• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam bir başkasına aşık:(

4 yıllık evliyim. 3 yaşında bir kızım var. 4 yıllık evliliğimiz boyunca kocamdan bir tek sevgi sözcüğü duymadım. kötü davranıyor da diyemem. görevlerini yerine getiriyor. kızımızla ilgili. ama onun benden önce bir kızı çok sevdiğini ve unutamadığını biliyorum. evlenmeden önce kocamla dostluğumuz vardı. ordan biliyorum kızı. sonra ayrıldılar.kız onu terketti. ama sebebini bilmiyorum. ben o dönem kocama aşıktım. birden bire bana evlenme teklif etti. ben de kabul ettim. şimdiki aklım olsa o kızı unutmak için bana teklif ettiğini anlardım. o kız sürekli hayatımızın içinde sanki. kocamın gözlerinde o kızı görüyorum. onunla hep bebeğim aşkım diye konuşurdu, duyardım. bana bir kez bile beni sevdiğini söylemedi. söyleyemiyor:( sevmediğini biliyorum. ben çok seviyorum. boşanmayı falan hiç düşünmüyorum. ama o benim onu bırakmamı istiyor gibi. söylemiyor ama hissediyorum. kızı evliyken de aradı. aramızda çok sorun çıktı. çok merak ediyordum sadece hatırını sordum dedi. duyduğum kadarıyla kız da buna hala aşıkmış. görüştüklerini sanmıyorum. ama kız adeta bizimle aynı evde yaşıyor gibi. çok mutsuzum, ne yapacağımı, bu evliliği nasıl götüreceğimi bilemiyorum:(

siz olsanız böyle bir durumda ne yaparsınız?

Sonuna kadar okumadim konu acilali da epey olmus fakat hemen yazmadan gecemedim
Cok zor bir sinavdan geciyorsunuz. Gitmekle kalmak arasinda yasanan zorluklar. Hele bir de cocuk varsa tam bir cikmaza giriyorsunuz. Allah yardimciniz olsun ne denir ki bu durumda...
Sunu unutmayin siz bu yasadiklarinizi hak etmiyorsunuz. Ya sabirla bir gun sever diye beklersiniz ya da bosanir hayatiniza yeni bir yon verirsiniz. Keske bir cirpida soylendigi kadar kolay olsa:(
Esiniz size karsi bastan nasilsa sonuna kadar da oyle gidiyor aslinda. Gecen zaman oluyor, giden de sizden gidiyor.
Allah size dogru yolu gostersin

zor bir durum ama sonuçta evlisiniz.eşinizi kendinize aşık etmeye çalışın.sonuçta hem anne hem eşsiniz onun için.aşk süs püs değil içten gelen sevgidir.sabredin ve size aşık olmasını sağlayın

Size bir kere bile 'seni seviyorum' demeyen biri ile evlenmenize şaşırdım ben en çok..

Bariz belliymiş yani durum..

Boşuna dememişler ' Sevdiğinle değil seni sevenle ol ' diye..

İki yıl olmuş bu konu açılalı?
Acaba konu sahibi ne yapıyor şimdi ?
:26:[/QUO

şu anda ikinci bebeğime hamileyim :31:nisan ayında inşallah doğum yapıcam. :emir_bebek::54:eşim doktorasını bitirip yurda döndü. aramızdaki sorunlar çözüldü her şey çok güzel gidiyor ilgin için teşekkür ederim:54:

şu anda ikinci bebeğime hamileyim :31:nisan ayında inşallah doğum yapıcam. :emir_bebek::54:eşim doktorasını bitirip yurda döndü. aramızdaki sorunlar çözüldü her şey çok güzel gidiyor ilgin için teşekkür ederim:54:

inşallah evlatlarınızla ve eşinizle mutluluğunuzun daha da artar ve daim olur :9:
inanın çok sevindim, zor bir sınavmış çünkü..

Nasil yani basardinizmi hersey yoluna girdimi sizi seviyormuu :23: eger öyleyse cok sevindim bu duruma :16:

evet canım her şey yolunda :) eşimin yurt dışında 2 yıl kalması her ikimize de düşünme fırsatı verdi. döndü ve şu anda çok mutluyuz:) nisanda inşallah dört kişilik bir aile oluyoruz.

Ayyy ne güzel ALLAH'im birdaha ayirmasin hakkettin bunu insALLAH daha daha mutlu olursunuz ailenle birlikte canim .. Bebeginede cok sevindim rabbim saglik huzur mutluk versin hepbirlikte.. daim olsun :54:

Sizi ilk okuduğumdan beri merak ediyordum.
Olayların böyle gelişmesine çok sevindim.
Arasırada olsa burada güzel haberler duymAk iyi oluyor.
Allahım evlatlarınızı size sizide birbirinize bağışlasın.
Rabbim rahmetiyle ve sevgisiyle sizi kuşatsın inşallah.

umutsuzca başlayan ama sonu güzel biten bir hikayeyi okur gibi okudum konunuzu ve sizin adınıza çok mutlu oldum.. bebişinizide inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız....

sizin hayatınız ve kişiliğiniz tüm bayanlara evliliklerinde örnek olmalı bence sabrın sonu selamettir...dahada mutlu olursunuz bebeğinizi kucağınıza alarak inşAllah.

Baştan sona okudum ve okurken size kalbimden dua ettim.. Bu nasıl sabırdır nasıl iyi niyettir hayran kaldım karakterinize.. Aranızın düzeldiğini okuyuncada gözlerim doldu çok sevindim.. Allah yavrularınızla ve eşinizle güzel bir hayat nasip etsin size inşallah..

Back
X