• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam herşeye kızıyor

Allah rızası için, kendi hakkına daha fazla girme. Ayıdan bozma bu yaratığı bir an önce dehle, çocuğunuz da yokmuş. Sen çok güzel ve özelsin. Her halinle. Seni çöpmüş gibi hissettirmesine müsade etme, istediğin zaman motivasyon konuşmaları yapabiliriz. Buradan numaramı vermiyorum, istersen özel mesaj yaz, sen çok değerlisin
Çok teşekkür ederim

6 yıllık evliyiz çocuğumuz yok
En ufak şeyde bile eşim bana gerizekalı aptal deyip duruyor ve başka kadınlarla evlenmek istediğini söylüyor yaptığım her işe karışıyor her işimi eleştiriyor canım birşey çektiğinde bile kendine yalvarttırıp öyle alıyor mesela bugün canım birşey çekti ve zorla aldırdım yalvararak tabiki içine attı attı attı akşam olunca bir anda kavga etmeye başladı ne gerizekalılığım kaldı ne başka birşey hatta ben deliymişim kendisi öyle diyor.
Hatta bunla da yetinmeyip çok af edersiniz bana sadece yiyip wc gidiyorsun bile dedi ben sürekli birşey yiyen bir insan değilim günde bir kere yemek yiyorum bazense hiç.
Sürekli beni aşağılıyor 159 boy 54 kiloyum bütün vücuduma laf ediyor
Kötü hissettiriyor kendimi
Değersiz hissediyorum sürekli kulağına kulaklık takıp onu getir bunu götür deyip duruyor.
Konuştuğum zaman bile kızıyor hep
Sürekli birşey izliyorum sen insan değil misin diye bağırıyor.
Biryerim ağrıdığı zaman hasta olduğum zaman bu kavgalar daha çok oluyor ve çok uzuyor.
Canımın ağrıdığını söylüyorum bahane yapıyorsun diye daha çok bağırıyor.
Siz olsanız ne yapardınız?
Normalde birine direk boşan diyen biri değilim. Ama bu durum çok farklı adam zorla evli kalmış gibi. Hiçbir insanın kadın erkek fark etmez eşine bu şekilde davranmaya hakkı yoktur. Belli ki size sevgi saygı duymuyor. Şartlarınız nedir bilmiyorum ama bence uzak kalın boşanın

Bazı rahatsızlıklarım dolayısıyla şuan çocuk olmuyor doktorlarda birşey anlamıyor
Allah'a şükür ki olmuyor. Bak çocuk da yok hadi desen ki onun için katlandım vs . Ki bu noktada o bile kurtarmaz ne olacak adama Allah aşkına. Böyle bir insanı nasıl sevdiğinizden bahsedersiniz

O pek öyle düşünmüyor ama. Başkasını bulup sizi sepetlemenin derdinde. Üzgünüm ama sizi zerre sevmiyor ve saymıyor. Ev işlerini yaptırmak için evlenmiş.

Bazi erkekler kadin kendiliginden ayrilana kadar 💩 gibi davraniyor. Ayrilacak toto bile yok böyle heriflerde. Gücleri sadece kadinlarina yeter böyle

En ufak şeyde bile eşim bana gerizekalı aptal deyip duruyor ve başka kadınlarla evlenmek istediğini söylüyor yaptığım her işe karışıyor her işimi eleştiriyor canım birşey çektiğinde bile kendine yalvarttırıp öyle alıyor mesela bugün canım birşey çekti ve zorla aldırdım yalvararak tabiki içine attı attı attı akşam olunca bir anda kavga etmeye başladı ne gerizekalılığım kaldı ne başka birşey hatta ben deliymişim kendisi öyle diyor.
Hatta bunla da yetinmeyip çok af edersiniz bana sadece yiyip wc gidiyorsun bile dedi ben sürekli birşey yiyen bir insan değilim günde bir kere yemek yiyorum bazense hiç.
Değersiz hissediyorum sürekli kulağına kulaklık takıp onu getir bunu götür deyip duruyor.
Biryerim ağrıdığı zaman hasta olduğum zaman bu kavgalar daha çok oluyor ve çok uzuyor.
Boşanmak için mehti gelsin diye mi bekliyorsunuz

Bazi erkekler kadin kendiliginden ayrilana kadar 💩 gibi davraniyor. Ayrilacak toto bile yok böyle heriflerde. Gücleri sadece kadinlarina yeter böyle
Aynen karısını yedekte tutup başka kadınlar bulma derdinde ahlaksız adam. Konu sahibinin böyle bir insana neden vicdan yapıp neyini sevdiğini hiç anlamadım.

Bilmiyorum ben olmazsam sanki başına kötü birşey gelecek hissine kapılıyorum
Ay gelsin ne acıyosun hödüğe. Ben olsam içim soğurdu ne vicdan yapıcam. Sepetle gitsin, o seni sepetleyecek yerine birini bulsa. şimdi yapmıyorsa Senin gibi çeken saf birini bulamadığı içindir.
size hakaret eden, lokmanızı sayan adamın neyini seviyorsunuz yahu!

Cocuk istyormu esiniz? Belkide yok diye olmuyor dye byle davraniyor size .bıktırıp kurtulmaya mı calisyor acaba?Sizin adiniza cok uzuldum . En dogru karari siz verebilirsiniz ...

Ya Allah aşkına seviyorum bahanesi ile gelmeyin ya afedersiniz de ben bı eşeğe dahi salak gerizekalı diyemem kaldı ki insan hayat arkadaşına diyebilirmi bunu nasıl biseydir bu ya çocuğunuz bile yok 1 dakika durmayın böyle edepsiz birinin yanında ben sizin yerinizde olsam o adama asla bana şunu al canım istiyor demem asla koz vermem eleştiriye hiç hic gelemem kendi 4 4 lik mu haspamın 😕

Bence psikolojik destek alın size o kadar şey söyleyen adam için hala neler düşünüyorsunuz yaa… sizi sevmiyor belli ki ya da kendi kafasından sorunlu.!

Back