• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam herşeye kızıyor

Ya cidden şaka gibisiniz. Nerede yaşıyorsunuz mağarada mı,sizin gibilere öfkeleniyorum . Burada insanlar sizi ciddiye açıp cevap veriyor bir de,ilk verdiğiniz cevaptan sonra beyninizi bir kenara bırakıp yazdığınız anlaşılıyor .
Dağ başında mı oturuyorsunuz canınız isteyip de kendiniz gidip alamadığınız şey ne olabilir çok merak ettim,Brezilya cevizi mi ,kuş sütü mü ne. 5 gündür ne yediğimizi anlıyoruz ne içtiğimizi,nasıl canınız bir şeye aşeriyır hayret bir şey.Dünden beri yalvarıyorum diyor bir de. Bakkal çakkal yok mu ,kendi paranız mı yok ,çalışmıyor musunuz.
Adam sizden o kadar nefret ediyor ki sesinizi duymaya tahammülü yok kulaklıkla oturuyor .
Böyle erkekler sizin gibilere böyle davranabiliyor zaten. Kovsa gitmeyeceğinizi dövse,aldatsa yutup oturacağınızı bildikleri için. Boşanın demiyeceğim. Siz bir koca olmadan var olamazsınız bari sessiz olun konuşmayın da eşiniz barındırsın yanında.

6 yıllık evliyiz çocuğumuz yok
En ufak şeyde bile eşim bana gerizekalı aptal deyip duruyor ve başka kadınlarla evlenmek istediğini söylüyor yaptığım her işe karışıyor her işimi eleştiriyor canım birşey çektiğinde bile kendine yalvarttırıp öyle alıyor mesela bugün canım birşey çekti ve zorla aldırdım yalvararak tabiki içine attı attı attı akşam olunca bir anda kavga etmeye başladı ne gerizekalılığım kaldı ne başka birşey hatta ben deliymişim kendisi öyle diyor.
Hatta bunla da yetinmeyip çok af edersiniz bana sadece yiyip wc gidiyorsun bile dedi ben sürekli birşey yiyen bir insan değilim günde bir kere yemek yiyorum bazense hiç.
Sürekli beni aşağılıyor 159 boy 54 kiloyum bütün vücuduma laf ediyor
Kötü hissettiriyor kendimi
Değersiz hissediyorum sürekli kulağına kulaklık takıp onu getir bunu götür deyip duruyor.
Konuştuğum zaman bile kızıyor hep
Sürekli birşey izliyorum sen insan değil misin diye bağırıyor.
Biryerim ağrıdığı zaman hasta olduğum zaman bu kavgalar daha çok oluyor ve çok uzuyor.
Canımın ağrıdığını söylüyorum bahane yapıyorsun diye daha çok bağırıyor.
Siz olsanız ne yapardınız?
Derhal bosanin

En ufak şeyde bile eşim bana gerizekalı aptal deyip duruyor ve başka kadınlarla evlenmek istediğini söylüyor yaptığım her işe karışıyor her işimi eleştiriyor canım birşey çektiğinde bile kendine yalvarttırıp öyle alıyor mesela bugün canım birşey çekti ve zorla aldırdım yalvararak tabiki içine attı attı attı akşam olunca bir anda kavga etmeye başladı ne gerizekalılığım kaldı ne başka birşey hatta ben deliymişim kendisi öyle diyor.
Hatta bunla da yetinmeyip çok af edersiniz bana sadece yiyip wc gidiyorsun bile dedi ben sürekli birşey yiyen bir insan değilim günde bir kere yemek yiyorum bazense hiç.
Değersiz hissediyorum sürekli kulağına kulaklık takıp onu getir bunu götür deyip duruyor.
Biryerim ağrıdığı zaman hasta olduğum zaman bu kavgalar daha çok oluyor ve çok uzuyor.
Niye çekiyorsun bu öküzü

Üzgünüm ama eşiniz hiç değer vermiyor size, bosanalim deseniz dünden kabul eder, başkalarından pişkin pişkin bahsetmiş. Siz bu adama bir de çocuk verirsiniz sirtinizdaki kamburu bir tane daha ekleyin. Sizi sevmeyen, değer vermeyen hor gören birine hiçbir şey yapamazsınız kaçıp kurtulmak dışında. Sevdiğinizi sandığınız adam eskiden tanidiginiz versiyonuydu sanırım. Insan vazgeçmek istemeyince körü oynuyor.

