- 10 Şubat 2023
- 13
- -18
- 6
- 25
- Konu Sahibi CharmQueen
-
Seviyorum vicdan azabı duyuyorumboşan hayatım. böyle ömür mü geçer?
Sanki ben olmasam başına birşey gelecekmiş gibi geliyorboşan hayatım. böyle ömür mü geçer?
O zaman boşanma.Seviyorum vicdan azabı duyuyorum
Bilmiyorum bana kendimi kötü hissettiriyor sürekli kendimi düşündüğümü söyleyip duruyor ters etki mi oluyor nedir anlamadımO zaman boşanma.
Seviyorum vicdan azabı duyuyorum
o sevmiyor ama bu şekilde evlilik sürdürülmezSeviyorum vicdan azabı duyuyorum
normal bir düşünce değil muhtemelen kaygı bozukluğunuz var bir psikoloğa görünün.Sanki ben olmasam başına birşey gelecekmiş gibi geliyor
Sen bilirsin hayat senin hayatın.Bilmiyorum bana kendimi kötü hissettiriyor sürekli kendimi düşündüğümü söyleyip duruyor ters etki mi oluyor nedir anlamadım
Mazo musunuz?Seviyorum vicdan azabı duyuyorum
Ya o sana boyle davrandigi icin vicdan azabi cekmiyorda sen mi cekiyorsun.allahin cezasi bi herif yaa .pardonda kendi ay parcasimiymis .adamdaki egoya bakar misin boyle erkekler üremesinSeviyorum vicdan azabı duyuyorum
Bazı rahatsızlıklarım dolayısıyla şuan çocuk olmuyor doktorlarda birşey anlamıyorMazo musunuz?
O zaman bi cocuk yapın düzelir.
Seviyorum vicdan azabı duyuyorum
Boşanırdım ya napıcam .6 yıllık evliyiz çocuğumuz yok
En ufak şeyde bile eşim bana gerizekalı aptal deyip duruyor ve başka kadınlarla evlenmek istediğini söylüyor yaptığım her işe karışıyor her işimi eleştiriyor canım birşey çektiğinde bile kendine yalvarttırıp öyle alıyor mesela bugün canım birşey çekti ve zorla aldırdım yalvararak tabiki içine attı attı attı akşam olunca bir anda kavga etmeye başladı ne gerizekalılığım kaldı ne başka birşey hatta ben deliymişim kendisi öyle diyor.
Hatta bunla da yetinmeyip çok af edersiniz bana sadece yiyip wc gidiyorsun bile dedi ben sürekli birşey yiyen bir insan değilim günde bir kere yemek yiyorum bazense hiç.
Sürekli beni aşağılıyor 159 boy 54 kiloyum bütün vücuduma laf ediyor
Kötü hissettiriyor kendimi
Değersiz hissediyorum sürekli kulağına kulaklık takıp onu getir bunu götür deyip duruyor.
Konuştuğum zaman bile kızıyor hep
Sürekli birşey izliyorum sen insan değil misin diye bağırıyor.
Biryerim ağrıdığı zaman hasta olduğum zaman bu kavgalar daha çok oluyor ve çok uzuyor.
Canımın ağrıdığını söylüyorum bahane yapıyorsun diye daha çok bağırıyor.
Siz olsanız ne yapardınız?
Üzgünüm ama cok sevindim. Allah koruyor sizi bu şeytandan.Bazı rahatsızlıklarım dolayısıyla şuan çocuk olmuyor doktorlarda birşey anlamıyor
Allah rızası için, kendi hakkına daha fazla girme. Ayıdan bozma bu yaratığı bir an önce dehle, çocuğunuz da yokmuş. Sen çok güzel ve özelsin. Her halinle. Seni çöpmüş gibi hissettirmesine müsade etme, istediğin zaman motivasyon konuşmaları yapabiliriz. Buradan numaramı vermiyorum, istersen özel mesaj yaz, sen çok değerlisin6 yıllık evliyiz çocuğumuz yok
En ufak şeyde bile eşim bana gerizekalı aptal deyip duruyor ve başka kadınlarla evlenmek istediğini söylüyor yaptığım her işe karışıyor her işimi eleştiriyor canım birşey çektiğinde bile kendine yalvarttırıp öyle alıyor mesela bugün canım birşey çekti ve zorla aldırdım yalvararak tabiki içine attı attı attı akşam olunca bir anda kavga etmeye başladı ne gerizekalılığım kaldı ne başka birşey hatta ben deliymişim kendisi öyle diyor.
Hatta bunla da yetinmeyip çok af edersiniz bana sadece yiyip wc gidiyorsun bile dedi ben sürekli birşey yiyen bir insan değilim günde bir kere yemek yiyorum bazense hiç.
Sürekli beni aşağılıyor 159 boy 54 kiloyum bütün vücuduma laf ediyor
Kötü hissettiriyor kendimi
Değersiz hissediyorum sürekli kulağına kulaklık takıp onu getir bunu götür deyip duruyor.
Konuştuğum zaman bile kızıyor hep
Sürekli birşey izliyorum sen insan değil misin diye bağırıyor.
Biryerim ağrıdığı zaman hasta olduğum zaman bu kavgalar daha çok oluyor ve çok uzuyor.
Canımın ağrıdığını söylüyorum bahane yapıyorsun diye daha çok bağırıyor.
Siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?