diyorsunuz, nasıl bu durumdan çıkmayı düşünüyorsunuz?
Boşanma ihtimalinde aileniz size destek olacak mı?
Eşiniz sizi maddi manevi sömürdükten sonra bugün geldiği noktada boşanırken neyi üstlenecekte size hakkınızı ödeyecek? Bağlanacak 3-5 kuruş nafaka, çocuklar sizde, adam belki de yüklerinden kurtulmuş olacak...
Çözüm ne bilmiyorum.
Bu adama daha fazla emek vermemek için boşanın zararın neresinden dönsek kardır diye bakın madem...
yada bir şekilde tekrar çalışmaya başlayın, adam evi geçindirsin, siz kendinize harcayıp mutlu olmaya bakın..

Bana niye kiziyorsun!!!!

Keşke Maldivler de yeseymissiniz. En azından bir keyfi olurdu. Kocanizin babası da ev almış olsa onu da yerdiniz birşey farketmezdi zaten.

Bu arada üstüne koymayan kocan, git ona atarlan...
Sizin gibi o kadar çok varki şu site de. Okuduğunuzu anlama problemi yaşıyorsunuz sanırım. Küçük egonuzu benim üzerimden tatmin etmeyin lütfen. Burda insanlar derdini paylaşıyor, fikir alıyor. Boş boş şeyler yazmayın.

Sorununu biliyorsun madem cozebilirsin işte ne güzel.

Oncelikle belirteyim, esimin ailesinin apartmani, bennimkilerin bennim bile takip edemedigim kadar mali mulku var ve ben 13 yildir kirada oturup esimle omuz omuza hayat mucadelesi veriyorum, evlenirken taktiklari disinda tek kurus kabul etmedim, insanlarin daha yasarlarken paralarini yemeyi kendime yediremem cunku, hem de hala elim kolum tutuyorken...
Ama is ask ve seks kismina gelince, 7 yildir hicbir caba gostermeyen bu adama fazla bile dayanmissiniz, ustelik de hem maddi hem cinsel hem duygusal sorunlar oldugu halde 7 yila 2 cocuk yapmissiniz, bir an once ayrilin da 3. Gelmesin bari.

Ben eşimi çok severek evlendim hala da seviyorum ama insan olarak seviyorum. Ve onun beni çok sevdiğini biliyorum. Ailesi konusunda kendisinde içten içe hayal kırıklığı yaşadığına eminim. Ama bu çalışma temposu ve sonunda hakkıyla kazanılanayan para, ailesinin bu yaşanılanlar konusunda ki duyarsızlığı beni bu noktaya getirdi. Zaman zaman ben seni haketmiyorum gibi laflar sarfetti. Ama ben çok yıprandım. Bu kadar verilen emeğe ve gösterilen fedakarlığa karşılık bir düzenim olsun istiyorum.

Eşimi severek evlendim, sevdiğim için çocuk yaptım. Doğum kontrolü nedir biliyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Çocuğunuz var mı? Varsa eğer göğüs göğüse mücadele verirken nereye bıraktınız? Bıraktıysanız eğer para verdiyseniz bu kazandığınız paraya yakın mıydı?

Cocugum var evet, onu rahatca buyutebilmek icin maddi olarak rahatlayana kadar cocuk yapmadim, dolayisiyla tam 7 yil bekledim, artik yeterli birikimi yapip onu 4 yasina kadar buyuyebilecegimi gordugum an cocuk yaptim, buyuttum, yeniden ise basladim. Su an bu sureci yeniden kaldiramayacagimi ve maddi olarak 2 cocuga yetemeyecegimi bildigim icin 2. Cocugu yapmiyorum, cunku dogum kontrolunu bilmek bunu gerektirir

Yine okuduğunu anlayamayan birisi daha. İmkanları vardı zaten isteselerdi yapabilirlerdi diye yazdım. Durup duruken beklenilen bişey değil bu. Benim babam imkanı olduğu için değil yapmak istediği için yaptı. Bak sizin eşyalarınızı almışlar en azından. Onun ailesi ona bile lütfetmedi. Bir insan niye çalışır? Para kazanmak için değil mi? Ortada bu kadar çalışmaya para yok diyorum. Ben bu kadar destek olurken benim ailem bu kadar destek olmuşken insan en azından bimahçubiyet duyar. Ben böyle rahatlık görmedim.

Peki eşin sana farklı bir tablo çizseydi? Çok güzel akıl veriyorsun kendince. Ama benden sana tavsiye hiç bir zaman fazla büyük konuşma. Hayat bazen hiç hesap etmediğin şeyleri yaşatır sana, hiç aklına gelmeyecek şekilde sınanırsın.

Kimsenin cizdigi tabloya bakip hayal kurman ben,
Dogruya dogru, 7 yildir evliyim, maddi sorunlarimiz var, ask yok cinsellik yok derseniz sorarlar o zaman neden 2 cocuk diye? Hadi ilkinde esiniz tablo cizdi, peki 2. Neden?
Allah saglikli uzun omurler versin cocuklariniza ama boyle kotu giden ve maddi olarak yetemediginiz evliliklerde, asil olan seviyoum dogurdum sanane diyip gectiginiz o cocuklara oluyor.

Bir ömür geçirmek üzere evlendiğin adama inanmıyorsan diyecek lafım yok sana. Kendine bu kadar güveniyorsan bol şans sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…