- 4 Mayıs 2022
- 1.253
- 1.618
- 63
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Hayat ezbere yaşanmıyor , yıllarca güzel sürmüş bir ilişki günün birinde bitiyorsa kadınlar hiç üzülmeden şaşırıp afallamadan tamam diyip hayatına devam edemez ki , illa Kİ üzülür insan bi süre sonra da geçer. İnsanız makine değiliz ki.Komiksiniz gerçekten. Siz eğleniyorsunuz ya ben de sizinle.:)Kim dedi yıllarca üzül yiprat kendini. Sonsuza dek..(Sizde kalıp olmuş bunlar) Ne alaka bunları yazıyorsunuz.?? Ben bu platformda böyle diyeni hiç görmedim. Herkese boşan diyen çok da:)) İnsan evet önce kendine değer vermeli kendini sevmeli. Her bosanan kadın her ayrılan kadın kendini sevmiyor değil ama. Değersizdi de ondan boşandı değil. Bosanmak evlenmekten daha cesur bir adım.Degerli hisseden kadınlar da boşanabiliyor değersiz hissedenler de. Sonuçta mutlu olma hayaliyle kurulan yuvalar yıkıldığında değersiz hissettiren bir adam bile olsa böyle olmamalıydı diyor bazı İNSANLAR:) Ona da üzülmenin normalitesini ben değil tüm psikologlar söylüyor. Sizin gereksiz sertliğiniz insanları hizalamiyor. Atarlı konuşmaya gerek yok :)
Ya evliyken eşinin kıymetini bilmeyip boşanan adam, yalnızlıktan pişman olsa ne çıkar. eskiyi geçmişe gömüp önünüze bakmalısınız. Pişman olursa da vursun kafasını duvarlaraErkekler neden bu kadar kalpsiz , merhametsiz. Bazen kendime kızıyorum bana yaşattıklarından sonra niye hala onu düşünüp özlüyorum diye. Gerçekten bana çok eziyet etti psikolojik olarak gün yüzü göstermedi. Severek de evlenmiştim şimdi boşanma sürecindeyiz aylardır da sessiz. Dava bile açılmadı. Saçmasapan davranışları yüzünden beni yıldırdı annesiyle birlik olup benim psikolojimi bozdular neyse ki şimdi iyi gibiyim sadece ara sıra eski günlerimizi özlüyorum. Ama o kadar sabit fikirli biri ki ben asla pişman olacağını sanmıyorum. Ve bu beni çok üzüyor. Belki eski konumu okuyanlar vardır maaş kartıma el koymak istediği gibi direnmiştim sonra da tamam maaş kartını vermezsen bu iş olmaz diyip ayrılmıştı. Bence çok geçerli bir sebep yani insan biricik sevgilisi karısını bu yüzden harcar mı. Anne bağımlılığı ve paragözlüğü yüzünden beni harcadı. Tek istediğim hatasını bir gün anlaması ama anlamaz diye ümitsizim. Sadece içimi dökmek istedim hanımlar….
Boşanmayı ben istedim. O istemedi ama onun istediği her türlü eziyetine ve geçimsizliğine rağmen onunla evli kalmamdı ben de bunu kabul etmedim. Pişman olması şu saatten sonra bişeyi değiştirmez ama yine de ben pişman olduğunu duymak istiyorumYa evliyken eşinin kıymetini bilmeyip boşanan adam, yalnızlıktan pişman olsa ne çıkar. eskiyi geçmişe gömüp önünüze bakmalısınız. Pişman olursa da vursun kafasını duvarlara
Sizi maaş kartıyla tehdit etmesi çok can sıkıcı, evlilikte ne kadar menfaatci ve samimiyetsiz olduğunu gösteriyor.Cogu evlilikler de eş aileleri yüzünden bitiyor.Sizin adınıza çok üzüldüm keşke bunlar olmasaydı hakkınızda hayırlısı olsun.Size karşı bu kadar gaddar, saygısız, sevgisiz, menfaatci,ana kuzusu bir adamdan boşanmak zorunda kalırsanız hiç üzülmeyin.Çunku sevginizi hak etmiyor.Ozlemek çok normal, hayalleriniz vardı hayatınızda olan biri,boşluk oluşur ama insan her şeye alışıyorErkekler neden bu kadar kalpsiz , merhametsiz. Bazen kendime kızıyorum bana yaşattıklarından sonra niye hala onu düşünüp özlüyorum diye. Gerçekten bana çok eziyet etti psikolojik olarak gün yüzü göstermedi. Severek de evlenmiştim şimdi boşanma sürecindeyiz aylardır da sessiz. Dava bile açılmadı. Saçmasapan davranışları yüzünden beni yıldırdı annesiyle birlik olup benim psikolojimi bozdular neyse ki şimdi iyi gibiyim sadece ara sıra eski günlerimizi özlüyorum. Ama o kadar sabit fikirli biri ki ben asla pişman olacağını sanmıyorum. Ve bu beni çok üzüyor. Belki eski konumu okuyanlar vardır maaş kartıma el koymak istediği gibi direnmiştim sonra da tamam maaş kartını vermezsen bu iş olmaz diyip ayrılmıştı. Bence çok geçerli bir sebep yani insan biricik sevgilisi karısını bu yüzden harcar mı. Anne bağımlılığı ve paragözlüğü yüzünden beni harcadı. Tek istediğim hatasını bir gün anlaması ama anlamaz diye ümitsizim. Sadece içimi dökmek istedim hanımlar….