Allah yardımcınız olsun

Üzgünüm ama eşiniz hiç değer vermiyor size, bosanalim deseniz dünden kabul eder, başkalarından pişkin pişkin bahsetmiş. Siz bu adama bir de çocuk verirsiniz sirtinizdaki kamburu bir tane daha ekleyin. Sizi sevmeyen, değer vermeyen hor gören birine hiçbir şey yapamazsınız kaçıp kurtulmak dışında. Sevdiğinizi sandığınız adam eskiden tanidiginiz versiyonuydu sanırım. Insan vazgeçmek istemeyince körü oynuyor.

Allah yardımcınız olsun
Asıl boyle adamlar bosanmak istemez,hatta kadin gidince yalvarirlar kapida

23 yıl yaşamışsın ne kadar ömrümüz var bilinmez ama şimdiye kadar yaşadığının belki 2-3 katı kadar daha yaşamın var önünde. Yaşamın boyunca bu 6 yılı silememiş olmanın pişmanlığını mı yaşamak istiyorsun? Vazgeç bu adamdan yaşıtların okul okuyor, meslek ediniyor daha hayatlarını kurmadılar onlar gibi ol sonra da sana değer veren bir adamla ol.

siz olmayınca adamın neden başına kötü bir şey gelsin ya? siz koruyucu musunuz? bir de vicdan azabı duyuyorum diyorsunuz, şaka gibisiniz. her gün azarlayan aşağılayan adam vicdan yapmıyor da siz yapıyorsunuz.. zaten hepimiz patlama noktasındayız, şu düşüncelerinize bir bakın Allah aşkına. hayatın ne kadar kısa olduğunu gördük, 1 saniye sonramızın garantisi yok. biz evlerde birbirimize sarılıyoruz, bu zor günlerde.. siz bir şey istediğiniz için olan hakareti yiyorsunuz. bu adamın sizi kaybetme korkusu bir gram yokta ondan, yediğiniz yemek bile batıyor. siz vicdan azabı duymaya devam edin ne diyelim.

Ben bu konularin sonundaki siz olsaniz napardinizlara da ayrica ayar oluyorm.
Yazdigim konuyu baskasininmis gibi okur,bu okuzun adam olamayacigini tek okumada anlamiyorsam tekrar tekrar okur bosardim napacam.

23 yaşındasınız, 6 yıllık evlisiniz. 17 yaşında aile izni ile mi evlendiniz?

Ozellikle genc yasimda boyle bir adami istesemde cekemezdim herlde.
Değer görmüyorsanız sevildiginizi hissetmiyorsaniz ve surekli hakaret istiyorsanız bu sevgiden mi? sizce evlilik nedir ????

Çok mu aradin bu hödüğü?
Kalbini kırmak istemiyorum lakin akıl işi değil bu adam ile evli kalman. Dünyadaki tek erkek oymuş gibi seni itip kakmasina sen müsade ettikçe bitmez senin kabusun.

Bilmiyorum ben olmazsam sanki başına kötü birşey gelecek hissine kapılıyorum
Sen olmazsan onun başına gelecek tek his "oh be dünya varmış" hissi gibi duruyor. Ama maksimum 1 ay falan sürer sonra başlar tulaaaaaay geri dön demelere. Ayrıca bırak ne gelirse gelsin başına deli misin sen? Vücuduna boyuna falan laf söylüyormuş bir de öpüp de başına koyacağına sığır. Kusura bakma kocana sığır dedim ama çok içimden geldi tutamadım. Arada sen de desen fena olmaz ne olduğunu hatırlasın kendini kıvanç tatlitug sanmasın

Back