• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam herşeye kızıyor

6 yıllık evliyiz çocuğumuz yok
En ufak şeyde bile eşim bana gerizekalı aptal deyip duruyor ve başka kadınlarla evlenmek istediğini söylüyor yaptığım her işe karışıyor her işimi eleştiriyor canım birşey çektiğinde bile kendine yalvarttırıp öyle alıyor mesela bugün canım birşey çekti ve zorla aldırdım yalvararak tabiki içine attı attı attı akşam olunca bir anda kavga etmeye başladı ne gerizekalılığım kaldı ne başka birşey hatta ben deliymişim kendisi öyle diyor.
Hatta bunla da yetinmeyip çok af edersiniz bana sadece yiyip wc gidiyorsun bile dedi ben sürekli birşey yiyen bir insan değilim günde bir kere yemek yiyorum bazense hiç.
Sürekli beni aşağılıyor 159 boy 54 kiloyum bütün vücuduma laf ediyor
Kötü hissettiriyor kendimi
Değersiz hissediyorum sürekli kulağına kulaklık takıp onu getir bunu götür deyip duruyor.
Konuştuğum zaman bile kızıyor hep
Sürekli birşey izliyorum sen insan değil misin diye bağırıyor.
Biryerim ağrıdığı zaman hasta olduğum zaman bu kavgalar daha çok oluyor ve çok uzuyor.
Canımın ağrıdığını söylüyorum bahane yapıyorsun diye daha çok bağırıyor.
Siz olsanız ne yapardınız?

Ben olsam oturur hayatımın sonuna kadar bu eziyeti çekerdim. Çünkü mazallah kocasız kalırsam ne olur sonra halim

Yok ya bizle dalga geciyor. Hakaret edicem hem banlancam hem zaten canina minnet alismis hakaretlere. Kendinize bunu yapmak istiyorsaniz devam edin niye buraya yazip bizim sinirlerimizle oynuyorsunuz. Boyle birgunde insanlar gocuk altinda zaten ozellikle mi aciyorsunuz boyle sacma sapan konular beyniniz var kullanin bosanin baska birsey yapamazsiniz karsinizdaki sizi sevmiyor sizinkide sevgi degil takinti ya da aliskanlik ya da psikolojik rahatsizlik.

En ufak şeyde bile eşim bana gerizekalı aptal deyip duruyor ve başka kadınlarla evlenmek istediğini söylüyor yaptığım her işe karışıyor her işimi eleştiriyor canım birşey çektiğinde bile kendine yalvarttırıp öyle alıyor mesela bugün canım birşey çekti ve zorla aldırdım yalvararak tabiki içine attı attı attı akşam olunca bir anda kavga etmeye başladı ne gerizekalılığım kaldı ne başka birşey hatta ben deliymişim kendisi öyle diyor.
Hatta bunla da yetinmeyip çok af edersiniz bana sadece yiyip wc gidiyorsun bile dedi ben sürekli birşey yiyen bir insan değilim günde bir kere yemek yiyorum bazense hiç.
Değersiz hissediyorum sürekli kulağına kulaklık takıp onu getir bunu götür deyip duruyor.
Biryerim ağrıdığı zaman hasta olduğum zaman bu kavgalar daha çok oluyor ve çok uzuyor.
Bunu gerçekten soruyor musun, bu adamın sana yaptığını insanlar sokak köpeğine yapmıyor. Çocuğun yok neden sabrediyorsun bu adama, yediğin lokmaya laf söyleyerek seni aç bırakmaya bile çalışıyor. Günde bir defa ya da hiç yemek yememek nasıl bir şey, belli ki manipülasyondan aklını kaçırmışsın, olanları ailene anlat, biri seni o çukurdan çıkmaya ikna edecektir mutlaka. Acil boşan, hatta şimdi eşyanı varsa takılarınj topla ve çık evden

Bilmiyorum bana kendimi kötü hissettiriyor sürekli kendimi düşündüğümü söyleyip duruyor ters etki mi oluyor nedir anlamadım
Şu bloğu oku, belki aklın biraz başına gelir

Bilmiyorum ben olmazsam sanki başına kötü birşey gelecek hissine kapılıyorum
Mesela ne olabilir ?
Ne gelebilir başına siz olmazsanız?
Allah aşkına az aklı başında düşünün konuşun çok rica ediyorum.
Zaten hepimiz üzgünüz görmüyor musunuz hayat ne kadar kısa böyle bir adamla ömür mü geçer?
Ayrıca başkalarıyla evlenmek istiyormuş zaten sizin orda işiniz vasfınız nedir tam olarak?
Biraz kendinize saygı lütfen..

Sizin psikolojinizin sağlam olmadığı da ortada en kısa zamanda psikolojik destek alıp bu adamı hayatınızdan çıkarın ve maddi olarak kendi ayaklarınızın üstünde durun.