Haklısınız ama insanlık içgüdüsü müdür nedir bunu çok istiyorum pişman olduğunu görmeyi nedense çok aşırı istiyorum ya
Evet söz konusu annesinin beklentileri ya da parasal şeyler olunca gözü beni görmüyor sanki hiç sevgili olmadık ilişki sürdürmedik gibi davranıp bir kalemde herşeyi unuttu. Nankörleşti. Tanıyamamışım demek de doğru değil aslında benim kriterlerime uydu uzunca bir süre maddi yüzünü de göstermedi Nişanlıyken her konuda uzlaşırdı benimle ama nikah olduktan sonra beni takmamaya başladı maaşımı zorla almaya kalktı tabi Nişanlıyken hesabımız ayrıydı bunu bilemedim onun niyeti benim paramla ailesine hayırlı evlat olmak. OlamadıSizi maaş kartıyla tehdit etmesi çok can sıkıcı, evlilikte ne kadar menfaatci ve samimiyetsiz olduğunu gösteriyor.Cogu evlilikler de eş aileleri yüzünden bitiyor.Sizin adınıza çok üzüldüm keşke bunlar olmasaydı hakkınızda hayırlısı olsun.Size karşı bu kadar gaddar, saygısız, sevgisiz, menfaatci,ana kuzusu bir adamdan boşanmak zorunda kalırsanız hiç üzülmeyin.Çunku sevginizi hak etmiyor.Ozlemek çok normal, hayalleriniz vardı hayatınızda olan biri,boşluk oluşur ama insan her şeye alışıyor
Çok uyanık, bilmiyorum benim gibi anlayışlı birini bir daha bulabilir mi. Çünkü ben hep onu düşünürdüm oluruna giderdim. Özellikle sakin insanları seçiyor bu tipler. Enayi yerine koyamadığı insanları seçmiyorlar. Allah büyüktür dinsizin hakkında imansız gelsin bu devirde de benim gibi saftirik zor bulunurKaraktersiz sizin zerreniz etmeyecek birisi ile tanışır hayatını birleştirirse bir ihtimal pişman olur.ama ona göre kesin hep kendisi haklıdır.dar görüşlü,ama elbet pişman olduğu bir konu veya hayıflanıpöüzüldüğü bir konu olacaktır
Hiçbir şey yapmadan beklerdim ben olsam bakalım ne yapacak,size ders vermeye çalıştığını fln mi sanıyor acabaEvet söz konusu annesinin beklentileri ya da parasal şeyler olunca gözü beni görmüyor sanki hiç sevgili olmadık ilişki sürdürmedik gibi davranıp bir kalemde herşeyi unuttu. Nankörleşti. Tanıyamamışım demek de doğru değil aslında benim kriterlerime uydu uzunca bir süre maddi yüzünü de göstermedi Nişanlıyken her konuda uzlaşırdı benimle ama nikah olduktan sonra beni takmamaya başladı maaşımı zorla almaya kalktı tabi Nişanlıyken hesabımız ayrıydı bunu bilemedim onun niyeti benim paramla ailesine hayırlı evlat olmak. Olamadı
Ben de aynen öyle yaptım. Yaptığı psikolojik eziyetlere rağmen bir de benim yalvarmamı özür dilememi pişman olmamı bekledi. Kendisi hiç adım atmadı. Çünkü akıl hocası annesi öyle emretti. Bekle sen kendi gelir , bekle özür dilersen tepene çıkar geri dönecek o minvalinde şeyler söylemişler sana karı mı yok bile demişler kendilerini bişey sandılar ama ben geri dönmedim yalvarmadım çünkü ben bu hale getirmedim ki. Herşeyi yapabileceklerini sandılar beni dindirmeye çalıştılar ben de boyun eğmedim çok acı çektim çok üzüldüm hasta oldum ama boyun eğmedim. Bir ömür böyle yaşamaktansa bir kaç sene üzülürüm en azından hayatımı kurtardım diye düşündüm beni de yanıltmadılar şimdi ölü taklidi yapıyor ben de sessiz kaldım öyle kukuman kuşu gibi düşünsün annesiyle yeni planlar yapsınlar belki benden nafaka isterlerHiçbir şey yapmadan beklerdim ben olsam bakalım ne yapacak,size ders vermeye çalıştığını fln mi sanıyor acaba
Bu kafa yapısında olduğu sürece ve annesine bağımlı yaşadığı sürece ben eminim ki asla hiç kimseyle geçinemez çünkü insanlarla iyi geçinmeyi bilmiyor empati yoksunu bencil küstah ve kurnazca yaşıyorlar onları kim çeker yaa ana oğul soygunculuğa çıkmışlar maaşlı gelin arıyorlarmış beni bulmuşlar ama maaş olsun da gelin olmasa da olur.Çok doğru diyorsunuz,ama hayat öyle denk getirmeyede bilir belli olmaz,muhakkak ki bir zaman gelicek üzülecek pişman da olur belki ama gruruna yedirmez.içinden sadece.hayat ona gösterir elbet.üzüldüğün noktadan o yaşar benzer şey.
