• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam herşeye kızıyor

6 yıllık evliyiz çocuğumuz yok
En ufak şeyde bile eşim bana gerizekalı aptal deyip duruyor ve başka kadınlarla evlenmek istediğini söylüyor yaptığım her işe karışıyor her işimi eleştiriyor canım birşey çektiğinde bile kendine yalvarttırıp öyle alıyor mesela bugün canım birşey çekti ve zorla aldırdım yalvararak tabiki içine attı attı attı akşam olunca bir anda kavga etmeye başladı ne gerizekalılığım kaldı ne başka birşey hatta ben deliymişim kendisi öyle diyor.
Hatta bunla da yetinmeyip çok af edersiniz bana sadece yiyip wc gidiyorsun bile dedi ben sürekli birşey yiyen bir insan değilim günde bir kere yemek yiyorum bazense hiç.
Sürekli beni aşağılıyor 159 boy 54 kiloyum bütün vücuduma laf ediyor
Kötü hissettiriyor kendimi
Değersiz hissediyorum sürekli kulağına kulaklık takıp onu getir bunu götür deyip duruyor.
Konuştuğum zaman bile kızıyor hep
Sürekli birşey izliyorum sen insan değil misin diye bağırıyor.
Biryerim ağrıdığı zaman hasta olduğum zaman bu kavgalar daha çok oluyor ve çok uzuyor.
Canımın ağrıdığını söylüyorum bahane yapıyorsun diye daha çok bağırıyor.
Siz olsanız ne yapardınız?
Sahsen ben olsam agzina s.carim oyle kocanin. Ama belli ki sen ben degilsin

Normalde bu tarz şeylere pek yorum yapmayı sevmem ama bu tarz bi sorununuz varsa öncelikle eşinizle bi doktora görünmenizi öneririm çift terapisi gibi ama sanmıyorum ki eşiniz bu şekilde davranan biri olarak bu tarz bişeyi kabul edecek karakterde olsun
Asla ama asla çocuk olunca düzelir diyerek de çocuk felan yapmayın şöyle bi söz vardır “bişeyler düzelsin diye yapılan çocuk batmak üzere olan gemiye yeni yolcu almak gibidir” diye o yüzden iyileşmeye çalışın ve eşinizin iyileşmesi için ona seçenekler sunun diğer türlü boşanıp boşanmamak tamamen sizin bileceğiniz bi karar hayat sizin…

Seviyorum vicdan azabı duyuyorum
Vicdan azabı değil canım o başka birşey. Seni sevmeyen bi adamın g.tünü arşa öıkarırsan sana böyle pislik muamalesi yapar. Çek elini üstünden. Başka kadın mı istiyormuş yürü git de bana erkek mi yok dersin bak noluyo o zaman.

Konu sahibi siz bu hakaretleri sadece dinliyormusunuz?Neden bunu yapıyorsunuz kendinize?Bu arada başka kadın olabilir hayatında.
Takip ediyorum onu sürekli öyle birşey yok ama beni üzmek için söylüyor beni üzmekten hoşlandığını düşünüyorum

Ben bu vicdan azabı olayını başka bir konudan hatırlıyorum ama 🤔 siz boşansanız zil takıp oynayacak adam ne vicdanı
Çocuk bahanesi,annem babam hasta üzülür bahanesi,seviyorum bahanesi olmadı vicdan azabı bahanesi.Boşanmama sebepleri.
Saygı olmadan sevgi nasıl olur bir evlilikte.Eşi zerre saygı duymuyor konu sahibine.Neyin vicdanı ki?Adamın vicdanı,merhameti,saygısı yok.

Back