Kocam herşeye kızıyor

Sahsen ben olsam agzina s.carim oyle kocanin. Ama belli ki sen ben degilsin

Normalde bu tarz şeylere pek yorum yapmayı sevmem ama bu tarz bi sorununuz varsa öncelikle eşinizle bi doktora görünmenizi öneririm çift terapisi gibi ama sanmıyorum ki eşiniz bu şekilde davranan biri olarak bu tarz bişeyi kabul edecek karakterde olsun
Asla ama asla çocuk olunca düzelir diyerek de çocuk felan yapmayın şöyle bi söz vardır “bişeyler düzelsin diye yapılan çocuk batmak üzere olan gemiye yeni yolcu almak gibidir” diye o yüzden iyileşmeye çalışın ve eşinizin iyileşmesi için ona seçenekler sunun diğer türlü boşanıp boşanmamak tamamen sizin bileceğiniz bi karar hayat sizin…

Seviyorum vicdan azabı duyuyorum
Vicdan azabı değil canım o başka birşey. Seni sevmeyen bi adamın g.tünü arşa öıkarırsan sana böyle pislik muamalesi yapar. Çek elini üstünden. Başka kadın mı istiyormuş yürü git de bana erkek mi yok dersin bak noluyo o zaman.

Konu sahibi siz bu hakaretleri sadece dinliyormusunuz?Neden bunu yapıyorsunuz kendinize?Bu arada başka kadın olabilir hayatında.
Takip ediyorum onu sürekli öyle birşey yok ama beni üzmek için söylüyor beni üzmekten hoşlandığını düşünüyorum

Ben bu vicdan azabı olayını başka bir konudan hatırlıyorum ama siz boşansanız zil takıp oynayacak adam ne vicdanı
Çocuk bahanesi,annem babam hasta üzülür bahanesi,seviyorum bahanesi olmadı vicdan azabı bahanesi.Boşanmama sebepleri.
Saygı olmadan sevgi nasıl olur bir evlilikte.Eşi zerre saygı duymuyor konu sahibine.Neyin vicdanı ki?Adamın vicdanı,merhameti,saygısı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…