Benim eşimde çok usengec zorla alır ama hakaret etmez tembel sadece romantikte değil ama seninki bambaşka boyut bu kadar hakaret cinsel hayatida bitirir sana haftada 2 den az yaklaşıyorlar kesinlikle arzu duymuyordur sana yazık çocuk yokmus büyük şans sakın çocuk bağlar deme sevgini kalbine göm böyle adı adamları sevmeyin be ablacım sevmeyin be

Eşime karşı duyduğum vicdan azabının sebebi küçüklüğünden beri ailesinden gördüğü şiddet ve babasının annesine olan davranışı bir şekilde ona yardım edip onu iyi bir insan yapabileceğime inandığım için bırakırsam kötü olacak gibi geliyor .
Daha önce 4 kez ailemin yanına gittim ağladı pişman oldu bir anda çocuk gibi oluyor kendimi sorumlu hissediyorum bu defa yardım etmemişim gibi sanki ihtiyacı varmış gibi geliyor bana içinde kötülük yok gibi geliyor çünkü çocuklara hayvanlara karşı olsun çok vicdanlı bir insan ve çok iyi davranıyor babasının annesine davrandığı gibi davranıyor ve bunun normal olduğunu sanıyor diye düşünüyorum ve düzeltirsem sanki içindeki iyiliği çıkartabilecekmişim gibi hissediyorum

Bu yazdıklarımdan sonra aklınıza ilk gelen şey sevişme mi oldu gerçekten?

Eşime karşı duyduğum vicdan azabının sebebi küçüklüğünden beri ailesinden gördüğü şiddet ve babasının annesine olan davranışı bir şekilde ona yardım edip onu iyi bir insan yapabileceğime inandığım için bırakırsam kötü olacak gibi geliyor .
Daha önce 4 kez ailemin yanına gittim ağladı pişman oldu bir anda çocuk gibi oluyor kendimi sorumlu hissediyorum bu defa yardım etmemişim gibi sanki ihtiyacı varmış gibi geliyor bana içinde kötülük yok gibi geliyor çünkü çocuklara hayvanlara karşı olsun çok vicdanlı bir insan ve çok iyi davranıyor babasının annesine davrandığı gibi davranıyor ve bunun normal olduğunu sanıyor diye düşünüyorum ve düzeltirsem sanki içindeki iyiliği çıkartabilecekmişim gibi hissediyorum
Siz anne babasinin egitemedigini egitme kurumu musunuz? Aradan yillar gecer yasiniz olur kirk. Geriye donup baktiginizda sevilmemis sayilmamis insan yerine koyulmamis bi kadin olarak harcadiginiz omrunuze yanarsiniz. Bi kez doguyosunuz. Kendinize yazik.

Ya cidden şaka gibisiniz. Nerede yaşıyorsunuz mağarada mı,sizin gibilere öfkeleniyorum . Burada insanlar sizi ciddiye açıp cevap veriyor bir de,ilk verdiğiniz cevaptan sonra beyninizi bir kenara bırakıp yazdığınız anlaşılıyor .
Dağ başında mı oturuyorsunuz canınız isteyip de kendiniz gidip alamadığınız şey ne olabilir çok merak ettim,Brezilya cevizi mi ,kuş sütü mü ne. 5 gündür ne yediğimizi anlıyoruz ne içtiğimizi,nasıl canınız bir şeye aşeriyır hayret bir şey.Dünden beri yalvarıyorum diyor bir de. Bakkal çakkal yok mu ,kendi paranız mı yok ,çalışmıyor musunuz.
Adam sizden o kadar nefret ediyor ki sesinizi duymaya tahammülü yok kulaklıkla oturuyor .
Böyle erkekler sizin gibilere böyle davranabiliyor zaten. Kovsa gitmeyeceğinizi dövse,aldatsa yutup oturacağınızı bildikleri için. Boşanın demiyeceğim. Siz bir koca olmadan var olamazsınız bari sessiz olun konuşmayın da eşiniz barındırsın yanında.
Benim şekerli birşey yeme isteğim olduğu zaman ellerim ayaklarımda uyuşma ve titreme oluyor şekerim düşüyor canınızın çekmemesi için ne olduğunu söylemedim ayrıca bende deprem bölgesinde oturuyorum . Canımın çektiği şey şekerimle ilgili birşey .

Bilmiyorum ben olmazsam sanki başına kötü birşey gelecek hissine kapılıyorum
Annesi misiniz, ebeveyn gibi olmuşsunuz. Siz kendinize değer vermezseniz o adam size değer vermez. Madem başka kadınlarla evlenecekmiş açın davayı görsün, ki böyle konuşan ezik erkekler asla evlenip mutlu bir yuva kuramiyorlar. Kendinize güvenin lütfen siz her kadın gibi çok güzel ve kiymetlisiniz.

Back