- 18 Eylül 2020
- 898
- 3.091
- 63
- 39
- Konu Sahibi CharmQueen
Sonuna kadar okumadım bile ama hala ne bekliyorsun boşanmak için ? Onun sana saygısı yok o kesin de bari senin kendine saygın olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum kiCocuk istyormu esiniz? Belkide yok diye olmuyor dye byle davraniyor size .bıktırıp kurtulmaya mı calisyor acaba?Sizin adiniza cok uzuldum . En dogru karari siz verebilirsiniz ...
bi de olaydıBazı rahatsızlıklarım dolayısıyla şuan çocuk olmuyor doktorlarda birşey anlamıyor
BilmiyorumCocuk istyormu esiniz? Belkide yok diye olmuyor dye byle davraniyor size .bıktırıp kurtulmaya mı calisyor acaba?Sizin adiniza cok uzuldum . En dogru karari siz verebilirsiniz ...
Sahsen ben olsam agzina s.carim oyle kocanin. Ama belli ki sen ben degilsin6 yıllık evliyiz çocuğumuz yok
En ufak şeyde bile eşim bana gerizekalı aptal deyip duruyor ve başka kadınlarla evlenmek istediğini söylüyor yaptığım her işe karışıyor her işimi eleştiriyor canım birşey çektiğinde bile kendine yalvarttırıp öyle alıyor mesela bugün canım birşey çekti ve zorla aldırdım yalvararak tabiki içine attı attı attı akşam olunca bir anda kavga etmeye başladı ne gerizekalılığım kaldı ne başka birşey hatta ben deliymişim kendisi öyle diyor.
Hatta bunla da yetinmeyip çok af edersiniz bana sadece yiyip wc gidiyorsun bile dedi ben sürekli birşey yiyen bir insan değilim günde bir kere yemek yiyorum bazense hiç.
Sürekli beni aşağılıyor 159 boy 54 kiloyum bütün vücuduma laf ediyor
Kötü hissettiriyor kendimi
Değersiz hissediyorum sürekli kulağına kulaklık takıp onu getir bunu götür deyip duruyor.
Konuştuğum zaman bile kızıyor hep
Sürekli birşey izliyorum sen insan değil misin diye bağırıyor.
Biryerim ağrıdığı zaman hasta olduğum zaman bu kavgalar daha çok oluyor ve çok uzuyor.
Canımın ağrıdığını söylüyorum bahane yapıyorsun diye daha çok bağırıyor.
Siz olsanız ne yapardınız?
Böyle biri nasıl sevilir bilemedimSeviyorum vicdan azabı duyuyorum
Vicdan azabı değil canım o başka birşey. Seni sevmeyen bi adamın g.tünü arşa öıkarırsan sana böyle pislik muamalesi yapar. Çek elini üstünden. Başka kadın mı istiyormuş yürü git de bana erkek mi yok dersin bak noluyo o zaman.Seviyorum vicdan azabı duyuyorum
Takip ediyorum onu sürekli öyle birşey yok ama beni üzmek için söylüyor beni üzmekten hoşlandığını düşünüyorumKonu sahibi siz bu hakaretleri sadece dinliyormusunuz?Neden bunu yapıyorsunuz kendinize?Bu arada başka kadın olabilir hayatında.
Peki neden sizi üzmesine izin veriyorsunuz?Kendinizi bu adamı sevdiğinizin binde biri kadar sevseniz keşke.Takip ediyorum onu sürekli öyle birşey yok ama beni üzmek için söylüyor beni üzmekten hoşlandığını düşünüyorum
Ozaman herseyi hakediyorsun katlanmaya devam etSanki ben olmasam başına birşey gelecekmiş gibi geliyor
Kızım sen iyi misin bide çocuk yapmaya çalışmış ay git burdan lütfen.Bazı rahatsızlıklarım dolayısıyla şuan çocuk olmuyor doktorlarda birşey anlamıyor
Ben bu vicdan azabı olayını başka bir konudan hatırlıyorum ama siz boşansanız zil takıp oynayacak adam ne vicdanıSeviyorum vicdan azabı duyuyorum
Çocuk bahanesi,annem babam hasta üzülür bahanesi,seviyorum bahanesi olmadı vicdan azabı bahanesi.Boşanmama sebepleri.Ben bu vicdan azabı olayını başka bir konudan hatırlıyorum ama siz boşansanız zil takıp oynayacak adam ne vicdanı
Ya kızım sacmalama ne sevgisi Allah aşkına kendını dahada dusurme bosanma davası ac hakaret davası ac akıllanın artık, ezdirmeyin kendiniziSeviyorum vicdan azabı duyuyorum
E siz anne olmuşsunuz.Sanki ben olmasam başına birşey gelecekmiş gibi geliyor