Siz mutlu olduktan sonra çok da aklınıza gelmez onun ne halde olduğu. Benim şu an ikinci evliliğim. Ilk evliliğim bittiğinde de o kişinin kafasına dank etmeyeceğine emindim. Aklı olsa beni kaybetmezdi zatenSanırım yıllar yıllar sonra herkes yoluna bakarken bişeyler oluyormuş genelde. Olay unutulduktan sonra belki ikimiz de başkalarıyla evlendikten sonra falan. Bişeylerin dank etmesi için uzun yıllar gerekiyor sanırım
Teşekkür ederimSiz mutlu olduktan sonra çok da aklınıza gelmez onun ne halde olduğu. Benim şu an ikinci evliliğim. Ilk evliliğim bittiğinde de o kişinin kafasına dank etmeyeceğine emindim. Aklı olsa beni kaybetmezdi zatenŞimdi de umurumda değil. Başka kimsenin başını yakmasın, bana yaşattıklarını kimseye yaşatmasın yeter. Hatta o da mutlu olsun dilerim, mutsuz insan topluma zarar... Ama bu düşünceler hep zamanla oluyor. Rabbim gönlünüze göre versin.
Böyle insanlarla evli kalan yok Kİ zaten herkes boşanır kim olsa çekmez. Çekilecek dert değil vallaBenimde bir arkadaşım vardı.ailesi tam böyle anlattığınız gibi.boşandı pişman mı bilmiyorum ama onlara göre benim arkadaşım suçlu.uzak durmak en iyisi
Bu kesinlikle kötü kalplilik değil. Ben boşanırken kaynanam olacak şahıs hacca gitmişti. Helallik istemek için aramıştı beni. Aslında helallik isteyeceğinden değil, yanındaki insanlara kendini iyi göstermek niyetinde uyanık. Etmedim tabi helal, ne edicem. Bir yakınım, hakkını helal etseydin demişti. O kadar saçma bulmuştum ki, denecek laf mı canı yanan birine. Şu an hissettiğin duygular çok gerçek ve normal. Bütün mesajlara bakamadım ama sanırım benzer şeyler yaşadık. Annesinden doğmuş ama göbek bağının hâlâ kesilmediği insanlarla evli olmak çok zor. Umarım bundan sonra çok mutlu olursunTeşekkür ederimSizin kadar onun iyiliğini isteyemiyorum şuan belki yeni olduğu için. Bilmiyorum sürüm sürüm sürünsün istiyorum ya kötü kalpli de değilim ama içimin yangını sönmedi
Niye helal edecekmişiz ki . Hacca gitmeden önce bir kul hakkına girmemeyi öğrensinler. Öyle insanın haccı bile kabul olmaz. Allahu Teala bana hacsız gelmeyin demiyor bana kul hakkıyla sakın gelmeyin diyor. Yapıp yapıp sonra da hacda resetlenip gelecekler herhalde. Yuva yıkmak en büyük günahlardan bence. İnsanların hayatıyla oynuyorlar. İnşallah günün birinde adalet yerini buldu isimli bir konu açarımBu kesinlikle kötü kalplilik değil. Ben boşanırken kaynanam olacak şahıs hacca gitmişti. Helallik istemek için aramıştı beni. Aslında helallik isteyeceğinden değil, yanındaki insanlara kendini iyi göstermek niyetinde uyanık. Etmedim tabi helal, ne edicem. Bir yakınım, hakkını helal etseydin demişti. O kadar saçma bulmuştum ki, denecek laf mı canı yanan birine. Şu an hissettiğin duygular çok gerçek ve normal. Bütün mesajlara bakamadım ama sanırım benzer şeyler yaşadık. Annesinden doğmuş ama göbek bağının hâlâ kesilmediği insanlarla evli olmak çok zor. Umarım bundan sonra çok mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?